Seturi de canapele DETOLIT

Seturi de canapele DETOLIT

Marca:
DETOLIT
Produs furnizat de:

DETOLIT COMPANY

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
DETOLIT
Tu cat de mult vrei sa ai o casa eleganta si moderna in care sa iti petreci timp de calitate cu cei dragi tie?
 
Daca vrei sa te bucuri de confort si eleganta la tine acasa cu familia ta, echipa Detolit Company iti vine in ajutor cu o gama de canapele.
 

Set canapele + fotoliu Enjoy S-Line DETOLIT

Canapele Enjoy - realizate din materiale de calitate ridicata, acest set de canapele este ideal pentru orice casa in care se doreste sa fie mai mult confort si un plus de eleganta. 
Formata din 3+1+1 (se poate comanda si per bucata) aceasta colectie este recomandata pentru persoanele care doresc sa aiba mai multa eleganta in casa.
Cu o tapiterie de calitate si cusaturi fine, aceste canapele sunt un must have.

Modele, variante ale acestui produs

Canapea 2 locuri

Canapea 3 locuri

Fotoliu


Set canapea cu fotoliu Picasso Plus DETOLIT

Canapele Picasso - Gama de canapele Picasso este ideala pentru incaperile moderne si care au nevoie de un stil elegant si modern. Ele sunt realizate din materiale de calitate ridicata si ofera confort maxim si eleganta de neuitat. Cusute cu atentie si avand texturi fine, aceste canapele sunt un necesar pentru orice casa.

Modele, variante ale acestui produs

Canapea 2 locuri

Canapea 3 locuri

Fotoliu


Set canapele Picasso S-line DETOLIT

Set canapele Picasso S-line - realizate din piele de calitate ridicata care sa iti ofere confortul de care ai nevoie, aceste canapele sunt tot ce ai nevoie cand vrei sa te poti bucura de confort maxim in casa ta. Cusaturile fine sunt tot ce ai nevoie pentru ca tu sa te poti bucura de maxim de confort si eleganta. Se poate achizitiona si per piesa separata.

Modele, variante ale acestui produs

Canapea 2 locuri

Canapea 3 locuri

Fotoliu


Set canapele + fotoliu Ramses S-line DETOLIT

Set canapele + fotoliu Ramses S-line - aranjeaza-ti casa intr-un stil elegant si modern cu setul de canapele Ramses 3+1+1 care este realizat din materiale de calitate Plus - stofa de cea mai ridicata calitate. Cusaturile fine ajuta la un stil modern si elegant. Se pot cumpara si pe piese daca este cazul.

Modele, variante ale acestui produs

Canapea 2 locuri

Canapea 3 locuri

Fotoliu


Set canapele + fotoliu Gloria Plus DETOLIT

Set canapele + fotoliu Gloria Plus - Descopera gama de canapele Gloria realziate din mix de stofa si piele pentru ca tu sa te poti bucura de maxim de confort la tine acasa. Acest model vine si cu perne confortabile pentru ca tu sa te poti bucura de stil si eleganta maxima. Se poate cumpara si per piese. Ideal pentru incaperile rustice.

Modele, variante ale acestui produs

Canapea 2 locuri

Canapea 3 locuri

Fotoliu


Set canapele Gloria S-line DETOLIT

Set canapele Gloria S-line - alege sa te poti bucura de o casa foarte moderna si eleganta alaturi de familia ta si cei dragi tie cu gama de canapele Gloria S-line care sunt realizate din materiale de calitate ridicata si cu cusaturi fine pentru un plus de eleganta.Culoarea sa albastra va atrage atentia celor care iti vor calca pragul. Se poate vinde si per piesa.

Modele, variante ale acestui produs

Canapea 2 locuri

Canapea 3 locuri

Fotoliu

Set canapele + fotoliu Rolex S-line

Set canapele + fotoliu Rolex S-line - culorile acestui set de mobilier vor atrage cu siguranta atentia celor care iti trec pragul casei tale dar si materialele de calitate vor adauga un plus de confort pentru casa ta.

Se poate vinde per bucata daca este cazul.

Pernele realizate din materiale de calitate te vor ajuta sa te relaxezi cat mai bine.

 

Set canapele + fotoliu Ramses Plus

Set canapele + fotoliu Ramses Plus - un mix de confort si stil elegant se regasesc in acest set de canapele Ramses din import.

Realizat din materiale de calitate ridicata, acest set imbina excelent look-ul vintage cu un plus de confort maxim. Cusaturile fine ajuta la definitivarea stilului tau.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Seturi de canapele DETOLIT
Contactează DETOLIT COMPANY și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România