Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

A fost desemnat proiectul câștigător al concursului Romanian Building Awards Trophy

A fost desemnat proiectul câștigător al concursului Romanian Building Awards Trophy

 

Trofeul reflecta geometria si materialele regasite in arhitectura, cu un aspect natural si nefortat, celebrandu-le frumusetea pura, neprelucrata[…]. Intentia este aceea de a recrea si abstractiza arhitectura la o scara mica, iar caracteristicile acesteia sunt duritatea, simplitatea, economia, austeritatea, modestia, intimitatea si aprecierea pentru fenomenele si obiectele naturale.” - autorul

 

Juriul concursului a fost format din Ioana Ciolacu - arhitect, fashion designer si membru al board-ului RBA, Marian Popa - Manager al Deutsche Bank Global Technology si membru al board-ului RBA si Eusebia Mindirigiu - Asociatia PRO EVENT.


Evaluarea proiectelor s-a facut pe baza unei grile de notare care a urmarit urmatoarele criterii: originalitatea designului, respectarea cerintelor de concurs si a principiilor ce stau la baza competitiei RBA, modalitatea de folosire a materialelor si a tehnologiilor de productie propuse si estetica obiectului creat.

 

Proiectul a fost premiat, conform regulamentului de concurs, cu suma de 400 Euro, un an de abonament la revista Igloo si producerea ideii inscrise in concurs. Totodata, castigatorul va primi automat si o invitatie la Forumul International SHARE Bucharest din 6-7 noiembrie. Nu au fost acordate premiul II si premiul III ca urmare a nerespectarii cerintelor impuse de Regulament de catre celelalte proiecte inscrise.

 

SHARE Bucharest 2017 este un eveniment dinamic ce include forumul dedicat exemplelor de buna practica in arhitectura europeana RIFF International Architecture Expo Conference Roofs, Insulations, Façades, sesiunea de sustinere a proiectelor finaliste din concursul Romanian Building Awards – RBA LIVE si, in seara de 6 noiembrie, Gala de decernare a premiilor RBA.

 

Romanian Building Awards - Premiile Nationale pentru Spatiul Construit este un eveniment initiat si organizat de Asociatia Pro Event cu sprijinul Ordinului Arhitectilor din Romania si Universitatii de Arhitectura si Urbanism ”Ion Mincu” Bucuresti si are ca misiune promovarea cele mai valoroase proiecte construite in ultimii 2 ani in Romania.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România