Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

5.000 de metri pătrați amenajați la cea de-a treia fabrică Elis Pavaje, Secuienii Noi

Elis Pavaje a deschis joi, 18 aprilie 2019, la Fabrica Secuieni, in cadrul unui eveniment festiv, cel mai mare showroom de pavele din Romania. Evenimentul a avut loc in prezenta a circa 100 colaboratori din presa, distribuitori, montatori, arhitecti.
5.000 de metri pătrați amenajați la cea de-a treia fabrică Elis Pavaje, Secuienii Noi
La 28 ani de la infiintarea companiei ne bucura faptul ca, dupa multi ani in care a predominat interesul pentru latura functionala, acum produsele noastre sunt bine cunoscute si pentru caracteristici estetice si pentru posibilitatile de amenajare pe care le deschid. Pe fondul cererii pietei si a dezvoltarii gamei de produse, ultimii ani au adus o crestere semnificativa pe segmentul produselor din gama premium. Acest showroom este al treilea showroom Elis Pavaje din tara si cel mai mare in acelasi timp", a declarat dl Emil Gota, director general Elis Pavaje.

"Showroomul de pavele, borduri si produse pentru gradina de la Fabrica Elis Pavaje ( Secuienii Noi, jud Neamt) a fost gandit pentru a reprezenta o sursa de inspiratie pentru amenajarea spatiilor exterioare, rezidentiale, comerciale sau publice", a mentionat Bianka Dobre, director marketing Elis Pavaje.

Odata cu reamenajare showroomului din Stoenesti, Prahova, in 2016, a aparut ideea organizarii unui concurs de idei, in colaborare cu studentii Universitatii Ion Mincu din Bucuresti. Dupa finalizarea primului proiect, am avut o colaborare la fel de reusita cu studentii Facultatii de Arhitectura, GM Cantacuzino din Iasi, de asta data pentru amenajarea spatiului din fata fabricii de la Secuienii Noi. La concurs au participat 9 echipe si Elis Pavaje a acordat premii in valoare neta de 1.000 de euro.

Concursul a vizat obtinerea unor propuneri de amenajare a unui showroom de cca 5.000 de mp, care sa includa idei pentru spatii publice, idei pentru spatii rezidentiale, parcare masini si loc pentru biciclete. Un astfel de proiect de colaborare aduce beneficii atat studentilor, care in urma concursului raman cu un bagaj consistent de informatii practice despre produse pe care le vor folosi in experienta ulterioara, cat si companiei, beneficiul fiind idei creative, neincorsetate de limitarile experientei practice.

"Dorim sa oferim clientilor nostri idei noi pentru amenajarea spatiilor, fie ca e vorba de alei, curte, terasa, amenajari in panta, garduri sau ziduri . In cei 5000 de mp amenajati de la fabrica Elis Pavaje, Stoenesti puteti gasi toate produsele din gamele Premium si Standard Elis Pavaje, inclusiv produse pentru gradina, precum: jardinière, focare, banci", a adaugat Bianka Dobre, director de marketing Elis Pavaje.

Showroomul Elis Pavaje de la fabrica Secuienii Noi, Neamt, reprezinta ultima etapa a investitiei de 10 milioane de euro in cel de-al treilea punct de lucru al companiei. La aceasta fabrica se produc pavele si borduri, pe o linie integral automatizata, de asemenea, a fost instalata si o linie de productie tuburi din beton. Suprafata amenajata este de 50.000 mp, iar in punctul de lucru lucreaza 52 angajati in departamentele productie, logistica, vanzari.
5.000 de metri pătrați amenajați la cea de-a treia fabrică Elis Pavaje, Secuienii Noi
5.000 de metri pătrați amenajați la cea de-a treia fabrică Elis Pavaje, Secuienii Noi
5.000 de metri pătrați amenajați la cea de-a treia fabrică Elis Pavaje, Secuienii Noi

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ELIS PAVAJE
Lucru în România