Statii de epurare GIMANI&MUFLE

Statii de epurare GIMANI&MUFLE

Marca:
GIMANI&MUFLE
Produs furnizat de:

GIMANI&MUFLE

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
GIMANI&MUFLE

Statie de epurare - GIMANI&MUFLE IFA PC

Statie de epurare modulara cu namoluri active cu debit constant confectionata din polietilena prin rotoformare (grosime pereti = 12 mm), utilizata pentru epurarea apelor uzate menajere. Procesul de epurare se compune din urmatoarele faze:


1) omogenizare

2) oxidare - descompunerea materiei organice prin proces chimic de digestie aeroba in prezenta aerului injectat insistem de catre o pompa/turbina de aer si difuzori cu bule ne

3) sedimentare si recirculare namol


Rezervorul statiei de epurare este alcatuit din mai multe module, ranforsate cu nervuri verticale si orizontale si prevazute cu capace de vizitare DN 620 si orificii de aerisire. Asamblarea modulelor se face cu flanse, suruburi si sudura prin electrofuziune.


Rezervorul este echipat cu inele pentru ancorare amplasate pe picioarele de sprijin ale modulelor, pentru a preveni posibila flotatie in prezenta apei freatice. Deasemenea, rezervorul este prevazut cu amprente (pe partea superioara si inferioara a rezervorului) pentru introducerea conductelor de intrare/iesire.


Unde se foloseste

Pentru tratamentul secundar al apelor menajere: locuinte particulare, abatoare, fabricide mezeluri, fabrici de produse lactate, restaurante, scoli, baruri. etc.


Statie de epurare - GIMANI&MUFLE BIOSYSTEM COMPLEX 5

BIOSYSTEM COMPLEX 5 este un sistem de epurare cu namol activ care se desfasoara dupa urmatoarele principii: sedimentare primara, tratare secundara cu digestie aeroba.


Sistemele modulare BIOSYSTEM COMPLEX au ca element component principal un eputaror cu namoluri active OXIPLAN. In amonte de epuratorul biologic, reprezentand primul element al sistemuluide epurare modular, se monteaza o fosa biologica IMHOFF, unde se face sedimentarea primara,ceea ce garanteaza o functionare imbunatatita a epuratorului cu namoluri active evitand comportarea anormala a sistemului.


Compozitie: Sistemul se compune din: sedimentator IMHOFF 5, epurator biologic cu namol activ OXIPLAN 5 complet cu sedimentare, membrana de separare, sistem de oxigenare. Sistemul nu cuprinde tubulatura de legatura intre diversele elemente componente. Accesorii: kit chimico-biologic de activare/intretinere, prelungitor 400 x 400 pentru capacele de inspectie.


Camp de aplicare: Epurarea apelor uzate evacuate din locuinte particulare, gospodarii.

1 imagini

3 Documentatii tehnice
Vezi toate

Statie de epurare
Fisa tehnica
1 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Statii de epurare GIMANI&MUFLE
Contactează GIMANI&MUFLE și cere prețuri pentru proiectul tau.