Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Adaptează rezervorul după cerințele și nevoile tale

Nu ești sigur ce tip de rezervor ar răspunde cel mai bine nevoilor proiectului tău? Nu îți face griji cu privire la asta. Rezervoarele 1st Criber fac parte din gama produselor versatile din portofoliul nostru de producție.
Adaptează rezervorul după cerințele și nevoile tale

Configurate special pentru fiecare proiect în parte, rezervoarele din fibră de sticlă 1st Criber pot fi montate subteran sau suprateran, pot fi verticale, orizontale, eliptice sau modulare, realizate pentru aplicații speciale ca retenție ape pluvialerezerva pentru incendiupentru irigații ș.a.

 

Rezervoarele modulare pot fi de două tipuri: rectangulare, pentru valorificarea spațiilor care nu permit instalarea unui alt tip de bazin, sau cilindrice, utilizate pentru levigat sau alte lichide corozive.

 

Rezervoarele modulare rectangulare sunt construite din mai multe panouri din poliesteri armați cu fibră de sticlă și pot fi dotate cu racorduri de intrare, ieșire, preaplin, golire, robineți cu plutitor, senzori de nivel și gură de vizitare. Bazinele rectangulare sunt ideale pentru spații greu accesibile, precum subsoluri, terase, acoperișuri sau camere tehnice. Fiind confecționat din panouri de dimensiuni și forme adaptate nevoilor tale, rezervorul modular poate fi amplasat cu ușurință în orice locație, valorificând la maximum spațiul de care dispui.

 

Ai nevoie de o rezervă de apă pentru incendiu sau pur și simplu de un bazin în care să depozitezi lichidele alimentare/nealimentare, într-un spațiu incomod de utilizat? Atunci cu siguranță ai găsit soluția la 1st Criber.

 

Una dintre provocările trecute cu brio de rezervoarele 1st Criber este stocarea levigatului și a îngrășământului lichid pe bază de azot de tip UAN. Ideal pentru stocarea lichidelor corozive ce nu pot fi depozitate în bazine fabricate din alte tipuri de materiale, rezervorul modular cilindric este potrivit pentru aplicațiile care cer volume mari de stocare deasupra solului sau semi-îngropate. Pentru fiecare rezervor alegem tipul de rășină potrivit fiecărui pH al lichidului stocat. Construcția circulară în plan a rezervorului, îl transformă într-un proiect inedit, fiind realizat modular din panouri din P.A.F.S., îmbinate prin elemente de asamblare.

Adaptează rezervorul după cerințele și nevoile tale

Pentru a beneficia de un rezervor modular perfect optimizat, specialiștii 1st Criber recomandă configurarea cu izolație termică și tratament U.V. (TOPCOAT). Iar pentru că fiecare proiect este unic, îți oferim posibilitatea să personalizezi rezervorul cu logo-ul tău și să alegi o culoare potrivită aplicației utilizate.

1st Criber – soluții inovative pentru proiecte îndrăznețe!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET