Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

2 greşeli pentru care vei avea costuri mari la acoperişul cu ţiglă metalică

Nu vrem sa te plictisim, asa ca vom trece direct la subiect. Cele 2 mari greseli care te vor face sa ai costuri mari la acoperisul cu tigla metalica sunt: 1) cumpararea unei tigle cu vicii ascunse; 2) ignorarea importantei accesoriilor.
2 greşeli pentru care vei avea costuri mari la acoperişul cu ţiglă metalică

Aproape toate profilurile de tigla metalica au vicii ascunse care le limiteaza durata de viata la 20 de ani.

Principalele vicii ascunse constau in:
- prezenta a 2 focare de coroziune: cel generat in punctul de imbinare a patru foi de tabla si cel generat de terminatia frontala a panourilor tiglei metalice.
- rolele de tigla metalica sunt depozitate de producator la exterior si din cauza diferentelor de temperatura dintre zi si noapte stratul de protectie din -spatele foilor de tigla incepe sa se degradeze.
- tigla metalica nu are un strat de protectie adecvat; grosimea stratului de zinc este mica.

Din pacate, din necunostinta de cauza, multi proprietari achizitioneaza tigla metalica cu aceste vicii ascunse si sunt nevoiti sa cumpere o alta invelitoare dupa 20 de ani. In plus, sunt nevoiti sa cheltuiasca multi bani pentru decopertarea invelitorii vechi, pentru reparatii ale structurii de rezistenta si pentru montajul noii tigle.

Tigla metalica Budmat Venecja a rezolvat toate aceste probleme. Si, astfel, nu e de mirare ca a fost multi-premiata la concursurile si targurile de profil. Nu exageram deloc atunci cand afirmam ca tigla modulara Budmat Venecja este tigla metalica nr. 1 din Europa.

In videoclipul de pe aceasta pagina iti explicam in detaliu inovatiile Budmat 

In plus, culorile disponibile pentru tigla Budmat sunt moderne, saturate, vii. Si e un aspect important, caci acoperisul intregeste aspectul estetic al unei cladiri. Stiai ca peste 70% dintre persoanele care se uita pentru prima data la o casa admira mai intai acoperisul?

Multi proprietari nu acorda importanta accesoriilor. Poti avea cea mai performanta tigla metalica din lume, dar daca nu instalezi o folie anticondens performanta, un sistem pluvial bun, un sistem de ventilare eficient sau o termoizolatie corecta la nivelul acoperisului, atunci sistemul de invelitoare nu va rezista la fel de mult.

Am selectat cele mai eficiente sisteme si accesorii existente pe piata, inclusiv de la producatorul polonez Budmat, care realizeaza accesorii 3D pentru o etansare perfecta si un design impecabil.

Vrei un acoperis care sa te tina toata viata? Majoritatea acoperisurilor din Romania au o durata de 20 de ani. Solutia pentru a te bucura de un acoperis sanatos, cu o durata de viata de 50 de ani, consta in alegerea tiglei potrivite si a sistemelor si accesoriilor potrivite.

După 10 ani de activitate si peste 3200 de acoperisuri montate, BDM Roof System poate afirma cu incredere ca durata de viata a unui acoperis este influentata in proportie de 50% de alegerea tiglei metalice potrivite si 50% de alegerea accesoriilor potrivite.

In cadrul conceptului inovator Acoperis SanatosⓇ, echipa BDM Roof System iti propune materialele ideale pentru un acoperis cu o durata de 50 de ani:
- tigla metalica Budmat, care nu are vicii ascunse si care nu va rugini in 50 de ani;
- folie anticondens performanta;
- sistem de ventilare eficient;
- sistem pluvial performant;
- termoizolatie corecta la nivelul acoperisului.

BDM Roof System s-a gandit la toate solutiile necesare prin care pot face ca acoperisul casei tale sa reziste, pe bune, 50 de ani.

Echipa BDM Roof System iti ofera o gama completa de servicii si multe avantaje:
- Agentii nostri se deplaseaza pe teren si efectueaza gratuit masuratoarea invelitorii.
- Realizam un deviz detaliat, corect, optimizat. Daca n-am facut o estimare corecta, suportam noi costurile suplimentare.
- Iti propunem solutii personalizate in functie de tipul proiectului, bugetul disponibil, arhitectura casei.
- Vei beneficia de un transport complet gratuit pentru tigla metalica achizitionata.
- Realizam un montaj de calitate.

Contacteaza-ne chiar acum la 0756.112.111 sau vino in showroomul din Bucuresti pentru a vedea pe viu un sistem de ACOPERIS SANATOSⓇ care rezista PE BUNE peste 50 de ani!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
BDM ROOF SYSTEM