Servicii de debitare laser in tabla metalica  TRUTZI

Servicii de debitare laser in tabla metalica TRUTZI

Contactează prestatorul
TRUTZI
Serviciul de debitare laser le permite mestesugarilor nostri sa realizeze taieturi de o precizie inalta, in tabla metalica, dand structurii forma dorita de client.
 
Se pot realiza cu rapiditate modelele dorite, procesul de debitare laser presupunand o executie facila in comparatie cu taierea clasica sau forjare. Astfel, debitarea cu laser ofera libertatea de a crea conturul dorit, cu o precizie ridicata.
 
Oferim o experienta completa de personalizare a produselor din fier, avand capacitatea de a debita cu exactitate table de diferite grosimi, pornind de la 0,5 pana la peste 12 milimetri.
 
Acuratetea este una ridicata, data de precizia fasciculului laser care incalzeste materialul doar la nivel local. Fiind programate anterior, miscarile laserului sunt computerizate si au o exactitate ridicata. In acest mod, avem posibilitatea de a lucra detalii fine, folosind materialul intr-un mod eficient si economic.
 
Dat fiind că fasciculul laser nu are contact cu suprafata metalică, nu există deformatii sau deteriorari la nivelul piesei, calitatea taieturii in cant fiind una impecabila. In urma procesului, conturul ramane neted, fara bavuri dupa debitare, care nu necesita un proces de prelucrare ulterioara.
 
Debitarea la laser include o diversitate ridicata de materiale, de la otel, aluminiu, otel inoxidabil si tabla colorata, toate fiind utilizate frecvent in prelucrarea industriala. Indiferent de caracterul de reflexie al materialelor, precizia data de laser asigura un rezultat calitativ, lipsit de deformari inestetice.
 
Pe parcursul anilor de activitate in domeniul mestesugului cu fierul, ne-am perfectionat procedurile de lucru astfel incat acum putem garanta un rezultat de cea mai buna calitate.
Apeleaza la sfaturile profesionistilor nostri pentru a alege cea mai buna optiune de material pentru tine!

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă serviciile de Servicii de debitare laser in tabla metalica TRUTZI
Contactează TRUTZI FIER FORJAT și cere prețuri pentru proiectul tau.