Parcul Ialomița din Slobozia are o nouă pardoseală profesională marca Indfloor Group

Parcul Ialomita din Slobozia are un nou loc de joaca amenajat cu o pardoseala turnata profesionala. Aici, in luna iulie, echipa Indfloor Group s-a ocupat de montajul sistemului turnat tip tartan - Conica Conipur Playground.

 

Pardoseala antitrauma are o grosime de 4 cm, din care 1 cm este reprezentat de stratul de uzura realizat in proportie de 70% din granule EPDM. Pardoseala, colorata si vesela, este sigura pentru desfasurarea activitatilor recreative. Riscul accidentarilor este diminuat considerabil. In plus, Conipur Playground reprezinta o suprafata drenanta, astfel ca impiedica baltirea apei in cazul ploilor abundente.

 

Suprafata, de aproape 1.000 mp, prezinta un design atractiv pentru cei mici. Acestia se vor putea bucura de jocuri precum sotron, tabla de sah si alte elemente grafice colorate.

 

Galeria foto completa, poate fi accesata aici

Pardoseala turnata - loc de joaca  Ialomita, Slobozia INDFLOOR GROUPPardoseala turnata - parc pentru copii  Ialomita, Slobozia INDFLOOR GROUPPardoseala turnata - detaliu  Ialomita, Slobozia INDFLOOR GROUPPardoseala turnata - detaliu  Ialomita, Slobozia INDFLOOR GROUP