Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

4200 de elevi vor urma cursurile De-a arhitectura in al cincilea an de activitate

4200 de elevi vor urma cursurile De-a arhitectura in al cincilea an de activitate

 

De-a Arhitectura a decis sa ofere in acest an si un program de pregatire online in ideea de a facilita accesul participantilor la informatie, cadre didactice si arhitecti care au dorit sa desfasoare cursul „De-a arhitectura MINI”. Pentru ca in fiecare an avem din ce in ce mai multe inscrieri din intreaga tara, am dorit sa usuram procesul de pregatire si sa aducem informatia mai aproape de participanti, la indemana acestora.

 

Programul de formare online este o noutate absoluta pentru Asociatia De-a Arhitectura, activitatea din cadrul acestuia fiind posibila cu ajutorul unei finantari din partea Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR) din Taxa „Timbrului Arhitecturii”.

 

Le uram tuturor succes la scoala si vom fi aproape de fiecare dintre clasele De-a arhitectura prin coordonatorii locali, arhitecti cu experienta in predare.

 

 

 

Despre De-a Arhitectura

Asociatia De-a Arhitectura a fost fondata in ianuarie 2013 de catre sase arhitecte si isi propune dezvoltarea si promovarea educatiei de arhitectura si mediu construit pentru publicul larg in vederea constientizarii si a cunoasterii valorilor arhitecturii, design-ului si ale urbanismului. Aici rezultatele asociatiei de anul trecut: Raport 2015

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România