Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

1st Criber – rezervoare dedicate pentru distribuția de carburant și AdBlue

Cu o experiență acumulată din anul 1998, la 1st Criber producem și furnizăm rezervoare de distribuție carburant/AdBlue, fabricate în România, din poliesteri armați cu fibră de sticlă. Rezervoarele 1st Criber dedicate aplicațiilor speciale oferă o rezistență greu de egalat, datorită țesăturii complexe generate computerizat.

1st Criber – rezervoare dedicate pentru distribuția de carburant și AdBlue

Compania 1st Criber sprijină consumatorii finali de carburant, prin dezvoltarea unei game dedicate de rezervoare din P.A.F.S., ce ajută la optimizarea consumatorilor și minimizarea costurilor de aprovizionare, beneficiind de mai mult combustibil în vrac la prețuri competitive.

Pentru extinderea acestui sector de produse, specialiștii 1st Criber proiectează pentru companiile sau persoanele care dețin un parc auto (camioane, tiruri, mașini agricole, autobuze etc.), ce folosesc tehnologia reducerii emisiilor prin utilizarea DEF (Diesel Exhaust Fluid), rezervoare AdBlue sau cum mai sunt cunoscute ca rezervoare aditivi/rezervoare soluție DEF.

Rezervoarele de distribuție carburanți/AdBlue 1st Criber sunt rezervoare fixe sau mobile, ce pot avea formă cilindrică, eliptică sau paralelipipedică, configurate cu pereți dubli sau pereți simpli, cu sau fără izolație. Toate modelele acestui tip de rezervoare dispun de echipare standard, ce include cuvă de retenție și suporți.

 

1st Criber – rezervoare dedicate pentru distribuția de carburant și AdBlue

Pentru fermieri, constructori, firme cu flote mari, parcuri auto etc., rezervoarele de distribuție carburanți/AdBlue pot fi dotate „full option”, cu pompă dedicată, furtun de alimentare, contor digital sau mecanic, pompă de motorină cu emitere bon sau bazată pe cartelă de acces, filtru pentru captarea apei, stingător cu pulbere, pistol din aluminiu etc.

1st Criber – rezervoare dedicate pentru distribuția de carburant și AdBlue

1st Criber recomandă poziționarea în aer liber a rezervoarelor distribuție carburant/AdBlue, curățarea periodică a acestora, amplasarea în conformitate cu normele PSI în vigoare și împământarea PRAM. De asemenea, pentru siguranța și respectarea legislației, se recomandă ca rezervoarele să fie prevăzute cu două extinctoare 6/8 kg și să fie supuse vizitelor și controalelor de prevenire a incendiilor.

1st Criber – rezervoare dedicate pentru distribuția de carburant și AdBlue

La 1st Criber asigurăm toate dotările necesare pentru aplicațiile speciale personalizate și configurăm rezervoare dedicate pentru stocarea mai multor aplicații speciale. Discută cu specialiștii 1st Criber despre proiectul tău și te vom îndruma în alegerea rezervorului de combustibil optim.

1st Criber – soluția eficientă pentru succesul afacerii tale!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET