CAPITAL NATIONAL CONSTRUCT

CAPITAL NATIONAL CONSTRUCT

Str. Lungă nr. 79, jud. Brasov


Relatii clienti:

CAPITAL NATIONAL CONSTRUCT

Compania noastra are sediul in Brașov sa fost infiintata in anul 1994. Din 1999, principalul obiect de activitate al firmei a devenit productia tamplariei din aluminiu si PVC cu geam termoizolant.

 

Oportunitatile pietei si dezvoltarea domeniului tamplariei termoizolante, aparitia noilor materiale ne-au determinat sa ne largim gama de produse. Astfel am executat si montat fatade cortina si luminatoare cu diferite tipuri de sticla (structurale, semistructurale, reflexive, securizate, antiefractie), placari cu bond, vitrine, balustrade cu sticla laminata, usi automate, sere, copertine, glafuri, jaluzele si plase contra insectelor, sisteme de protectie solara (jaluzele, rulouri, rolle, rolete, plisee, marchize).

 

Prin parteneriatele traditionale pe care le avem cu cei mai importanti furnizori in domeniul tamplariei termoizolante pe plan european, asiguram produse de cea mai buna calitate, produse care sa se modeleze pe cerintele clientilor nostri.

 

Echipa noastra, prin experienta acumulata in cei peste 22 ani de activitatin domeniul tamplariei si a fatadelor termoizolante, prin proiectele complexe realizate, precum si prin profesionalismul de care am dat dovada, va garanteaza ca va gasi solutii de top, inovative si durabile din punct de vedere tehnic pentru proiectele dumneavoastra si ne recomanda ca unul dintre cei mai flexibili furnizori de pe piata de profil, iar portofoliul de clienti format din firme importantatat pe plan local, cat si pe plan national, va ofera garantia ca si dumneavoastra veti fi multumit de produsele serviciile noastre.

Acoperis terasa din sticlaLuminator din sticla acoperisBalustrada din sticlaCompartimentari interioare haleInchideri terase tamplarie pvc si aluminu

Documentații tehnice

  Pliant CAPITAL NATIONAL CONSTRUCT
  Catalog, brosura
  1 p | RO
  Sisteme glisante cu sticla
  Catalog, brosura
  1 p | RO
   1 - 2 din 2 documentatii
  1 gamă de produse înscrisă