Produse folosite la lucrare

Sisteme si echipamente audio pentru Moxy Hotel Old Town din Bucuresti

Divizia Profesională Bose în Romania a dotat spațiile Moxy Hotel Old Town cu echipamente audio de ultimă oră, pentru un sunet de înaltă calitate.

 

“Modul în care oaspeţii noştri percep sunetul este foarte important pentru starea lor de bine. Bose ne-a ajutat în crearea atmosferei perfecte, dându-ne posibilitatea organizării pe zone a intensităţii sunetului. Fie că vorbim de zona de breakfast, bar, working area sau zona de entertainment, cu ajutorul unui singur device ne putem juca cu volumul sunetului şi nu numai. Moxy are la bază cuvinte cheie precum « digitalizare » sau « millenials » , iar Bose a pus accentul pe digitalizare prin crearea aplicaţiei ce poate fi folosită de pe mobil sau tabletă în alegerea tipului de muzică dorită. Totul este atât de simplu!  Bose a integrat totul astfel încât să ne ajute să oferim atmosfera perfectă, indiferent de cerinţe.”

                                                                                   Alexandra Anton, Sales&Event Executive al Hotelului Moxy

 

Hotelul Moxy din Centrul Vechi al Bucureștiului este bazat pe un concept inovator, aparţinând grupului Marriott. Acest hotel boutique este ideal pentru turiștii care vor să se bucure de o experiență de neuitat, atât prin amplasare, cât și prin confortul oferit, grație tehnologiei și serviciilor.


Divizia Profesională Bose în Romania, prin partenerul Optim Project Management, a dotat spațiile acestui hotel cu echipamente audio de ultimă oră, pentru un sunet de înaltă calitate.

 

Turișii ce se vor caza la Moxy vor descoperi că pot avea acces la servicii prin intermediul tehnologiei de ultimă oră, printre aceste facilităţi numărându-se check in-ul mobil, cheia digitală a camerei şi comunicarea cu personalul prin intermediul chatului. 

 

Echipamentele audio Bose de ultimă generaţie sunt instalate strategic în întreg spaţiul hotelului. Sonorizarea este controlată prin intermediul unui sistem centralizat, iar în fiecare zonă a fost instalată câte o soluție audio potrivită cerințelor, fie că este vorba despre boxe de tavan ori despre boxe cu bași puternici.

 

Dintre echipamentele montate în cadrul Hotelului Moxy, putem aminti:

- pentru a putea controla separat sonorizarea și volumul diferitelor zone audio, minimizând riscul de distorsiune, a fost ales amplificatorul Bose PS604A, care dispune de mai multe canale;

- întrucât s-a dorit oferirea unei experiențe audio unice încă din primele momente ale vizitei, respectiv redarea uniform a muzicii de background fără a afecta claritatea conversațiilor, în lobby-ul hotelului au fost instalate boxele de tavan Bose FreeSpace DS 16F. Aceleași boxe au fost instalate și în zonele de baie și lift;

 

-  la atmosfera perfectă pentru socializare contribuie și un video wall de ultimă generaţie, instalat în același lobby;

- zona de lounge a fost transformată într-un spațiu în care sonorizarea se realizează uniform, la un volum moderat, fie că este vorba despre un sunet de tip foreground (de prim-plan) sau despre unul de tip background (de fundal), pentru a permite purtarea conversațiilor, acest fapt fiind posibil datorită boxelor încastrabile Bose FreeSpace DS 40F;

- în ceea ce privește terasa hotelului Moxy, încă o dată, s-a pus accentul pe crearea unei atmosfere plăcute, un rol important jucandu-l sunetul nuanțat, cu bași puternici, care nu împiedică însă întreținerea unui dialog, datorat boxelor Bose FreeSpace DS 100SE.

Hotelul Moxy este unul dintre proiectele noastre de succes, punând accentul, ca de fiecare dată, pe tradiţie, experienţă şi inovaţie, tehnologia de ultimă oră oferind posibilitatea de adaptare a echipamentelor folosite la cerinţele clientului şi de obţinere a unor soluţii personalizate.

 

Bose în Romania prin All Audio

Contact:
București, str. Puțul lui Zamfir 45-47, et. 2, sector 1

Tel: 0728 82 22 22

Program: Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

www.allaudiopro.ro

Hotel Old Town - proiect Bose in Romania  București All Audio - Bose in RomaniaMoxy Hotel - proiect Bose in Romania  București All Audio - Bose in RomaniaMoxy Hotel - sonorizare realizata de Bose in Romania  București All Audio - Bose in Romania