Placi de fibrociment tridimensionale pentru faţada Centrului cultural și sportiv „Espace Bellevarde”

Centru cultural și sportiv „Espace Bellevarde”, Franța, Challes les eaux;

Arhitect: Nicolas C. Guillot

 

EQUITONE [linea] reprezintă o gamă foarte elegantă din materialele noastre. Cu suprafața sa 3D, materialul dezvoltă un joc de lumini și umbre, deoarece panoul se prezintă diferit în momente diferite ale zilei datorită înclinației variabile a soarelui. Suprafața sa liniară evidențiază textura elegantă și delicată a materialului.

EQUITONE [linea] este foarte popular în rândul arhitecților și designerilor la nivel internațional. Acest fapt a inspirat dezvoltarea și introducerea de noi culori ale materialului. Centru cultural și sportiv din Challesles eaux din sud-estul Franței este unul dintre primel eproiecte realizate cu EQUITONE [linea] de culoare albă, material lansat anul trecut.

EQUITONE [linea] este un material tridimensional pentru faţade, colorat în masă, ce creează un joc de lumini şi umbre. Materialul se fabrică în panouri de mari dimensiuni şi poate fi transformat în orice altă mărime sau formă atât în atelier, cât și pe şantier. Oricare ar fi opţiunile de design de faţadă care se doresc a fi explorate, prin natura culorii sale autentice, EQUITONE [linea] garantează detalii clare și un aspect monolitic. Pentru EQUITONE [linea] există atât opţiuni de instalare vizibile, cât şi invizibile. Durata de viață a plăcilor de fațadă ventilată EQUITONE este mai mare de 50 de ani chiar și în cele mai nefavorabile condiții meteorologice.

Aceste panouri de fațadă permit arhitecților să realizeze compoziții originale de fațadă.

Centru cultural și sportiv din Challes les eaux, Franta   Franța EQUITONECentru cultural și sportiv din Challes les eaux, Franta  Franța EQUITONECentru cultural și sportiv din Challes les eaux, Franta  Franța EQUITONE