Prezentați-vă pe SpatiulConstruit.ro

Ce spun clienții noștri despre colaborarea cu SpatiulConstruit.ro

Completați formularul de mai jos. Consultanţii noştri vă vor contacta pentru a vă explica ce putem face pentru Dvs.

Nume:
Telefon:
Adresa web:
Firma:
Email:
Mesaj:

 

Calitatea serviciilor noastre de promovare online este atestată de rezultatele obţinute şi de mulţumirea companiilor pentru care lucrăm!
Iată ce spun clienții noștri despre colaborarea cu noi:

 


 

Alexandru Grigorescu  |  KADRA Logo Kadra

 

Azi, mai mult ca oricând, trebuie să fii relevant, să respecţi timpul celui cu care interacţionezi, să aduci informaţii de calitate. Altfel, comunicare nu va exista, va fi doar un simulacru.

SpatiulConstruit.ro reuşeşte asta şi, mai mult decât atât, o reuşeşte cu un public complex, atent, pretenţios. Pentru noi asta este cel mai important, să existe un public mulţumit de ceea ce găseşte în acest portal. Dacă se întâmplă asta, cu siguranţă interacţiunea acestui public cu soluţiile noastre, prezentate în portal,
va fi una pozitivă, firească.

Relaţia cu SpatiulConstruit.ro a fost mereu una bună, pentru că echipa este formată din profesionişti. Am apreciat mereu deschiderea la ideile noastre şi capacitatea de a fi receptivi la toate noutăţile redacţionale pe care noi le avem. Suntem optimişti cu privire la viitor, chiar dacă această piaţă a construcţiilor se va modifica foarte mult în următorii ani.

 

ALUTERM GROUP se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2006. 

Gabriela Popliuc  |  ACCESORIA GROUP
Logo Accesoria

 

Când aleg un canal de promovare online, sunt câteva aspecte pe care le urmăresc: targetul căruia i se adresează, conținutul pe care acesta îl creează și îl promovează și oamenii din spatele platformei.

Pe parcursul întregii noastre colaborări, SpatiulConstruit.ro a îndeplinit toate aceste cerințe. Conținutul dinamic, bine optimizat și promovat, ne-a adus atât vizitatori avizați pe site, cât și clienți noi. Iar cu echipa implicată și responsabilă, proactivă în dezvoltarea platformei dar și în relația cu ai săi clienți, este o plăcere să lucrezi.

Datorită acestora, am găsit în SpatiulConstruit.ro un real partener în mediul de comunicare online și îl recomand de fiecare dată când am ocazia.

 

ACCESORIA GROUP se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2013.

 


 

Andra Blidaru  |  SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES

 

Colaborarea noastră a început în momentul în care business-ul diviziei Building Technologies și-a modificat strategia și s-a axat mai mult pe vânzarea de produse. Cu toate că cea mai mare parte a business-ului se realizează prin intermediul partenerilor, este important ca Siemens Building Technologies să își facă cunoscute produsele atât către specialiștii din domeniu – proiectanți, arhitecți, ingineri, instalatori, cât și către manageri și persoane de decizie.

SpatiulConstruit.ro ne-a oferit mereu numeroase variante de promovare eficientă și este unul dintre principalele portaluri dedicate domeniului construcțiilor din România. Suntem foarte mulțumiți de colaborare și vom continua să o dezvoltăm!

 

 

SIEMENS s-a promovat pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2014.

 

 


 

Ioana Lorenc |  SIKA ROMÂNIA


Am cunoscut SpatiulConstruit.ro atunci când purta numele de BICAU.RO, iar eu personal eram în procesul de construcție a propriei mele contribuții la fenomenul
de marketing în Sika România. Și, chiar dacă o să sune ușor insistent, mă voi folosi în continuare de termeni specifici domeniului, marjând pe ideea de construcție, pentru că SpatiulConstruit.ro este prin excelență un proiect continuu, susținut cu dinamism de o echipă de entuziaști.

SpatiulConstruit.ro, de fapt, se construiește în permanență cu fiecare articol creat,  cu fiecare material generat și fiecare newsletter transmis. Însă cel mai important liant în acest proces este valoarea adăugată a acestor oameni implicați și specializați în asemenea măsură încât te poți baza cu toată încrederea că poți să pleci de la ‘’punctul 0’’ și să obții exact ceea ce ți-ai propus într-o campanie de informare sau promovare, prin articole tehnice și dosare digitale specializate pe diverse domenii. Într-un mod simplu, doresc să mulțumesc tuturor acestor oameni și în special colegilor de la departamentul de vanzari cu care schimbul de informații pe diverse activități a devenit o benefică rutină aproape zilnică.

 

SIKA ROMÂNIA s-a promovat pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2010.

 


 

Alin Apostol  |  PROINVEST GROUP


Competenţă, profesionalism, dar mai ales flexibilitate - acestea sunt lucrurile pe care le-am căutat atunci când am ales să lucrăm cu SpatiulConstruit.ro. Am găsit aceste calităţi la voi şi ele ne-au fostconfirmate de-a lungul unei colaborări care durează de ani de zile.

 

Prin intermediul SpatiulConstruit.ro,am reuşit în toţi aceşti ani să dezvoltăm relaţia noastră cu profesioniştii dindomeniu - arhitecţi, proiectanţi, ingineri, dar totodată şi cu clienţii finali, avândsiguranţa unui canal de promovare important şi a faptului că, prin calitatea serviciilor, informaţiile şi noutăţile despre produsele MBS® vor contribui la crearea unei mai bune legături între noi şi partenerii noştri.

 

Parteneriatul cu SpatiulConstruit.ro s-a dovedit benefic pentru ambele părţi şi,de aceea, recomandăm echipa Arhitect Space pentru implicarea activă şi diligenţa profesionistă cu care şi-a îndeplinitobligaţiile contractuale. Mult succes echipei SpatiulConstruit.ro!

 

PROINVEST GROUP s-a promovat pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2007.

 


 

Anca Ivănescu |  ELBA-COM
Logo ELBA

 

Am colaborat în urmă cu mai mulţi ani cu BICAU şi am reluat apoi colaborarea cu SpatiulConstruit.ro.

 

Suntem selectivi în alegerea canalelor de promovare şi putem spune că portalul SpatiulConstruit.ro este foarte potrivit pentru noi: produsele noastre sunt văzute de foarte mulţi proiectanţi, arhitecţi,instalatori, persoane din domeniul construcţiilor şi nu numai; am primit multe cereri de ofertă direct de pe portal şi am încheiat deja multe parteneriate.

 

Este un canal de promovare SMART: SPECIFIC, MĂSURABIL, ADECVAT, RESPONSABIL, LA TIMP.

 

Vă felicităm pentru ceea ce faceţi!

 

ELBA-COM se promovează pe spatiulconstruit.roîncepând cu anul 2005.

 

 


 

Olimpia Doru |  NEW DESIGN COMPOSITE
Logo NEW DESIGN COMPOSITE

 

Când eram copil, tata îmi spunea: cel mai greu pe lumea asta este să faci lucrurile bine. Iată că după mulţi ani, trecând prin viaţă, am înţeles ce înseamnă aceste cuvinte...

 

Despre voi ce pot să spun?... acum că mă gândesc... lucrăm de atâţia ani, cred ca de la începuturile voastre, când eraţi BICAU, şi reuşiţi să mă surprindeţi de fiecare dată. După rebranding, când aţi schimbat BICAU, am fost impresionată în primul rând de perseverenţa de a face lucrurile foarte bine... după cum bine ştiţi, produsele sunt diverse, cu multe date tehnice, dar totul a decurs normal. Când am început să primim cererile de ofertă de pe platforma voastră, eram uimită... chiar l-am sunat pe domnul care se ocupă de site-ul firmei să mă ajute să primesc măcar jumătate din solicitările pe care le primeam de la voi...

 

Pot să afirm cu certitudine că numărul de clienţi s-a mărit, că am reuşit să finalizam cererile de ofertă şi cred că în final asta este tot ce contează.

 

Vă doresc să reuşiţi să vă păstraţi calităţile de profesionişti şi perfecţionişti!

 

NEW DESIGN COMPOSITE se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2011.

 


 

Anca Ilie |  STEELMET ROMÂNIA

 

Colaboram excelent de mulți ani și rezultatul relației astfel construite este unul pozitiv! Pentru STEELMET ROMÂNIA SA, informația transmisă prin intermediul SpatiulConstruit.ro, respectiv BICAU, a ajuns acolo unde trebuia și ca urmare produsele noastre sunt astăzi cunoscute de tot mai mulți utilizatori.

 

Recomandările făcute au ajutat la o dezvoltare continuă a unui portal ce ne este tuturor util, SpatiulConstruit.ro rămânând cu siguranță și în viitor o sursă importantă de informații pentru specialiști și beneficiari.

 

STEELMET ROMÂNIA s-a promovat pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2006.

 


 

Bogdan Chiorean |  ZAMBELLI METAL

 

Cu ani în urmă, când am descoperit BICAU.RO, am decis să promovăm sistemele pluviale Zambelli pe acest site. În prezent, după ce am văzut eforturile de dezvoltare și trecerea la portalul SpatiulConstruit.ro, pot spune că a fost o decizie foarte bună.

 

În fiecare an, produsele noastre au avut o vizibilitate din ce în ce mai mare prin portalul SpatiulConstruit.ro. Cel mai mult ne bucurăm că, în fiecare an, portalul se îmbunătățește.

 

Echipa SpatiulConstruit.ro și-a dovedit de nenumărate ori experiența și profesionalismul în colaborarea cu noi  .Oamenii de la SpatiulConstruit.ro sunt primii care vor căuta cea mai bună soluție în promovarea partenerilor lor.

 

Dacă ar fi să descriu SpatiulConstruit.ro în câteva cuvinte, aș spune EFICIENT,CALITATIV, PROFESIONAL! Nu va fi nevoie de mai mult decât SpatiulConstruit.ro, îi vom recomanda întotdeauna cu cea mai mare încredere.

 

ZAMBELLI METAL -a promovat pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2008.

 


 

Marian Nedelcu |  VOLVO ROMÂNIA Utilaje pentru Construcții

 

Într-un domeniu atât de complex, într-o varietate de opțiuni de informare și comunicare, voi – SpatiulConstruit.ro, partenerii noștri - nu doar sunteți buni profesioniști, ci chiar excelați.

 

Pentru compania noastră, cei peste cinci ani de colaborare cu voi înseamnă o poartă deschisă către oameni și proiecte de calitate.

 

Ne bucurăm că v-am descoperit, ne bucurăm că am reușit să închegăm o colaborare, însă cel mai mult ne bucură prietenia pe care am reușit să o legăm și calitatea umană pe care o arătați.

 

După cum spunea Theodore Roosevelt: „Unicul ingredient important în formula succesului este să știi să fii prietenos cu oamenii”. Mulțumim echipei SpatiulConstruit.ro!

 

VOLVO ROMÂNIA Utilaje pentru Construcții s-a promovat pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2010.

 


 

Alina Mircescu |  FINAL DISTRIBUTION (actualmente NOVATIK)
Logo NOVATIK

 

Pentru Final Distribution, colaborarea cu SpatiulConstruit.ro a devenit de la an la an mai importantă. Este canalul de comunicare cu ajutorul căruia ne facem cunoscute sistemele de învelitori, noutățile despre companie și lansările de noi produse. Prin intermediul newsletterelor SpatiulConstruit.ro avem convingerea că informațiile noastre ajung cătreun target valoros de clienți activi (firmede construcții, arhitecți, ingineri, etc) permanent interesați de noutățile din domeniu.

 

Primim frecvent cereri de ofertă de pe acest site, comentarii la produsele afișate și avem din ce în ce mai mulți vizitatori veniți de pe SpatiulConstruit.ro direct pe site-ul companiei. Acest lucru dovedește faptul că avem alături un partener serios și “premium”, așa cum sunt și brandurile pe care noi le promovăm de ani buni în România.

 

Vă mulțumim pentru susținere și apreciem îmbunătățirea continuă a serviciilorprin intermediul cărora sunt promovate sistemele de învelitori oferite de compania Final Distribution!

 

FINAL DISTRIBUTION se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2006.

 


 

Florica Sarca |  CONTOR GROUP

 

Deşi experienţa noastră de colaborare cu portalul SpatiulConstruit.ro a început cu puțin timp în urmă, aveţi întreaga mea consideraţie pentru serviciile de promovare în mediul online pe care, cu profesionalism, ni le oferiţi.

 

Lucrez de peste 10 ani în marketing la fabrica de contoare din Arad şi, în virtutea responsabilităţilor mele, cunosc portalul SpatiulConstruit.ro încă de pe vremea când se intitula BICAU.RO ca una dintre sursele de informaţii de mare acurateţe. Cunosc acum suficiente portaluri de profil, din România sau din străinătate, ca să le pot aprecia pe cele de valoare.

 

Consider că prezența portofoliului nostru pe SpatiulConstruit.ro ne-a adus deja o mai bună vizibilitate în segmentele de piaţă comune. Tocmai de aceea, din respect pentru potenţialii colaboratori care ne abordează prin intermediul vostru, am grijă să sincronizez întotdeauna conţinutul informaţiilor noi pe toate sursele. Din punct de vedere al rezultatelor, SpatiulConstruit.ro ne-a facilitat un număr relevant de cereri de ofertă şi interacţiuni directe cu potenţiali clienţi, pentru luarea unei decizii cu privire la continuarea colaborării.

 

Apreciez în mod special şi recomand mai departe articolele foarte bine documentate cu informaţii din diverse părţi ale lumiicare apar la rubrica “cele mai interesante subiecte de astăzi” în newsletter. Vă mulţumesc, vă felicit pentru ce aţi realizatpână acum şi vă doresc mult succes în continuare.

 


 

Cristina Angheluș |  MAPEI
Logo MAPEI

 

7 ani împreună cu SpatiulConstruit.ro – poate unii consideră că este o colaborare lungă, alţii poate consideră că este o colaborare scurtă... noi o numim o colaborare frumoasă.

 

Ne-am dorit o vizibilitate bună şi uşurinţă în accesarea produselor, iar echipa de profesionişti de la SpatiulConstruit.ro a fost alături de noi, ne-a consiliat şi ne-a oferit cele mai bune soluţii.

 

Profesionalismul de care daţi dovadă este cheia succesului vostru. Seriozitatea vă recomandă, flexibilitatea face diferenţa.

 

MAPEI se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2008.

 


 

Sorin Soler |  CASANEO CONSTRUCT

 

Deşi relativ recentă, colaborarea dintre firma noastră şi SpatiulConstruit.roa fost una benefică din punctul nostru de vedere, reflectat, în primul rând, prin faptul că SpatiulConstruit.ro a devenit al doilea referer web pentru site-ul nostru, după google, ceea ce spune foarte multe şi ne dă garanţia unei investiţii bine făcute.

 

Nu puţine au fost şi comenzile directe venite de pe portal.

 

De asemenea, vreau să specific faptul că, deşi suntem înscrişi pe mai multe portaluri de construcţii româneşti, atenţia care ni se acordă aici, la SpatiulConstruit.ro, de către persoanele desemnate să se ocupe de contul nostru, este una - aş spune - normală comparativ cu ceea ce se oferă pe alte site-uri.

 

În mod cert colaborarea nostră cu SpatiulConstruit.ro va face mulţi ani!

 


 

Sorin Pană |  URSA ROMÂNIA
Logo URSA

 

Lucrăm împreună cu BICAU, respectiv SpatiulConstruit.ro, de peste 10 ani (tocmai ce am aflat!). Ce pot să spun despre asta? E greu de exprimat...

 

Cum povesteşti despre un prieten alături de care n-ai simţit cum trec anii? Da, avem o promovare foarte bună, avem clienţi (arhitecţi, constructori, investitori) care se contractează prin intermediul portalului SpatiulConstruit.ro, dar mai mult decât atât este sentimentul că echipa SpatiulConstruit.ro face parte din echipa noastră, gândeşte ca noi şi în interesul nostru! Şi atunci, revenind, ce poţi spune? Este un prieten cum nu prea mai găseşti!

 

Ne-am dori ca măcar 10% din firmele şi agenţiile de publicitate sau promovare să se apropie de acest mod de lucru, pentru că atunci schimbarea dorită s-ar produce într-un interval de timp măsurabil!

 

URSA ROMÂNIA se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2005.

 


 

Aura Alexandrescu  |  GROHE AG

 

Colaborarea pe care am avut-o încă de la început, mai întâi cu BICAU și apoi cu SpatiulConstruit.ro, ne-a câștigat încrederea în ceea ce înseamnă un serviciu de promovare a unui brand premium precum GROHE.

 

Prin intermediul portalului și al serviciului de newsletter SpatiulConstruit.ro, am reușit în toți acești ani să dezvoltăm relația indirectă cu arhitecții, designerii, inginerii și profesioniștii din domeniu, dar totodată și cu clienții finali, având siguranța unui canal de comunicare media important și garanția că, prin transparența serviciilor, informațiile și noutățile despre produse vor fi publicate conform standardelor companiei.

 

În tot acest timp, ne-a fost demonstrat ce înseamnă cu adevărat profesionalismul unei echipe care și-a propus să depășească standardele și să devină în sine un brand valoros.

 

GROHE AG s-a promovat pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2009.

 


 

Daniela Blană |  LUCANIK
Logo LUCANIK

 

Colaborăm de mulţi ani împreună şi într-adevar am construit o relaţie durabilă şi, zic eu, frumoasă. Încrederea este reciprocă şi, mai mult decât atât, am recomandat şi altor colaboratori să încheie contract de colaborare cu voi – atunci când ne-au cerut părerea. În ceea ce priveşte experienţele noastre cu companiile sau utilizatorii finali care au ajuns la noi de pe SpatiulConstruit.ro, acestea au condus către următoarele rezultate:

- produsele noastre sunt cunoscute şi accesate uşor de cât mai mulţi profesionişti şi beneficiari finali;

- urmarea firească este şi transformarea lor în valoare adăugată, atunci când se concretizează un proiect.

 

În această perioadă grea, recunosc că primul rezultat are cea mai mare pondere... Un lucru este cert: suntem contactaţi aproape zilnic pe SpatiulConstruit.ro şi portofoliul nostru de clienţi s-a lărgit considerabil, fiind contactaţi din ce în ce mai mult de persoane şi companii noi. Şi asta contează!

 

Şi vă mulţumim pentru ajutorul dat ori de câte ori am avut nevoie!

 

LUCANIK se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2007.

 


 

Marius Paraipan |  ELMAS
Logo ELMAS

 

Am parcurs cu interes tot materialul transmis şi ne bucurăm să auzim că dezvoltaţi continuu platforma SpatiulConstruit.ro.

 

Legat de feedback-ul din piaţă vizavi de cererile venite de pe portal, este puţin mai dificil de contorizat. În general datele cerute de la noi se utilizează în proiecte de arhitectură, iar beneficiarul final, care eventual comandă un produs, nu-l putem afla.

 

Important este că avem un flux continuu de cereri dedicate din platforma SpatiulConstruit.ro şi chiar în creştere în ultimul timp.

 

ELMAS se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2007.

 


 

HEXADOME CONSTRUCT

 

În primul rând, dorim să vă mulțumim pentru faptul că ne-ați ales în a fi părtași la acest testimonial al firmelor care au înțeles că o colaborare cu SpatiulConstruit.ro înseamnă creșterea notorietății produselor comercializate.

 

Hexadome Construct a beneficiat din plin de colaborarea cu SpatiulConstruit.ro șicel mai important lucru a fost și este acela de a face cunoscute performanțele și beneficiile produselor pe care le oferim: trape de fum, luminatoare și diferite soluții arhitecturale și de management energetic.

 

În ceea ce privește pagina companiei noastre în cadrul SpatiulConstruit.ro, precizăm că suntem foarte mulțumiți că am avut posibilitatea de a ne organiza detaliat volumul mare de informații și produse, astfel încât vizitatorul să poată găsi cât mai ușor informația căutată. Sper ca pe viitor, printr-o colaborarela fel de bună, să reușim astfel să creștem constant cifrele cererilor de ofertă și a vânzării efective.

 

Mult succes echipei SpatiulConstruit.ro!

 

HEXADOME CONSTRUCT s-a promovat pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2011.

 


 

ALGABETH

 

Colaborarea noastră cu SpatiulConstruit.ro a început sub auspicii foarte bune, confirmate vineri, 22 februarie 2013, printr-un eveniment neaşteptat: Algabeth a câştigat unul dintre premiile concursului “SpatiulConstruit.ro te trimite în vacanţă”, a cărui tragere la sorţi a avut loc la Corks Cozy Bar din centrul istoric al Bucureştiului. Un sejur de patru zile, pentru două persoane, la Veneţia - acesta este premiul care a revenit reprezentanţilor Algabeth.

 

Suntem încântaţi să constatăm că un contract de afaceri încheiat în ianuarie 2013 a adus fiecărei părţi nu doar beneficiile directe pe care am mizat de la bun început, ci şi o încredere sporită în această colaborare, pe care o considerăm de bun augur, cu atât mai mult cu cât pregătim un spaţiu de comunicare pentru arhitecţi şi constructori pe site-ul Algabeth.

 

Mulţumim pentru profesionalism şi pentru colaborare!

 

ALGABETH s-a promovat pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2013.

 


 

Alexandru Troancă |  BRAMAC SISTEME DE ÎNVELITORI

 

Ce pot să spun este că, odată cu trecerea de la BICAU.RO la SpatiulConstruit.ro, a crescut numărul de solicitări pentru produsele noastre!

 

În opinia mea, acest fapt se datorează calităţii şi cantităţii de informaţii oferite zilnic atât pe site, cât şi prin intermediul newsletterelor trimise pe mail. Eu personal citesc cu plăcere articolele respective, acestea fiind foarte cuprinzatoare şi acoperind în întregime tot ce înseamnă materiale de construcţii, finisări interioare, amenajări etc.

 

În ceea ce priveşte pagina companiei noastre de pe portalul SpatiulConstruit.ro, sunt mulţumit că am reuşit să organizăm volumul mare de informaţii și produse noi, astfel încât vizitatorul să găsească cât mai uşor informaţia căutată!

 

Colaborarea cu voi este una foarte bună. Apreciez mult faptul că veniţi în întâmpinarea clientului cu idei şi soluţii noi pentru a optimiza afişarea brandului nostru pe SpatiulConstruit.ro.

 

Sper într-o colaborare la fel de bună și în viitor, astfel încât să reușim să creștem constant cifrele accesărilor pe site, ale solicitărilor de ofertă și a vânzării efective!

 

BRAMAC s-a promovat pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2010.

 


 

Cristina Burja |  ELIS PAVAJE
Logo ELIS

 

Ştiu că lucrăm de mult cu portalul SpatiulConstruit.ro (BICAU) - eu personal doar de un an jumătate - dar spun cu toată convingerea că sunt încântată de colaborarea cu voi.

 

Prin intermediul vostru am primit multe cereri pentru produsele noastre şi colegii mei din vânzări au contactat persoanele interesate. Marea majoritate cred că s-au concretizat în comenzi sau proiecte.

 

Mă bucură faptul că sunteţi deschişi şi atunci când trebuie să facem actualizări sau când avem diverse propuneri. Aş vrea să continuăm colaborarea şi împreună să venim în întâmpinarea clienţilor noştri, ca să le oferim ceea ce au nevoie la calitatea şi preţul dorit!

 

Sloganul nostru nu este întâmplător ales: Totul se leagă!

 

Sunt de acord să ne unim forţele și puterea de comunicare, pentru că împreună suntem mai puternici!

 

ELIS PAVAJE se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2009.

 


 

Raluca Milin |  SENSIO

 

SENSIO a beneficiat din plin de colaborarea cu SpatiulConstruit.ro şi, mai important, am descoperit un partener valoros şi serios!

 

Apreciez foarte mult calitatea proiectelor iniţiate cu şi prin SpatiulConstruit.ro şi apreciez şi calitatea materialului editorial.

 

Felicitări!!! Şi să ne vedem şi la 18 ani de colaborare, la majorat!

 

SENSIO MOBILI s-a promovat pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2012.

 


 

Teodora Matau |  FAKRO
Logo FAKRO

 

Reprezentăm în România compania FAKRO - unul dintre leaderii mondiali în producţia de ferestre de mansardă. Am început colaborarea cu BICAU -SpatiulConstruit.ro încă din 2006 şi am dezvoltat o frumoasă relaţie de parteneriat. Din punctul nostru de vedere, prezenţa unei companii pe SpatiulConstruit.ro reprezintă o garanţie a faptului că acea companie este un partener de afaceri de încredere, atât pentru clienţii cât şi pentru colaboratorii săi. De aceea, suntem siguri că posibilitatea promovării produselor noastre într-un spaţiu care reunește principalele companii din domeniul construcţiilor a sporit notorietatea brandului FAKRO în România.

 

În plus, cererile de ofertă pentru produsele noastre generate de pe portalul SpatiulConstruit.ro contribuiela crearea unei mai bune legături între noi şi clienţii noștri finali.

 

Ce apreciem cel mai mult la portalul SpatiulConstruit.ro? Promovarea materialelor de cea mai bună calitate, informaţiile detaliate, bine structurate, preocuparea permanentă de a oferi servicii de top şi, nu în ultimul rând, posibilitatea oferirii unui feedback de către utilizatorii portalului.

 

Mult succes echipei SpatiulConstruit.ro!

 

FAKRO se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2006.

 


 

Camelia Munteanu |  GEBERIT
Logo GEBERIT

 

M-am alăturat echipei Geberit de puţină vreme şi am preluat responsabilitatea acestei colaborări ce se extinde de peste7 ani. Aceste câteva luni mi-au permis să mă conving de profesionalismul vostru şi de valoarea suportului pe care îl oferiţi pentru optimizarea prezenţei noastre online.

 

Aţi reuşit să construiţi o sursă de informare coerentă, actualizată şi completă pentru aria construcţiilor, a proiectării şi aamenajărilor, care ne garantează posibilităţi extinse de comunicare. Triada unică de beneficii a produselor Geberit, calitate, funcţionalitate şi estetică, şi-a regăsit complet corespondentul în platforma SpatiulConstruit.ro.

 

Vă felicit pentru calitatea newsletterelor şi a articolelor, foarte interesante atât din punct de vedere personal, cât şi profesional. Le savurez cu plăcere zilnic.

 

În încheiere, nu pot decât să vă doresc mult succes în viitor şi o dezvoltare cât mai frumoasă!

 

GEBERIT se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2008.

 


 

Cristina Osiescu |  WIENERBERGER SISTEME DE CĂRĂMIZI Logo WIENERBERGER

 

Wienerberger este un producător de topal blocurilor ceramice la nivel mondial, iar obiectivul nostru este de a face cunoscute performanţele şi beneficiile produselor Porotherm şi Terca tuturor specialiştilor din România.

 

Am căutat deci de la început canale de comunicare cât mai directă cu arhitecţiişi specialiştii în construcţii. Astfel am ajuns, cu câțiva ani în urmă, să lucrăm cu echipa BICAU, astăzi SpatiulConstruit.ro, o platformă independentă şi profesionistă de comunicare dedicată acestui segment profesional. În timp ne-am convins că am făcut o alegere bună. Echipa de laSpatiulConstruit.ro este foarte dedicată şi am lucrat bine împreună. Iar rezultatele sunt şi ele pe măsură. Produsele şi serviciile noastre au beneficiat de o mai mare vizibilitate, detaliile despre produse şi servicii fiind accesate şi descărcate intensiv de către arhitecţi şi ingineri direct de pe portalul lor preferat.

 

De asemenea, am primit în mod regulat solicitări de informări suplimentare direct de la cei interesaţi.

 

Mulţumim echipei SpatiulConstruit.ro și le dorim să îşi continue dezvoltarea la fel de frumos ca până acum!

 

WIENERBERGER se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2008.

 


 

Dragos Popa |  IKO SALES ROMÂNIA Logo IKO SALES

 

IKO Sales România reprezintă divizia de şindrile bituminoase a Grupului IKO – Expertul în șindrile bituminoase. Șindrila bituminoasă este pentru moment poziționată în piaţa locală de învelitori în segmentul de nişă, astfel că structurarea informaţiei pe portalul SpatiulConstruit.ro şi în newsletterele transmise periodic facilitează comunicarea cu arhitecţii, constructorii şi clientul final.

 

În ceea ce priveşte pagina companiei noastre pe portalul SpatiulConstruit.ro, printr-o comunicare permanentă am reuşit să structurăm volumul mare de informaţii şi să comunicăm mult mai eficient noutăţile şi inovaţiile aduse produselor noastre, asigurând o vizibilitate îmbunătăţită produselor IKO și facilitând publicului ţintă accesul la informaţia vizată. Împreună căutăm noi modalităţi de promovare pe portalul SpatiulConstruit.ro, pentru creşterea notorietăţii brandului IKO, creşterea popularităţii şindrilelor bituminoase, creşterea numărului de accesări, a solicitărilor de ofertă şi materializarea lor în vânzări.

 

Vă doresc mult succes în dezvoltarea parteneriatelor de afaceri prezente și viitoare!

 

IKO SALES ROMÂNIA se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2010.

 


 

Andrei Guranda |  RUSARTIS - COVORAȘE PROFESIONALE Logo RUSARTISS

 

Inițial, în 2015, cu o doză firească de scepticism, am bătut palma pentru dezvoltarea unei colaborari cu portalul SpatiulConstruit.ro.

 

Așa cum fiecare parteneriat are la baza lui același obiectiv, respectiv dezvoltarea unei relații reciproc avantajoase, iar în unele cazuri chiar prin prisma unei etici corecte și armonioase, așa am descoperit valoarea colaborării cu echipa SpatiulConstruit.ro.

 

Până în 2015 nu știam foarte multe despre voi, dar și acum, după câteva lunide colaborare, avem în continuare parte de noutăți plăcute, de altfel exact cum ar trebui să funcționeze orice produs sau serviciu, fie în piață, în familie sau cu vecinul de acasă. Cu pași mici dar siguri, am deschis o portiță de promovare online cu un spectru larg către informațiide calitate, consultanță profesională, experiență de specialitate și o relație durabilă, fără să ignorăm rezultatele reale obținute și având credința că ne îndreptăm către un succes comun al acestei colaborari.

 

Mulțumiri dlui Ionuț Mircea și echipei SpatiulConstruit.ro!

 

RUSARTIS - COVORAȘE PROFESIONALE se promovează pe spatiulconstruit.ro din anul 2015.

 


 

BIOSOLARIS - PRODUCĂTOR DE PLANTE

 

Suntem încântați de portalul SpatiulConstruit.ro și construim împreună pe mai departe. Ne considerăm profesioniști în ceea ce facem și este firesc să căutăm același lucru și de la partenerii noștri.

 

Ce legătură au construcțiile cu florile noastre? Exact răspunzând la această întrebare am ajuns pe SpatiulConstruit.ro! Și am găsit exact ce căutam: calitatea serviciilor, calitate a clienților.

 

Căutăm clienți de calitate!!! Sigur, cât mai mulți, dar calitatea lor primează. Aici considerăm că sunt profesioniștii, aici suntem și noi. Orice proiect se finalizează cu detaliile exterioare. Și la asta suntem buni!

 

BIOSOLARIS s-a promovat pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2015.

 


 

arh. Alin-Cantemir Toader  |  AsiCarhitectura Logo ASICARHITECTURA

 

Am început colaborarea cu portalul SpatiulConstruit.ro acum 2 ani, având convingerea că acesta va fi mijlocitorul perfect între noi - echipa AsiCarhitectura - și potențialii clienți.

 

Așteptările ne-au fost îndeplinite și depășite.

 

Portalul SpatiulConstruit.ro s-a dovedit a fi un excelent mediu în care putem ajunge ușor la oameni și, nu în ultimul rând, la profesioniștii din domeniu, fără de care furnizarea unor servicii de calitate nu ar fi posibilă.

 

SpatiulConstruit.ro este un canal de promovare gândit într-un mod profesionist, vast documentat, adecvat nevoilor noastre și ale pieței românești.

 

AsiCarhitectura se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2014.

 


 

ing. Ovidiu Florea |  CYPE România Logo CYPE Romania

 

Colaborarea cu portalul SpatiulConstruit.ro a fost pentru compania noastră un adevărat succes încă de la începuturile prezenței noastre în România. Mă bucur că suntem parteneri de atâta timp și că împreună am reușit să ajutăm inginerii proiectanți din România să folosească tehnologie de vârf la nivel internațional și la noi în țară.

 

Serviciile oferite de voi au fost de cea mai bună calitate, începând de la aparițiile săptămânale în newsletter până la articole detaliate referitoare la produsele noastre și la domeniul în care activăm. Îmi doresc să continuăm colaborarea în același ritm, oferindu-le clienților nostri produse de cea mai bună calitate, împreună cu serviciile conexe acestei industrii: training, suport tehnic și consultanță tehnică.

 

Valorile noastre comune sunt: inovație și dinamism. Vă felicit pentru materialul de calitate publicat în mod regulat pe site.

 

În încheiere, vă doresc mult succes pe viitor și la cât mai mulți clienți mulțumiți veniți de pe platforma SpatiulConstruit.ro.

 

CYPE România se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2015.

 


 

Ovidiu Farcașiu |  URBAN C&O Logo URBAN C&O

 

Am contractat serviciile SpatiulCostruit.ro în anul 2012 și suntem foarte mulțumiți de rezultatele parteneriatului nostru și de modul în care ne-a optimizat activitatea.

 

Activăm într-o industrie competitivă, astfel încat avem nevoie de parteneri profesioniști. Colaborarea cu SpatiulConstruit.ro a dus atât la îndeplinirea unor obiective economice - creșterea volumului vânzărilor și facilitatea pătrunderii pe piață a unor produse noi, precum și la atingerea obiectivelor la nivel cognitiv: informarea publicului cu privire la oferta firmei.

 

Din punct de vedere al relației client – serviciul suport, orice nelămurire sau problemă tehnică apărută a fost rezolvată cu promptitudine. Recomandăm SpatiulCostruit.ro ca fiind un partener de încredere, care a adus un plus afacerii pe care o deținem.

 

URBAN C&O se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2012.

 


 

KNAUF INSULATION Logo KNAUF INSULATION

 

Ne selectăm cu grijă partenerii cu care ne dorim să colaborăm fiindcă ne-am obișnuit clienții cu profesionalismul, calitatea, grija și implicarea pe care le punem la temelia fiecărui proiect. Nu mai este însă un secret pentru nimeni faptul că, dincolo de performanțele unei echipe, de reușitele sale și de profesionalismul acesteia, publicitatea este cheia succesului. Aici au intervenit cei de la SpatiulConstruit.ro.

 

Noi i-am ales pe ei pentru a ne face vizibilă munca și dedicarea față de clienți, iar ei ne-au ales pe noi, oferindu-ne mai mult decât o colaborare. Ne-am ales reciproc și astăzi contiuăm să consolidăm o colaborare nu doar reciproc avantajoasă ci, în primul rând, benefică pentru clienții care ne aleg la rândul lor pe noi. SpatiulConstruit.ro ne-a oferit o echipă de oameni pentru care business-ul și marketingul nu sunt definite prin termeni seci și colaborări reci.

 

Anii de colaborare ne-au adus nu doar promovare, ci sentimentul că nimic nu este imposibil și că nu există o limita predefinită a succesului în această piață. Ne-au arătat că dincolo de business se află persoane cărora le pasă cu adevărat de parteneri, care se implică proactiv și pentru care conceptul de marketing înseamnă să aducă în față publicului calitate și nu doar o reclamă fără conținut.

 

Dacă nu am fi profesioniști în piața construcțiilor și am activa în arta culinară, am putea spune despre partenerii noștride la SpatiulConstruit.ro că pun suflet în mâncarea lor, și din acest motiv, fiecare masă este precum cea pregătită de un master chef.

 

Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături, pentru că ne-ați devenitdin colaboratori prieteni, pentru că simțim, în fiecare proiect, sufletul,dedicarea, implicarea și dorința de a fi din ce în ce mai buni.

 

KNAUF INSULATION se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2009.

 


 

Constantin Anechite  |  PREFABET SUCEAVA Logo PREFABET SUCEAVA

 

Pentru Prefabet, firmă producătoare de prefabricate din beton, SpatiulConstruit.ro a însemnat, încă din 2012, o fereastră către o promovare eficientă, colaborare care corespunde așteptărilor și chiar mai mult decât atât.

 

Cât despre impact, a fost un Up pe măsură pentru relaţia business-ului cu clienţii, dar şi pentru relaţia business-ului cu alte afaceri.

 

Mulțumim fiecăruia dintre voi, cei care ați creat acest program și care faceți ca lucrurile cu adevărat bune să se întâmple.

 

PREFABET SUCEAVA se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2012.

 


 

Radu Andrei  |  BENCOMP Logo BENCOMP

 

Au trecut deja 7 ani de când colaborăm cu SpatiulConstruit.ro. Am reînnoit acest parteneriat an de an fiindcă aici este locul unde se întâlnesc profesioniștii din domeniul constructiilor. Este locul unde cei care doresc să construiască au încredere că vor găsi furnizorii potriviți. Din acest motiv, de-a lungul anilor, prin intermediul portalului SpatiulConstruit.ro am primit cele mai multe cereri de ofertă, urmare a materialelor pe care am avut posibilitatea de a le încărca pe platformă: prezentări de produse (date tehnice și fotografii), documentații tehnice, detalii CAD și, nu în ultimul rând, articole prin care putem educa potențialii clienți asupra modului de utilizare și a beneficiilor aduse de produsele pe care le fabricăm.

 

Credem că toți furnizorii din construcții ar trebui sa fie prezenți aici. Cu fiecare furnizor de încredere care apelează la serviciile SpatiulConstruit.ro, creștem valoarea și forța comunității pe care o reprezentăm. Felicitari pentru cei 22 de ani de la înființare (sub numele Bicau.ro) și mulți înainte de acum înainte! Mulțumim echipei de profesioniști care îmbunătățește continuu serviciile SpatiulConstruit.ro și care este mereu atentă și promptă la solicitările noastre!

 

Mulțumim și celor + 20.000 de abonați la newsletterul Sp@tiulConstruit care ne citesc, ne apreciază și ne solicită produsele sau serviciile!

 

BENCOMP se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2013.

 


 

Fidelio T. Iancu |  ELBA-COM
Logo ELBA

 

Anul acesta am marcat 15 ani de colaborare între ELBA-COM și SpatiulConstruit.ro -  încă de pe vremea când se numea BICAU - ani de rezultate benefice de ambele părți, care ne îndeamnă să recomandăm cu căldură dezvoltarea unui parteneriat cu ei.

SpatiulConstruit.ro reprezinta o vitrină virtuală pentru soluții și produse în domeniul construcțiilor, o placă turnantă între cerere și ofertă - unde este imposibil să nu se potrivească ceva în timp util. În calitatea sa de canal profesional de promovare care focalizează oferta spre ținte clare, cu mari șanse de finalizare a unei colaborări, am apreciat de-a lungul timpului profesionalismul echipei care a reușit să dezvolte un produs de mare interes pentru arhitecți, proiectanți, insatalatori și, nu în ultimul rând, pentru consultanți, care pot contribui sensibil la alegerea soluțiilor optime pentru proiectele beneficiarilor. Tutoriale, soluții de arhitectură, date tehnice de produs oferite potențialilor beneficiari – toate reunite într-o vastă bibliotecă a cărei utilitate nu poate fi contestată, alături de diversificarea constanta a serviciilor oferite și informațiile trimise cu regularitate, acestea sunt instrumentele cu care echipa SpatiulConstruit.ro ne-a cucerit.

 

ELBA se promovează pe spatiulconstruit.ro începând cu anul 2013.

 


 

Completați formularul de mai jos. Consultanţii noştri vă vor contacta pentru a vă explica ce putem face pentru Dvs.

Nume:
Telefon:
Adresa web:
Firma:
Email:
Mesaj:

 


Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.