Tencuieli decorative rezistente la fungi si intemperii EMEX

Tencuieli decorative rezistente la fungi si intemperii EMEX

Marca:
EMEX
Produs furnizat de:

ROMTEHNOCHIM

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
EMEX
Romtehnochim propune, in gama de tencuieli decorative “Emex”, solutii profesionale, ce fac fata chiar si actiunilor extreme ale factorilor de mediu. 

TENCUIALA DECORATIVA “EMEX QUARTZ DEKOR”, Alb, Bidon 25 KG

Tencuiala Decorativa EMEX QUARTZ DEKOR este un produs profesional pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final de scoarta de copac. Are o aderenta foarte buna la suport si rezistenta mare la intemperii, fara deterioarea aspectului. Contine biocizi ecologici, de ultima generatie, lucru ce ii confera o buna rezistenta la fungi si mucegaiuri. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS, sau poate fi colorata cu paste de colorare.


Caracteristici principale:

- Aderenta excelenta la suport,

- Aplicare si intretinere usoara,

- Stabilitate a culorii,

Rezistenta la intemperii,

- Buna lavabilitate,

- Rezistenta mare la UV,

- Rezistenta la fungi si mucegaiuri,

Rezistenta buna la zgariere,

- Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.


Domenii de utilizare:

Tencuiala Decorativa Acrilica Structurata EMEX QUARTZ DEKOR este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite.      Acest tip de tencuiala este cel mai des folosit, avand performante foarte bune la un raport calitate pret excelent. Este o tencuiala rezistenta chiar pentru zonele expuse murdaririi in exces, grasimilor, umezelii etc., fara a avea limitari geografice (ex: zone montane sau expuse la ceata salina). Contine hidrofobizanti, ce nu permit umezirea suportului in profunzime.    Desi, in general, ca substrat sunt folosite tencuieli cimentice moderne, pentru aplicare sunt agreeate majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment.


Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport.     In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX.     Deasemeni se va aplica un prim strat de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, ca strat de fond.


Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/tencuiala-decorativa-acrilica

TENCUIALA DECORATIVA SILICONICA “EMEX”, Alb, Bidon 25 KG

Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX este un produs profesional pe baza de rasini acrilice si siliconice, aditivi specifici si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final striat, mat. Are o aderenta exceptionala, rezistenta foarte mare si nu permite murdariei sa adere la suport. Contine biocizi ecologici, de ultima generatie, lucru ce ii confera o buna rezistenta la fungi si mucegaiuri. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS  sau poate fi colorata cu paste de colorare.


Caracteristici principale:

- Aderenta excelenta la suport,

- Aplicare si intretinere usoara,

- Protectie la murdarire,

- Buna lavabilitate,

- Rezistenta mare la UV,

- Rezistenta buna la zgariere,

- Rezistenta la fungi si mucegaiuri,

- Rezistenta mare la factori de mediu,

- Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.


Domenii de utilizare:

Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite, dar si o protectie superioara a suprafetei. Acest tip de tencuiala este superior ca performante aproape tuturor celorlalte tipuri, indeosebi prin faptul ca are o elasticitate deosebita, fiind recomandata pentru cladirile noi, care inca lucreaza, dar si prin rezistenta exceptionala la murdarire, sau la alti factori de expunere (intemperii, UV etc.). Contine deasemeni hidrofobizanti ce nu permit patrunderea apei in suport. Desi, in general, ca substrat sunt folosite tencuieli cimentice moderne, pentru aplicare sunt agreeate majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment. Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare Siliconic pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei acestei tencuieli la suport. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX. De asemeni se va aplica un prim strat de Vopsea Lavabila Siliconica de Exterior EMEX, ca strat de fond.


Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/tencuiala-decorativa-siliconica

TENCUIALA DECORATIVA DE SOCLU “EMEX”, Alb, Bidon 25 KG

Tencuiala Decorativa Marmorata pentru Soclu EMEX este un produs profesional pe baza de rasini acrilice pure, aditivi specifici si granule colorate de marmura de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final mozaicat, de diverse amestecuri de culori. Este destinata in special decorarii soclurilor, dar este folosita cu succes la alte aplicatii, chiar de interior, gen arcade, coloane etc. Are o aderenta foarte buna la suport si rezistenta mare la ultraviolete, intemperii si la contactul frecvent cu apa (cazul soclurilor).


Caracteristici principale:

- Aderenta excelenta la suport,

- Aplicare si intretinere usoara,

- Buna lavabilitate,

- Rezistenta mare la UV,

- Rezistenta buna la zgariere,

- Rezistenta la fungi si mucegaiuri,

- Rezistenta mare la factori de mediu,

- Rezistenta buna la socuri, zgariere, uzura,

- Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.


Domenii de utilizare:

Tencuiala Decorativa Marmorata pentru Soclu EMEX este folosita in principal pentru finisarea si protejarea soclurilor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite. Aspectul marmorat, obtinut din amestecul granulelor divers colorate, confera o nota proprie acestei tencuieli, care poate fi folosita la orice alte aplicatii care necesita obtinerea unor efecte deosebite de culoare. Produsul se remarca prin rezistenta foarte mare la umiditate si UV. Desi, in general, ca substrat sunt folosite tencuieli cimentice moderne, pentru aplicare sunt agreeate majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment.


Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX. Acest tip de tencuiala nu necesita aplicarea unui strat de fond. Desi produsul este rezistent la umiditate, se aplica numai pe suport perfect uscat si numai dupa uscarea completa a mortarelor.


Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/tencuiala-soclu

TENCUIALA DECORATIVA “EMEX AQUA PROTECT”, Alb, Bidon 25 KG

Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT este o formulare de generatie noua, pe baza de polimeri acrilici, fileri si aditivi speciali, cu adaos de granule de marmura de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final structurat, zgariat. Are principala proprietate de a respinge atat apa (ajutand totodata la impermeabilizarea suportului), cat si murdaria. Are o aderenta foarte buna la suport si rezistenta la intemperii. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS sau poate fi colorata cu paste de colorare.


Caracteristici principale:

- Respinge apa si murdaria,

- Permite respiratia peretelui,

- Rezistenta mare la intemperii,

- Aderenta excelenta la suport,

- Aplicare si intretinere usoara,

- Rezistenta mare la UV,

- Rezistenta la fungi si mucegaiuri,

- Rezistenta buna la zgariere,

- Rezistenta mare la inghet-dezghet.


Domenii de utilizare:

Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT, datorita rezistentei marite la apa si a capacitatii de impermeabilizare a suportului este folosita mai ales pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, expuse actiunii directe intemperiilor si factorilor de mediu, pastrandu-se posibilitatea de obtinere a efectelor vizuale. Aceasta tencuiala, desi produs de ultima generatie, de mare performanta poate fi obtinuta la un pret foarte accesibil. Tencuiala este rezistenta la actiunea apei, mentinand un strat impermeabil, si a factorilor de mediu, pastandu-si calitatile indiferent de zona geografica (zone montane expuse la ceata, ploaie etc., zone litorale cu expunere la actiunea sarii etc.). Pentru aplicare sunt agreeate majoritatea suprafetelor de baza minerala: tencuieli cimentice moderne, beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.


Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX. Se va aplica un prim strat de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, ca strat de fond.


Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/tencuiala-decorativa-impermeabila

TENCUIALA DECORATIVA SILICATICA “EMEX”, Alb, Bidon 25 KG

Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX este un produs profesional pe baza de silicat de potasiu, pigmenti si aditivi, cu adaos de cuart si granule de marmura, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final striat, mat. Este folosit cu precadere la restaurari de cladiri si monumente. Are o aderenta exceptionala, rezistenta foarte mare si nu permite murdariei sa adere la suport. Contine biocizi ecologici, de ultima generatie, cu mare rezistenta la fungi si mucegaiuri. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS sau poate fi colorata cu paste de colorare.


Caracteristici principale:

- Aderenta excelenta la suport,

- Putere mare de penetrare,

- Protectie la murdarire,

- Buna lavabilitate,

- Rezistenta mare la UV,

- Rezistenta mare la factori de mediu,

- Rezistenta la socuri, zgariere, uzura,

- Rezistenta la variatii de temperatura,

- Rezistenta la fungi, mucegaiuri si bacterii.


Domenii de utilizare:

Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX este folosita cu precadere la restaurari de cladiri si monumente , dar este utilizata deasemeni si pentru protejarea si acoperirea cu o textura zgariata a suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi. Desi este un produs cu caracteristici foarte bune, are dezavantajul unei aplicari foarte restrictive. Astfel nu se recomanda aplicarea de Tencuiala Silicatica pe urmatoarele tipuri de suport: placi de gips-carton, tencuieli de ipsos sau var, straturi vechi de vopsea bogata in rasina, materiale sintetice si rasini, vopsele acrilice, vopsele cu clei sau cazeina, lacuri, vopsele de ulei, suprafete moi si elastice. Produsul poate fi folosit cu rezultate foarte bune pentru acoperirea suprafetelor din beton, zidarie, tencuieli de ciment, tencuieli vechi compacte si rezistente, gleturi minerale cimentice, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura minerala, uscate, compacte si absorbante.


Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare Silicatic pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei acestei tencuieli la suport. Inainte de aplicare se vor face teste de compatibilitate pe suport. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate in prealabil cu Sanitizant Forte EMEX. De asemeni se va aplica un prim strat de Vopsea Lavabila Silicatica de Exterior EMEX, ca strat de fond.


Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/tencuiala-decorativa-silicatica

TENCUIALA DECORATIVA PERIATA“EMEX”, Alb, Bidon 25 KG

Tencuiala Decorativa Periata EMEX este un produs profesional pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura de marimi diferite (intre 0,8 si 2 mm), destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final periat, mat. Principala diferenta fata de celelalte tencuieli decorative este data de o repartizare si o dozare speciala a granulelor de marmura in masa produsului, ce permite obtinerea efectului de periere. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS sau poate fi colorata cu paste de colorare.


Caracteristici principale:
- Aderenta excelenta la suport,

- Aplicare si intretinere usoara,

- Stabilitate a culorii,

- Rezistenta la intemperii,

- Buna lavabilitate,

- Rezistenta mare la UV,

- Rezistenta la fungi si mucegaiuri,

- Rezistenta buna la zgariere,

- Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.


Domenii de utilizare:
Tencuiala Decorativa Periata EMEX este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite, de regula ca striatii circulare.     Este un tip de tencuiala folosit de cele mai multe ori in locul Tencuielii Decorative Acrilice, datorita modelulului diferit al structurii. Are aceleasi performante foarte bune si raport calitate pret. Este un produs rezistent chiar pentru zonele expuse murdaririi in exces, grasimilor, umezelii etc., fara a avea limitari geografice (ex: zone montane sau expuse la ceata salina). Contine hidrofobizanti, ce nu permit umezirea suportului in profunzime. Pentru aplicare sunt agreate toate suprafetele de baza minerala: tencuieli cimentice, beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment etc.     


Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX. De asemeni se va aplica un strat de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, ca strat de fond.


Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/tencuiala-decorativa-periata

TENCUIALA DECORATIVA GRANULATA “EMEX”, Alb, Bidon 25 KG

Tencuiala Decorativa Granulata cu Aspect de Praf de Piatra EMEX este un produs profesional pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura de marimi intre 1 si 3 mm, destinat finisarii decorative a tencuielilor, cu aspect final de praf de piatra. Diferenta fata de celelalte tencuieli decorative este data de o repartizare si o dozare speciala a granulelor de marmura in masa produsului, ce permite obtinerea efectului special de relief. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS sau poate fi colorata cu paste de colorare.


Caracteristici principale:
- Aderenta excelenta la suport,

- Aplicare si intretinere usoara,

- Stabilitate a culorii,

- Buna lavabilitate,

- Rezistenta mare la UV,

- Rezistenta buna la zgariere,

- Rezistenta la fungi si mucegaiuri,

- Rezistenta mare la factori de mediu,

- Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.


Domenii de utilizare:

Tencuiala Decorativa Granulata cu Aspect de Praf de Piatra EMEX este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite.     Este una dintre tencuielile folosite in locul Tencuielii Decorative Acrilice Structurate, datorita modelulului granulat al structurii. Are aceleasi performante foarte bune si raport calitate pret. Este un produs rezistent chiar pentru zonele expuse murdaririi in exces, grasimilor, umezelii etc., fara a avea limitari geografice (ex: zone montane sau expuse la ceata salina). Contine hidrofobizanti, ce nu permit umezirea suportului in profunzime. Pentru aplicare sunt agreeate toate suprafetele de baza minerala: tencuieli cimentice, beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment etc.


Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX.  De asemenea se va aplica un strat de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, ca strat de fond.


Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/tencuiala-decorativa-praf-piatra

VOPSEA DECORATIVA TEXTURATA “EMEX”, Alb, Bidon 25 KG

 Vopseaua Decorativa Texturata EMEX este un produs profesional pe baza de copolimeri acrilici, pigmenti rezistenti la UV si aditivi specifici, destinat acoperirii decorative superioare, cu diferite efecte (ex: calcio vecchio), a zidariilor interioare sau exterioare.  Texturarea se face cu trafalet din burete cu diverse modele (granulat, striat etc.). Produsul contine biocizi ecologici, de ultima generatie, lucru ce ii confera o buna rezistenta la fungi si mucegaiuri. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS sau poate fi colorata cu paste de colorare.


Caracteristici principale:
- Aderenta superioara la suport,

- Aplicare si intretinere usoara,

- Putere mare de acoperire,

- Buna lavabilitate,

- Rezistenta mare la UV,

- Rezistenta la intemperii,

- Rezistenta buna la zgariere,

- Rezistenta la fungi si mucegaiuri,

- Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.


Domenii de utilizare:
 Vopseaua Decorativa Texturata EMEX este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor interioare sau exterioare, noi sau vechi, ale cladirilor, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite, dar si o protectie superioara a suprafetei. Acest produs este la limita dintre o vopsea si o tencuiala, avand densitate mare si adaos de particule de cuart cu dimensiuni intre 0,3 si 1 mm, in functie de aplicatie. Se aplica la fel ca si tencuiala, cu fierul de glet, dar efectele se obtin prin roluirea cu trafaleti cu modele. Desi, in general, ca substrat sunt recomandate tencuieli cimentice moderne, pentru aplicare sunt agreeate majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment. Atat la interior, cat si la exteior, suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora, pentru marirea aderentei.  In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX. Se recomanda aplicarea unui strat de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, sau Vopsea Superlavabila de Interior EMEX, ca strat de fond, inainte de intinderea vopselei decorative texturate.


Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/vopsea-texturata-emex

Grund acrilic de amorsare cu cuart pentru tencuieli decorative Emex

Grundul Acrilic de Amorsare Cuart pentru Tencuieli Decorative “Emex” este un produs de mare eficienta, solubil in apa, pe baza de polimeri acrilici, aditivi specifici, fileri si cuart, pentru pregatirea superioara a suprafetelor exterioare, in special a fatadelor de cladiri, in vederea acoperirii acestora cu tencuieli decorative structurate acrilice.
Cuartul micronizat, existent in masa produsului, creeaza la aplicare puncte de ancora la nivelul suprafetei, determinand o maxima aderenta a stratului de tencuiala la suport. Este un grund de amorsare superior, cu proprietati de protectie impotriva fungilor, bacteriilor si mucegaiurilor, care asigura o buna compatibilitate intre suport si tencuiala decorativa.


Caracteristici principale:

- Aderenta foarte mare la suport,

- Putere mare de umplere a porilor,

- Timp de uscare redus,

- Reduce capacitatea de absorbtie,

- Impermeabilitate la apa,

- Mareste aderenta tencuielii la suport,

- Rezistenta la fungi si mucegaiuri,

- Pastreaza permeabilitatea suportului la aer,

- Caracter nepoluant.


Domenii de utilizare:

Grundul acrilic de amorsare cu cuart pentru tencuieli decorative EMEX este folosit pentru pregatirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, in vederea acoperirii acestora cu tencuieli decorative siliconice. Rolul acestui grund de amorsare este atat de a mari aderenta tencuielii la suport, cu ajutorul particulelor de cuart existente in produs, cat si de a pregati suprafata prin inchiderea porilor si implicit micsorarea absorbabilitatii suportului. Este impermeabil la apa, dar permite respiratia suportului, lucru ce asigura prevenirea aparitiei igrasiei. Datorita pretului accesibil si performantelor exceptionale este cel mai practic sistem de amorsare pentru tencuielile decorative. Pentru indepartarea urmelor de igrasie sau a mucegaiurilor existente se va folosi Sanitizantul Forte EMEX. Desi nu exista restrictii cu privire la folosirea acestui grund de amorsare, el este recomandat in sistem cu Tencuiala Decorativa Structurata EMEX QUARTZ DEKOR si strat de fond Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX.


Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/grund-amorsa-quartz

Grund siliconic de amorsare cu cuart pentru tencuieli Emex

Grundul Siliconic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex” este un produs profesional, hidrosolubil, pe baza de rasini acrilice si rasini siliconice, aditivi specifici, fileri si cuart, pentru pregatirea suportului, in special in cazul suprafetelor exterioare, inainte de acoperirea acestora cu tencuieli decorative siliconice din gama “Emex”.
Aplicarea acestui tip de grund are o mare importanta, atat datorita faptului ca asigura realizarea unei perfecte compatibilitati intre tencuiala si suportul pe care se aplica, cat mai ales datorita faptului ca, datorita cuartului micronizat din produs se formeaza puncte de ancora pe intreaga suprafata, ce vor mari considerabil aderenta tencuielii la suprafata-suport.

Produsul are o elasticitate superioara si proprietati antimicrobiene, care asigura o protectie eficienta impotriva fungilor, mucegaiurilor sau altor agenti microbieni, ori generatori de igrasie.


Caracteristici principale:

- Aderenta foarte mare la suport,

- Putere mare de umplere a porilor,

- Timp de uscare redus,

- Reduce capacitatea de absorbtie,

- Impermeabilitate la apa,

- Mareste aderenta tencuielii la suport,

- Rezistenta la fungi si mucegaiuri,

- Pastreaza permeabilitatea suportului la aer,

- Caracter nepoluant.


Domenii de utilizare:

Grundul siliconic de amorsare cu cuart pentru tencuieli EMEX este folosit pentru pregatirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, in vederea acoperirii acestora cu tencuieli decorative structurate. Rolul acestui grund de amorsare este atat de a mari aderenta tencuielii la suport, cu ajutorul particulelor de cuart existente in produs, cat si de a pregati suprafata prin inchiderea porilor si implicit micsorarea absorbabilitatii suportului. Este impermeabil la apa, dar permite respiratia suportului, lucru ce asigura prevenirea aparitiei igrasiei. Este recomandat cu precadere la cladirile noi, care inca mai lucreaza, datorita elasticitatii sale deosebite. Pentru indepartarea urmelor de igrasie sau a mucegaiurilor existente se va folosi Sanitizantul Forte EMEX. Desi nu exista restrictii cu privire la folosirea acestui grund de amorsare, el este recomandat in sistem cu Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX si strat de fond Vopsea Lavabila Siliconica de Exterior EMEX. 


Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/grund-amorsa-tencuiala-siliconica

Grund silicatic de amorsare cu cuart pentru tencuieli Emex

Grundul Silicatic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex” este un produs pentru aplicare strict profesionala, pe baza de silicat de potasiu, fileri, aditivi specifici si cuart micronizat, pentru protejarea si pregatirea superioara a suprafetelor exterioare ale cladirilor, in vederea acoperirii acestora numai cu Tencuiala Decorativa Silicatica “Emex”.

Este obligatorie amorsarea suportului cu acest grund, atat pentru evitarea inconvenintelor aparute ca urmare a incompatibilitatii, sau compatibilitatii partiale, a suportului cu tencuiala decorativa, cat si pentru asigurarea unei maxime aderente, realizate prin punctele de ancora pe care acesta le formeaza la suprafata, datorita cuartului existent in produs.

Rezistenta, duritatea mare si proprietatile de protectie, recomanda acest grund de amorsare pentru operatiuni de restaurare.


Caracteristici principale:

- Aderenta foarte mare la suport,

- Putere mare de umplere a porilor,

- Timp de uscare redus,

- Reduce capacitatea de absorbtie,

- Impermeabilitate la apa,

- Mareste aderenta tencuielii la suport,

- Rezistenta la fungi si mucegaiuri,

- Pastreaza permeabilitatea suportului la aer,

- Caracter nepoluant.


Domenii de utilizare:

Grundul silicatic de amorsare cu cuart pentru tencuieli EMEX este folosit pentru pregatirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, in vederea acoperirii acestora exclusiv cu tencuieli decorative structurate silicatice. Rolul acestui grund de amorsare este atat de a mari aderenta tencuielii la suport, cu ajutorul particulelor de cuart existente in produs, cat si de a pregati suprafata prin inchiderea porilor si implicit micsorarea absorbabilitatii suportului. Este impermeabil la apa, dar permite respiratia suportului. Pentru indepartarea urmelor de igrasie sau a mucegaiurilor existente se va folosi Sanitizantul Forte EMEX. Aplicarea acestui grund de amorsare, este strict limitata la un sistem cu Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX si strat de fond Vopsea Lavabila Silicatica EMEX.


Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/grund-amorsa-tencuiala-silicatica


11 Documentatii tehnice
Vezi toate

Vopsea decorativa texturata
Fisa tehnica
5 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Tencuieli decorative rezistente la fungi si intemperii EMEX
Contactează ROMTEHNOCHIM și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.