Sistem de parcare cu plata destinat unui trafic intens - parcarea Aeroportului International Iasi

Sistemul de parcare cu plata automata bazat pe tehnologia cod de bare deserveste parcarea Aeroportului International Iasi, cu o capacitate de 350 de locuri de parcare.

 

Destinat unui trafic intens, sistemul de gestionare parcare instalat este alcatuit din statie de intrare, statie de iesire, bariere de acces, statie de plata asistata si statie automata de plata.

 

Sistemul de parcare cu plata ofera posibilitatea de utilizare a unor carduri de acces individuale si de abonamente. Sistemul de gestionare parcare are si optiunea de setare tarife preferentiale si discounturi stabilite de beneficiar.

 

Lucrarile pentru amenajarea parcarii sunt in derulare, iar dupa finalizarea acestora se va face o redimensionare a sistemului de parcare cu plata pentru incă 300 de locuri de parcare cu ajutorul altor sisteme ce vor fi instalate. Punerea în functiune a sistemului s-a realizat in colaborare cu distribuitorul autorizat Wintech Group SRL

 

Tritech Group distribuie si instaleaza sisteme integrate de gestionare a parcarilor cu plata. De-a lungul timpului echipa de ingineri Tritech Group a instalat cu succes sisteme de parcare cu plata ce deservesc diverse aplicatii ale beneficiarilor din sfere diferite de activitati.

 

Echipa de ingineri ofera consultanta tehnica specializata fiecarui beneficiar in parte. Fiecare proiect este unic, motiv pentru care experienta in instalarea sistemelor de parcare cu plata reprezinta pentru clientii nostri cele mai bune garantii ca vor exploata un sistem de parcare cu plata performant, fiabil si cu costuri de mentenanta minime.

Sistem de parcare Equinsa instalat la Aeroportul International Iasi  Iasi TRITECH GROUPComponente ale sistemului de parcare Equinsa, vazute de aproape  Iasi TRITECH GROUPComponenta a sistemului de parcare Equinsa, instalat in parcarea Aeroportului Iasi  Iasi TRITECH GROUPParcarea Aeroportului International Iasi, cu sistemul de parcare Equinsa  Iasi TRITECH GROUPSsitem de parcare Equinsa  Iasi TRITECH GROUP