Suflante industriale de aer pentru aplicatii edilitare si industriale KAESER KOMPRESSOREN

Suflante industriale de aer pentru aplicatii edilitare si industriale KAESER KOMPRESSOREN

Contactează furnizorul
KAESER KOMPRESSOREN

Suflante cu șurub până la 250 kW - Eficiente cu o singură apăsare de buton

În cazul suflantelor cu șurub cu SIGMA-Profile de la KAESER, eficiența nu este numai o promisiune. Ca soluții complete de tip plug-and-play gata de funcționare, sistemele de suflante cu necesități reduse de întreținere oferă o eficiență economică extremă prin simpla apăsare a unui buton. În plus, suflantele cu șurub sunt concepute pentru a genera economii majore de spațiu, pot fi controlate de la distanță și autonom fără probleme și sunt compatibile cu conceptul de Industrie-4.0.
Consumul redus de energie și durata de funcționare îndelungată a tehnologiei cu șurub de la KAESER le fac să fie extrem de profitabile în cazul tratării apelor uzate industriale și comunale, în procesele de flotație și fluidizare precum și la fermentație.


Date de performanță:

- De la 7,5 kW până la 250 kW
- Debit volumetric de la 3 până la 160 m³/min
- Diferență de presiune de la 300 până la 1100 mbar


Avantajele dumneavoastră:

- Eficiență maximă: Suflantele cu șurub de la KAESER sunt extrem de eficiente într-un interval larg de debite volumetrice. Gradul de eficiență excelentă face posibile economii de până la 35 de procente în comparație cu suflantele tradiționale.


- Date de funcționare și stare în timp real: Controlerul integrat SIGMA CONTROL 2 reprezintă control și monitorizare eficientă a datelor de funcționare și de stare în timp real. Prin nenumăratele căi de comunicare, întocmirea unui audit energetic conform ISO 5001 devine o joacă de copii.


- Costuri reduse cu instalarea: Suflantele gata de conectare sunt echipate complet cu sistem de senzori, precum și întrerupător de oprire de urgență, umplute cu ulei și certificate. Acest lucru diminuează efortul și costurile deja din etapa de planificare, construcție, documentație și punere în funcțiune.

Modele, variante ale acestui produs
Suflante cu șurub până la 22 kW – CBS 121 Suflante cu șurub până la 250

Suflante cu șurub până la 22 kW – CBS 121

(Debit volumetric maxim până la 12,6 m³/min.; diferențe de presiune în suprapresiune până la 1100 mbar; vid până la –550 mbar)
Suflante cu șurub până la 37 kW – DBS 221 Suflante cu șurub până la 250

Suflante cu șurub până la 37 kW – DBS 221

(Debit volumetric maxim până la 23 m³/min.; diferențe de presiune în suprapresiune până la 1100 mbar; vid până la –550 mbar)
Suflante cu șurub până la 75 kW – EBS 410 Suflante cu șurub până la 250

Suflante cu șurub până la 75 kW – EBS 410

(Debit volumetric maxim până la 45 m³/min.; diferențe de presiune în suprapresiune până la 1100 mbar; vid până la –550 mbar)
Suflante cu șurub până la 110 kW – FBS 660 Suflante cu șurub până la 250

Suflante cu șurub până la 110 kW – FBS 660

(Debit volumetric maxim până la 67 m³/min.; diferențe de presiune în suprapresiune până la 1100 mbar; vid până la –550 mbar)
Suflante cu șurub până la 250 kW – HBS 1600 Suflante cu șurub până la 250

Suflante cu șurub până la 250 kW – HBS 1600

(Debit volumetric maxim până la 160 m³/min.; diferențe de presiune în suprapresiune până la 1100 mbar; vid până la –550 mbar)

Turbosuflante cu lagăre magnetice de 150 și 300 kW - Pentru procesele de aerare

Aveți nevoie de alimentare cu aer comprimat fiabilă și eficientă energetic la joasă presiune? 

Turbosuflantele PillAerator de la Kaeser Kompressoren sunt turbocompresoare compacte, care au fost dezvoltate special pentru procesele de aerare. Datorită lagărelor magnetice inovative, mecanismul de antrenare este complet lipsit de uzură. 

Turbosuflantele noastre pot fi utilizate în general acolo unde este necesar aer de proces la joasă presiune – la procesele aerobe, biologice de tratare a apelor uzate, fermentație sau flotație.


Specificații tehnice:

- 150 kW și 300 kW
- Debit de aer de până la 16.000 m³/h
- Diferență de presiune cuprinsă între 0,3 și 1,3 bar


Avantajele dumneavoastră:

- Eficiență energetică ridicată: Rotorul cu lagăr magnetic, cu antrenare directă și controlerul inteligent fac ca turbosuflantele PillAerator să fie extrem de eficiente. Datorită gradului excelent de eficiență, se poate economisi până la 25 % energie comparativ cu tehnologiile tradiționale.


- Fiabilitate și siguranță: Senzorii monitorizează cele mai importante stări de funcționare precum presiunea, turațiile și temperatura. Astfel, funcționarea este asigurată și se furnizează aer de proces fiabil.


- Mecanism de antrenare ce nu necesită întreținere: Motorul cu lagăre magnetice fără lubrifiant și fără contact funcționează complet fără uzură. Astfel, nu este necesară schimbarea uleiului și a lagărelor iar întreținerea este limitată la înlocuirea filtrului de aer.

Modele, variante ale acestui produs
Turbosuflantă 150 kW – HP 4000 Turbosuflante cu lagăre magnetice de 150 și 300 kW -

Turbosuflantă 150 kW – HP 4000

(debit volumetric maxim până la 5000 m³/h)
Turbosuflantă 300 kW – HP 9000 Turbosuflante cu lagăre magnetice de 150 și 300 kW -

Turbosuflantă 300 kW – HP 9000

(debit volumetric maxim până la 11000 m³/h)

Suflante cu lobi până la 250 kW - Fiabilitatea este punctul lor forte

Suflantele cu lobi cu profil OMEGA de la KAESER conving prin robustețe și durabilitate. Datorită concepției lor inteligente, sistemele noastre de suflante pot fi configurate nu numai individual și extinse fără probleme, ci se evidențiază și prin posibilitatea de întreținere și operare ușoară. 

În varianta de execuție cu tablou de comandă opțional, suflantele cu lobi reprezintă o soluție completă de tip plug-and-play gata de funcționare și îndeplinesc astfel o punere în funcțiune simplă, precum și o economie și fiabilitate în exploatare. 

Testata tehnologie cu lobi de la KAESER este utilizată la transportul pneumatic al materialelor în vrac, la spălarea inversă a filtrelor în stațiile de apă potabilă, la ventilația biofiltrelor și bazinelor în acvacultură, în stații de epurare comunale și industriale, precum și la transportul azotului.


Date de performanță:

- 1,5 kW și 250 kW
- Debit volumetric suprapresiune de la 0,8 până la 156 m³/min
- Diferență de suprapresiune de până la 1000 mbar


Avantajele dumneavoastră:

- Costuri de achiziție scăzute – eficiență ridicată: Suflantele cu lobi de la KAESER nu au rival la presiuni de lucru scăzute și timp scurt de funcționare. Profilul OMEGA special al lobilor cu trei părți asigură o eficiență crescută. Costurile reduse de achiziție sunt profitabile mai ales în cazul aplicațiilor și proceselor, care trebuie aprovizionate fiabil cu o cantitate de aer constantă.


- Modulare și cu economie de spațiuDatorită structurii modulare, sistemele de suflante pot fi configurate individual, în funcție de aplicație. De la carcasa de insonorizare simplă până la automatizarea completă totul este posibil. În acest sens, suflantele cu lobi de la KAESER sunt concepute pentru a genera economii mari de spațiu, astfel încât și o amplasare Side-by-Side să nu reprezinte o problemă.


- Robuste și durabile: Durata de viață îndelungată și lucrările reduse de întreținere nu sunt doar un slogan în cazul blocurilor de suflante KAESER. Bazele în acest scop sunt puse încă din timpul construcției. Astfel, toate suflantele cu lobi dispun de angrenaj de sincronizare cu roată dințată cilindrică, rulment cu role cilindrice de sarcină mare și rotoare echilibrate extrem de precise.

Modele, variante ale acestui produs
Suflante cu lobi până la 7 5 kW – BB 52 C Suflante cu lobi până

Suflante cu lobi până la 7,5 kW – BB 52 C

Variantă de execuție reprezentată: Amplasare în exterior (Debit volumetric maxim până la 4,7 m³/min; diferențe de presiune suprapresiune până la 950 mbar; vid până la -450 mbar)
Suflante cu lobi până la 15 kW – BB 89 C Suflante cu lobi până la

Suflante cu lobi până la 15 kW – BB 89 C

(Debit volumetric maxim până la 8,2 m³-min.; diferențe de presiune suprapresiune până la 1000 mbar; vid până la –500 mbar)
Suflante cu lobi până la 30 kW – CB 131 C Suflante cu lobi până la

Suflante cu lobi până la 30 kW – CB 131 C

Cu tablou de comandă opțional (Debit volumetric maxim până la 12,3 m³/min; diferențe de presiune suprapresiune până la 1000 mbar, vid până la -500 mbar)
Suflante cu lobi până la 45 kW – DB 236 C Suflante cu lobi până la

Suflante cu lobi până la 45 kW – DB 236 C

Debit volumetric maxim până la 21,1 m³/min.; diferențe de presiune suprapresiune până la 1000 mbar; vid până la –500 mbar)
Suflante cu lobi până la 75 kW – EB 421 C Suflante cu lobi până la

Suflante cu lobi până la 75 kW – EB 421 C

Cu tablou de comandă opțional (Debit volumetric maxim până la 40,1 m³/min; diferențe de presiune suprapresiune până la 1000 mbar; vid până la -500 mbar)
Suflante cu lobi până la 110 kW – FB 791 C Suflante cu lobi până la

Suflante cu lobi până la 110 kW – FB 791 C

Cu tablou de comandă opțional (Debit volumetric maxim până la 71,3 m³/min; diferențe de presiune suprapresiune până la 1000 mbar; vid până la -500 mbar)
Suflante cu lobi până la 200 kW – HB 950 C Suflante cu lobi până la

Suflante cu lobi până la 200 kW – HB 950 C

(Debit volumetric maxim până la 93 m³/min.; diferențe de presiune suprapresiune până la 1000 mbar, vid până la –500 mbar)
Suflante cu lobi până la 250 kW HB 1300 PI Suflante cu lobi până la 250

Suflante cu lobi până la 250 kW HB 1300 PI

(Debit volumetric maxim până la 156 m³/min.; suprapresiune până la 1000 mbar; vid până la –500 mbar)

Blocuri individuale pentru suflante-seria OMEGA

Aveți de unde alege din blocurile individuale ale suflantelor noastre. Seria OMEGA cu rotoarele lor cu trei lobi, cu pulsații reduse, vă pune la dispoziție diferite suflante cu lobi pentru utilizarea staționară sau mobilă. Ele sunt construite în cele mai moderne centre de prelucrare CNC climatizate și sunt testate meticulos la încărcare maximă.


- Suflante cu lobi pentru utilizarea multilaterală – atât staționară cât și mobilă, atât regim de suprapresiune cât și de vacuum – pentru asigurarea necesarului de aer sau azot (OMEGA P și PN)
- Suflante cu componente principale din aliaj crom-nichel pentru domeniul distilării în vid / reciclarea apei de proces (OMEGA B)
- Suflantă de vacuum cu răcire înainte de admisie pentru și mai multă putere – preferată pentru regimul de funcționare alternantă cu presiune și vacuum pe vehicule cu siloz și aspirare (OMEGA PV)
- Pompe de vid cu lobi pentru generarea vidului avansat (OMEGA WVC) împreună cu o pompă auxiliară


Avantajele dumneavoastră:

- Durată de viață peste medie: Rulmenții cu role cilindrice preiau 100% din forțele generate de gazul sub presiune asupra rotoarelor. Durata de viață a lagărelor montate în suflantă este mărită până la 100 000 de ore de funcționare.


- Grad ridicat de debit livrat = eficiență ridicată: datorită fabricației deosebit de precise obținem cele mai mici interstiții între rotor și carcasă. În acest mod se pierde mai puțin debit prin interstiții.

Răcitoare finale / schimbătoare de căldură pentru suflante

Răcitoarele finale / schimbătoarele de căldură de la Kaeser sunt special adaptate pentru a fi utilizate cu suflante Kaeser. Ele sunt folosite peste tot acolo, unde aerul de proces nu are voie să depăşească o anumită temperatură. Mai mult de atât, cu răcitoarele finale / schimbătoarele de căldură poate fi recuperată şi energie termică. 

Kaeser oferă două concepte de răcire pentru răcitoarele finale:

  • pentru utilizarea în condiţii de aer ambiant suficient de răcoros şi fără acces la apărăcire cu aer (schimbător de căldură în contracurent, seria ACA).
  • pentru atingerea temperaturilor foarte scăzuterăcire cu apă (schimbător de căldură cu ţevi, seria WRN).

Aerul de răcire încălzit poate fi utilizat pentru încălzirea halelor, iar apa de răcire încălzită, de ex. la staţiile de epurare pentru uscarea nămolului.


Avantajele dumneavoastră:

- Întreaga energie este transmisă mai departe: răcitoarele noastre finale / schimbătoarele noastre de căldură sunt concepute special pentru utilizarea după suflantele Kaeser. Astfel că schimbările în fluxul de curgere şi pierderile de presiune sunt foarte mici, întreaga energie putând fi folosită în continuare.


- Răcitorul final / schimbătorul de căldură corect pentru orice nevoie: pentru necesarul dvs. de presiune şi temperaturile necesare, alegem răcitorul final / schimbătorul de căldură corect din numeroasele noastre modele. Pentru dvs. acest lucru înseamnă: eficienţă mai mare şi durată de viaţă mai lungă.


- Protecţia materialelor în vrac sensibile la temperatură: răcitoarele finale / schimbătoarele de căldură Kaeser scad în mod sigur temperatura aerului. Materialele în vrac sensibile la temperatură, cum ar fi amestecurile pentru copt, hrana pentru animale sau granulele din plastic îşi păstrează calitatea. 

Modele, variante ale acestui produs
Răcitoare finale schimbătoare de căldură pentru suflante ACA (agent de răcire aer 30 Nm³ min 1

Răcitoare finale/schimbătoare de căldură pentru suflante ACA (agent de răcire aer; 30 Nm³/min; 1 bar)

Răcitoare finale schimbătoare de căldură pentru suflante WRN (agent de răcire apă 150 Nm³ min 1

Răcitoare finale/schimbătoare de căldură pentru suflante WRN (agent de răcire apă; 150 Nm³/min; 1 bar)


5 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Suflante industriale de aer pentru aplicatii edilitare si industriale KAESER KOMPRESSOREN
Contactează KAESER KOMPRESSOREN și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.