Sistem Equinsa de gestionare a parcării pentru Aeroportul Cluj-Napoca

Tritech Group a instalat un sistem de parcare cu plata marca Equinsa pentru Aeroportul Cluj-Napoca.

 

Despre proiect

Un obiectiv cu activitate complexa si cu trafic intens si divers precum Aeroportul Cluj-Napoca a optat pentru un sistem de gestionare a parcarii marca Equinsa.

Printre particularitati se numara:

- Tarif diferentiat pe segmente de timp foarte fragmentate (10 minute, 20 de minute, o ora etc).

- Acces abonati pentru angajatii companiilor si ai institutiilor cu activitate in aeroport (Abonament special cu 2 intrari si 2 iesiri pe zi pentru salariati.)

- Abonamente pentru companiile de taxi.

Plata se poate face atat cu numerar, cat si cu cardul bancar. De asemenea, pentru administrarea locurilor de abonati se utilizeaza statii de acces tip abonat care permit accesul vehiculelor in zonele special marcate.

 

 • Beneficiar

  Aeroportul Cluj-Napoca

 • Capacitate parcare: 350 locuri
 •  

 • Marca: Equinsa
 • Sistemele de parcare cu plata Equinsa pot functiona in varianta cod de bare, banda magnetica, dar acelasi echipament poate cuprinde tehnologie combinata banda magnetica si cod de bare. Sistemele de parcare cu plata sunt adabtabile si modulare permitand oricand suplimentarea numarului de echipamente din configuratia sistemului. Echipamentele Equinsa se bazeaza pe un design inovator, o rezistenta deosebita datorita calitatii materialelor si pe tehnologie de ultima generatie, pentru a asigura o functionare precisa, de lunga durata si adaptata cerintelor exprese ale parcarii in cauza. 

 • Componenta sistem de parcare:

  5 statii de intrare cu cod de bare, 3 statii de intrare pentru abonati, 8 statii de iesire cu cod de bare, 16 bariere cu brat de 3 metri, 4 statii automate de plata cu cod de bare SENSE, 1 statie manuala de plata, 16 camere LPR, 1 server, 4 RAMA.

 

TRITECH GROUP activeaza pe piata automatizarilor pentru porti, usi garaj, bariere automate, blocatoare de parcare, sisteme de parcare cu plata, stalpi retractabili, sisteme integrate de securitate (supraveghere video, control acces, avertizare la efractie) si sisteme fotovoltaice.

Sistem de parcare cu plata marca EQUINSA -Aeroport Cluj-Napoca Cluj-Napoca TRITECH GROUPAeroport Cluj-Napoca - sistem de parcare cu plata Cluj-Napoca TRITECH GROUPAeroport Cluj-Napoca - sistem de parcare cu plata marca EQUINSA Cluj-Napoca TRITECH GROUPSistem parcare cu plata la Aeroport Cluj-Napoca Cluj-Napoca TRITECH GROUP