Usa Rotativa cu acces rapid, silențios și modern pentru Unirii View

Ușa Rotativă Record-Blasi - alegerea clădirii de birouri Unirii View pentru un acces rapid, silențios și modern.

 

De curând, am finalizat un proiect amplu și de referință pentru linia noastră de business – clădirea de birouri Unirii View, unde am montat Ușa Rotativă Record-Blasi.

Gama de Uși Rotative KADRA a constituit alegerea beneficiarului datorită calității ridicate, precum și a posibilității de customizare după cerințele arhitecului și nevoile clientului.

 

Ușa Rotativă Record-Blasi se distinge prin design și complexitate tehnică, fiind  anodizată negru-mat, cu 4 canaturi mobile, cu automatizare îngropată și tavan de sticlă, care s-au încadrat perfect în design-ul de ansamblu al clădirii.

 

Construcția Usii Rotative Record în 4 canaturi cu posibilitatea operatorului îngropat i-a conferit beneficiarului libertate în personalizarea întregului proiect într-un mod inedit și extrem de practic.

 

Tavanul de sticlă permite luminii naturale să pătrundă în interiorul clădirii, creând o ambianță caldă și plăcută.

Ușa Rotativă montată la Unirii View dispune de o tehnologie modernă, care îi permite să fie silențioasă în funcționare, indiferent de volumul de persoane care o tranzitează. De asemenea, fiabilitatea acestei uși, care poate fi optimizată cu ușurință în utilizare, și întreținerea foarte facilă, constituie avantaje majore pentru clădirile care au nevoie de accesul rapid al unui număr mare de oameni.

 

Ușile Rotative Record-Blasi vor aduce întotdeauna o notă de distincție proiectului prin soluția complexă tehnică, prin materialele de foarte bună calitate, rezistente în timp, din care sunt fabricate (așa cum sunt inoxul sau bronzul), prin libertatea de alegere a dimensiunilor, dar și a materialelor cu multiple funcționalități: izolare termică și fonică, rezistență la impact, respingerea prafului, design-ul minimalist, posibilitatea de a permite luminii naturale să pătrundă în interiorul clădirii.

Ușile Rotative Record-Blasi sunt comercializate de KADRA, în calitate de reprezentant oficial Record, în România, prin Linia de Business KADRA, specializată în soluții complete pentru automatizarea căilor de acces.

Unirii View KADRA  Bucuresti KADRAUnirii View KADRA 1  Bucuresti KADRAUnirii View KADRA 2  Bucuresti KADRAUnirii View KADRA 3  Bucuresti KADRAUnirii View KADRA 4  Bucuresti KADRAUnirii View  KADRA 5  Bucuresti KADRA