Design interior si optimizare spatiu pentru un apartament cu 3 camere

Proiectul #MyFamousHome reprezinta un apartament de 3 camere din zona de nord a Bucurestiului, care a fost foarte bine optimizat ca si spatiu.

 

Suprafata - 70 mp

Anul finalizarii - 2019

Concept - Optimizarea spatiului intr-un mod elegant

Stilul amenajarii - Un eclectic intre modern si contemporan

Materiale folosite - lavabila si vopsea decorativa, profile decorative, parchet din lemn stratificat, tapet din hartie si tapet magnetic, fototapet, placi ceramice

Mobilier - 90% din mobilier este realizat la comanda pentru a optimiza cat mai bine spatiul. In rest, mobilier din catalog.

Gama cromatica - Culori pastelate combinate cu câteva accente de culoare.

 

Amenajarea a pornit de la cateva modificări ale compartimentarii fata de planul initial: s-a creat o zona de debara in locul zonei de dining din sufragerie. Am propus: sa facem switch intre cele doua dormitoare, deoarece din dormitorul matrimonial s-a facut acces catre terasa. Iar ca sa pastram baia matrimoniala cu acces din dormitor, am mutat usa.

 

Pentru a optimiza spatiul, dar in acelasi timp fara a aglomera atmosfera, am propus multe spatii de depozitare sub forma de dulapuri inalte pana in tavan. Din cauza bugetului limitat, am făcut tot posibilul sa investim in materiale de calitate, iar economia am facut-o prin mixarea materialelor si neutilizarea acestora unde nu este chiar obligatoriu (pentru acest lucru ne-am consultat si cu echipa de constructori cu care colaboram). De exemplu, nu am placat baile cu faianta pe toata inaltimea spatiului sau nu am pus faianta in spatele mobilierului unde eram siguri ca apa nu va ajunge; am propus mobilier din PAL, dar i-am adaugat elemente decorative, plus am montat cornisa pe partea superioara a acestora, in acest fel dulapul pare ca face parte din constructia camerei.

 

Prin proiectul #MyFamousHome am experimentat multe trucuri si detalii tehnice, cum ar fi: aplicarea pe pereti al unui glet sub forma de crema care ajuta la indreptarea peretilor - arata senzational; am aplicat banda LED cu mascarea acesteia cu o cornisa personalizata, asta din cauza ca nu aveam posibilitatea de a o incastra; am experimentat aplicarea decorativei Calcecruda de la Nococolor in bucatarie pe care am pictat-o peste cu o foita de aur; am propus in camera copilului un perete interactiv - tapet magnetic vopsit cu lavabila tip tabla de scris cu creta.

 

Mai multe despre proiecte puteti afla vizionand video-ul oficial pe Youtube.

Proiect #MyFamousHome - Living Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Living Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Living Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Living Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Dormitor Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Dormitor Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Dormitor Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Dormitor copil Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Dormitor copil Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Dormitor copil Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Bucatarie Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Dining Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Hol Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Baie Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Baie Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Baie Bucuresti Creativ InteriorProiect #MyFamousHome - Baie Bucuresti Creativ Interior