Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Accesoriile sistemului de învelitoare cu țiglă metalică cu acoperire de piatră naturală Decra Classic

Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Decra Icopal este un produs premium, numarul 1 pe piata Vest-europeana, montata in peste 60 milioane mp invelitori in Italia, Germania, Franta si tarile nordice. Un produs realizat in Belgia la standarde europene. Realizat sa reziste in conditii climatice critice (vanturi foarte puternice, fluctuatii mari de temperatura zi / noapte, grindina, tornade etc.), cu o rezistenta deosebita la coroziune fiind realizat in doua variante: una cu galvanizare la rece si una cu zincare la cald, ambele cu protectii suplimentare peste stratul de protectie a tablei.

 

Cel mai popular model este Decra Classic, realizat intr-o bogata paleta de culori - preferata arhitectilor si clientilor nostalgici dupa tigla ceramica sau din beton, cunoscuta de foarte mult timp. 

 

Decra Classic prezinto o gama larga de accesorii, fiecare modul fiind profilat astfel incat sa asigure o dubla suprapunere, atat pe orizontal, cat si pe vertical; aceasta particularitate asigura o etanseitate perfecta chiar si pe pante mici de numai 12º. Dimensiunile la care sunt profilate modulele Decra Classic permit instalarea mai rapida si mai facila decat a tiglei ceramice, avand totodata pierderi minime in procesul de montaj.

 

Stratigrafia, atat a tiglei metalice cat si a accesoriilor, este urmatoarea:

 

Toate aceste accesorii vor fi livrate la culoarea aleasa de client a tiglei metalice cu piatra naturala Decra Classic.

 

 

Obiectul este ascuns

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva