O exofațadă ventilată, placată cu piatră și fibrociment pentru One Charles de Gaulle

Arhitectura propusă de către imobilul One Charles de Gaulle are la bază mai multe straturi de competențe profesionale, fiind un exemplu de bună practică al locuirii colective contemporane bucureștene.

One Charles de Gaulle este un puzzle contemporan al spațiului configurat domestic, cu o exofațadă ventilată placată cu piatră și fibrociment, texturată de panouri metalice, deschisă prin vitraje largi.

Fiecare din cele două clădiri „clădesc” experiențe ale locuirii pe o structură din beton monolit și dala groasă cu deschideri cât de largi cu putință și console generoase. O parte semnificativă a acestui colaj arhitectonic o reprezintă materialul EQUITONE [tectiva] TE 20(gri) folosit. EQUITONE [tectiva] este un material pentru fațade ventilate, autentic, colorat în masă, care se caracterizează printr-o suprafață periată și prin nuanțe naturale, specifice aspectului intrinsec al materialului. Fiecare panou de tectiva este unic, exprimând puternic textura brută a miezului de fibrociment. Materialul se fabrică în panouri de mari dimensiuni și poate fi transformat în orice dimensiune sau formă, folosind echipamente standard, în atelier sau pe șantier. Oricare ar fi opțiunile de design de fațadă care se doresc a fi explorate, prin natura culorii sale autentice, EQUITONE [tectiva] garantează detalii clare, monolitice chiar și pentru cel mai exigent proiect de fațadă.

One Charles de Gaulle  Bucuresti EQUITONEOne Charles de Gaulle  Bucuresti EQUITONE
Lucru în România