Tencuieli pentru finisaje interioare SINIAT

Tencuieli pentru finisaje interioare SINIAT

Marca:
SINIAT
Produs furnizat de:

SINIAT

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
SINIAT

Mortar pentru tencuieli interioare cu aplicare mecanizata sau manuala - Siniat ADERA Strato 30kg

ADERA Strato de la Siniat este un mortar unistrat pe baza de ipsos, cu aplicare mecanizata sau manuala, pentru interior. Este predozat cu aditivi speciali si perlit pentru a constitui un fundament durabil pentru finisarea peretilor si un consum redus de material. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru extins. Materialul are lucrabilitate buna si duce la o suprafata finala la nivel de glet de un alb deosebit, gata de vopsit.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza pentru tencuieli interioare aplicate pe suport de caramida, BCA si beton; Poate fi utilizat si pentru reparatii ale tencuielilor vechi, deteriorate; Suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit si sa nu prezinte pete de ulei, eflorescente sau zone friabile; Tencuiala aplicata trebuie protejata de inghet, raze solare directe, si curenti puternici. Pentru fisa tehnica sau declaratia de performanta actualizata, accesati www.siniat.ro.


Tencuiala armata Siniat ADERA Fybro 25kg

ADERA Fybro este un mortar pe baza de ipsos, armat cu fibre, produs de Siniat. Se aplica manual, la interiorul incaperilor. In combinatie cu apa, se obtine o pasta omogena cu timp de lucru extins, usor de aplicat si preparat.


Domenii de utilizare:

Tencuieli interioare rezistente la deformari; la imbinarile dintre tipuri diferite de suport (beton-caramida; beton-BCA; caramida-BCA); pentru renovari; pentru tencuieli prelucrate ornamental, tip ”vintage”. Pentru fisa tehnica sau declaratia de performanta actualizata, accesati www.siniat.ro.

2 Documentatii tehnice

Tencuiala armata
Fisa tehnica
2 p | RO
 Mortar pe baza de ipsos
Fisa tehnica
2 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Tencuieli pentru finisaje interioare SINIAT
Contactează SINIAT și cere prețuri pentru proiectul tau.