97 produse din categoria Instalatii electrice, paratrasnet | 10 game

Oriunde ar fi situata o constructie, este necesara existenta instalatiei electrice care sa permita exploatarea acesteia in conditii cat mai decente, daca ar fi sa ne referim doar la iluminatul artificial, sau in conditii optime daca reteaua electrica din zona poate oferi acest lucru.


In conditiile in care aparatura electronica si electrocasnica, echipamentele si instalatiile unei constructii functioneaza pe baza de electricitate, numai existenta acestei retele poate permite dezvoltarea si utilizarea corecta a unei cladiri.

Dimensionarea si exploatarea corecta a instalatiei electrice va poate scuti de nenumarate probleme legate de sigurante sarite sau mai rau de declansarea unor incendii. Tot la acest capitol apare si problema instalatiei de paratrasnet, care in foarte multe cazuri este lasata pentru executie intr-o etapa incerta si care va protejeaza atat investitia cat si viata.


O instalatie electrica proiectata si executata corect, implementata pe o casa eficienta energetic atat din punct de vedere al incalzirii si racirii dar si al managementului consumului necesar pentru iluminat si utilizare, va poate apropia de o locuinta in care costurile de intretinere sa fie foarte scazute.

Sisteme de fixare si montaj pentru instalatii MEFA

INSTAL IMPEX

MEFA
În această gamă:
8 documentații
3 imagini
3 produse
15 detalii CAD

Balize solare pentru semnalizare Carmanah

CPT PROTECTION

Carmanah
În această gamă:
8 documentații
30 imagini
8 produse
9 video

Paratrasnete PDA stabile pentru protectia constructiilor AID...

CPT PROTECTION

AIDITEC SYSTEMS
În această gamă:
3 documentații
14 imagini
3 produse
1 detalii CAD
5 video

Ai o întrebare?
Scrie aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva