Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

9 din 10 oameni de afaceri din Iasi si judetele invecinate sunt increzatori in evolutia pozitiva a economiei locale in anul 2016

9 din 10 oameni de afaceri din Iasi si judetele invecinate sunt increzatori in evolutia pozitiva

 

26% dintre cei intervievati cred ca afacerile lor vor inregistra cresteri cuprinse intre 10% si 20% in 2016 fata de 2015, 15% dintre repondenti apreciaza ca volumul lor de afaceri va fi mai mare cu peste 20% anul acesta si doar 8% dintre cei intervievati vad o contractie a afacerilor in 2016. 52% dintre repondentii ieseni vad o crestere iminenta a numarului de angajati, ca nevoie obiectiva generata de o economie in crestere.

 

Evenimentul de la Iasi a fost organizat dupa debutul seriei de evenimente Business to MORE Business, care a avut loc la Brasov, in data de 10 martie 2016. Proiectul continua cu evenimentele din Ploiesti (14 aprilie), Bucuresti (18 mai), Sibiu (26 mai), Constanta (16 iunie), Cluj-Napoca (13 octombrie), Galati (10 noiembrie), Oradea (24 noiembrie), Timisoara (decembrie). Totodata, in octombrie 2016, la Bucuresti, Doingbusiness.ro organizeaza deja prestigiosul eveniment CEO Conference (detaliile despre CEO Conference 2015 sunt disponibile aici: http://evenimente.doingbusiness.ro/mcr-events/2015 ).

 

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia nationala precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online.

Serviciile noastre includ: servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele ce vor fi organizate in 2016 de catre doingbusiness.ro sunt disponibile aici.

 


Lucru în România