Sisteme glisante din sticla pentru terase, balcoane, compartimentari interioare CAPITAL NATIONAL CONSTRUCT

Sisteme glisante din sticla pentru terase, balcoane, compartimentari interioare CAPITAL NATIONAL CONSTRUCT

Contactează furnizorul
CAPITAL NATIONAL CONSTRUCT
Echipa CAPITAL NATIONAL CONSTRUCT, prin experienta acumulata in cei pest22 ani de activitatin domeniul tamplariei si a fatadelor termoizolante, prin proiectele complexe realizate, precum si prin profesionalismul de care a dat dovada, va garanteaza ca va gasi solutii de top, inovative si durabile din punct de vedere tehnic pentru proiectele dumneavoastra.

Ne place ceea ce realizam - Privelisti superbe din spatii inchise cu cel mai transparent sistem de pe piata - SISTEMUL GLISANT VALEDO: fara profile verticale, fara chedere PVC, cu banda magnetica de etansare.

Transparenta maxima

Sisteme glisante si pivotante

Sisteme de sticla care functioneaza glisand panou cu panou iar la capapanourile pivoteaza si parcheaza perpendicular pe sina glisantaaceste sisteme de sticla glisanta sunt soluții excelente pentru a obtine o terasa confortabila si utilizabila atunci cand vremea este rea si poate elibera terasa complet fara a ocupa spatiu! Suprafata de deschidere este maximizata!


Sisteme glisante side-by-side

In cazul sistemelor glisante side-by-side, toate panourile disticla sunt interconectate, ceea ce il face un sistem foarte usor de manevrat, care va va oferi un spatiu protejain mai puțin de cateva secunde. Panourile de sticla parcheaza lacapatul sinei glisante, un panou ispatele altui panou.


Sisteme de tip ghilotina

Sistemele de tip ghilotina sunt special create pentru inchiderea terasei, iar peretele de sticla se transforma in balustrada de sticla doar prin apasarea unui buton, creand o delimitare a terasei si un spațiu de siguranta.

Valedo MotionGlass este singurul sistem de tip ghilotina care poate fi instalat cu succes pe balcoane, deoarece va ofera posibilitatea de a-l spala in siguranta la exterior

36 imagini

1 Documentatie tehnica

Sisteme glisante cu sticla
Catalog, brosura
1 p |

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Sisteme glisante din sticla pentru terase, balcoane, compartimentari interioare CAPITAL NATIONAL CONSTRUCT
Contactează CAPITAL NATIONAL CONSTRUCT și cere prețuri pentru proiectul tau.