Sistem de parcare cu plată pentru parcarea centrului de afaceri Ideo din Iași

Sistemul de parcare cu plata Equinsa bazat pe tehnologia cod de bare deserveste parcarea centrului de afaceri Ideo din Iasi.

Cu o capacitate de 75 de locuri, sistemul de gestionare parcare cu plata este destinat unui trafic intens datorita profilului activitatii beneficiarului si asigura atat accesul autoturismelor, cat si al autobuzelor.

 

Sistemul instalat este un sistem complet, alcatuit din statie de intrare, statie de iesire, bariere de acces, statie de plata automata si statie de plata asistata.

 

Statiile sunt configurate pentru ca accesul in parcare sa se realizeze pe baza de tichete cu cod de bare si cartele de proximitate pentru abonati, ceea ce asigura desfasurarea fluxului fara intreruperi.

 

Tritech Group distribuie si instaleaza sisteme integrate de gestionare a parcarilor cu plata.

 

In funcție de aplicatia careia se adreseaza si de numarul de locuri de parcare ce vor fi gestionate, sistemele de parcare cu plata se personalizeaza ca structura si functii ai se poate suplimenta numarul echipamentelor din componenta sistemului de parcare.

 

Tritech Group te ajuta sa-ti dezvolti actuala afacere sau o noua afacere prin oferirea de consultanta tehnica specializata fiecarui proiect de parcare in parte, pozitionarea strategica a statiilor de intrare, barierelor automate de acces, statiilor de plata asistata, statiilor de plata automata, statiilor de iesire din parcare si oferirea de alternative de finantare avantajoase.

Sistem de parcare cu plata Equinsa instalat in Iasi  Iasi TRITECH GROUPComponente ale sistemului de parcare cu plata Equinsa  Iasi TRITECH GROUPComponente ale sistemului de parcare cu plata, vazute de aproape  Iasi TRITECH GROUPGestionarea sistemului de parcare cu plata Equinsa  Iasi TRITECH GROUP