Amenajarea cu piatră naturală a centrului istoric al Municipiului Timișoara

MARMODAV SELECT a realizat amenajarea centrului istoric al Municipiului Timisoara: lucrari de placare cu piatra naturala a zonelor pietonale si a cailor de acces care fac legatura cu strazile adiacente.

 

Beneficiar: PRIMARIA MUNICIPIULUI TIMISOARA

Obiectiv: Amenajarea centrului istoric al Municipiului Timisoara

Descriere proiect: Proiectul a presupus amenajarea integrala a centrului istoric al Municipiului Timisoara. Au fost realizate lucrari de placare cu piatra naturala a zonelor pietonale si a cailor de acces care fac legatura cu strazile adiacente.

Perioadă de implementare: Ianuarie 2017-Ianuarie 2018

 

Servicii prestate:

  • - montaj: pardoseala pe adeziv/sapa, trepte si contratrepte pe adeziv/sapa, vertical umed/uscat, plinta pe drept/trepte;
  • - prelucrare: MSL/picurator/baston/semibaston/holcher;
  • - confecționare: gherung/sort/adaos 45 grade;
  • - debitare: liniara/45 grade;
  • - reconditionare: impermeabilizare.

 

Materiale folosite: Granit Petra White, Granit Petra Travin, Marmura Alexander, Marmura Rosalia, Travertin Petra White.

 

Marmodav Select este o companie fondata in 2001, lider domeniul proiectelor de montaj, prelucrare si reconditionare a pietrei naturale. Ceea ce ne face diferiti de concurenta este abordarea noastra autentica fata de fiecare proiect. Acordam o atentie sporita fiecarei idei si ne dam silinta sa intelegem pe deplin nevoile clientului. Pentru a adauga valoare proiectelor noastre, dezvoltam parteneriate cu cei mai buni furnizori de piatra naturala, incurajam managerii de proiect sa impinga limitele designului la maximum si sa fie creativi, formam echipe de experti si lucram impreuna pentru a ne atinge obiectivele.

Amenajarea cu piatra naturala a centrului istoric al Municipiului Timisoara  Timisoara MARMODAV SELECT