Scaune din lemn masiv pentru living si dining StejarMasiv

Scaune din lemn masiv pentru living si dining StejarMasiv

Marca:
StejarMasiv
Produs furnizat de:

MOBEL AMADEUS

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
StejarMasiv
Scaunele cu structură din lemn masiv sunt specialitatea noastră. Construim modele cu structură din stejar integral la vedere, opțional cu șezut tapițat sau variante cu tapițerie integrală, lemnul masiv fiind vizibil doar în segmentul inferior.
Oferim soluții atât pentru mobilări rezidențiale cât și destinate segmentului HORECA.

Scaun Angie

Dimensiuni standard:

- W 45 cm/ D 65 cm/H 94 cm - dimensiuni gabaritice


Forma rotunjită a părții superioare a spătarului face ușoară trecerea într-un Open Space de la zona de lounge/bar la cea de dining, cu masă și scaune pentru servitul mesei. Modelul de scaun Angie este destinat în principal amenajărilor interioare rezidențiale, unde se dorește o limitare a cheltuielilor fără sacrificarea confortului.


Scaun Birmingham

Dimensiuni standard:

- W 65 cm/ D 73.5 cm/ H 108 cm - dimensiuni gabaritice


Orice scaun Birmingham, fie că are sau nu brațe, ori semi-brațe este definit de picioarele Cabriole curbate, aparținând curentului de stil Queen Anne.

Eleganța rezidă pentru orice privitor, avizat sau nu, când evaluează acest model de scaun. 


Scaun Brugge

Dimensiuni standard:

- W 63 cm/ D 62 cm / H 105 cm - dimensiuni gabaritice exterioare varianta cu brate


Modelul de scaun Brugge se fabrică în variantele cu sau fără brațe. Sunt scaune comode, caracterizate de o greutate foarte scăzută, datorită sistemului inovativ de construcție a scheletului din lemn masiv. Rezistența și durabilitatea în timp nu suferă compromisuri, iar buretele HR prezent sub tapiteria unui scaun Brugge este completarea perfectă pentru confort.


Scaun Cello din stejar

Dimensiuni standard:

- W 46/ D 58 / H 97 - dimensiuni gabaritice exterioare


Modelul de scaun Cello, este o varianta de scaun Crossback, care are originile pierdute în timp și a fost fabricat sub diferite variante de multți producători internaționali. Se pot diferenția aceste modele prin caracteristicile dimensionale ale elementelor componente, însă definitoriu pentru acest model de scaun Cello este X-ul din structura spătarului.


Scaun Como

Dimensiuni standard:

- W 40 cm/ D 55 cm/ H 102 cm


Modelul de scaun Como se fabrica de multe firme sub denumiri diferite, însă respectând ideea generală de design. Este un scaun mignon care permite eficientizarea locurilor ca număr pe perimetrul unei mese. Se recomandă alegerea de scaune fără brațe pe lungimea blatului cea mai mare, pentru a ușura accesul ocupanților.


Structura este din lemn masiv de stejar, iar oricare scaun Como, cu lire pe spătar, poate fi tapițat relativ ușor în alte culori, minim 4 piese/culoare.


Scaun Corvette 2

Dimensiuni standard:

- W 45/ D 50/ H 87 - dimensiuni gabaritice


Modelul de scaun Corvette 2 s-a format din dorința clienților de beneficia de cusătura specifică scaunului Corvette pe rama metalică a scaunului Quadrant. Nivelul de calitate este similar și pentru adepții trendului rustic industrial este o opțiune cu referințe retro inspirate din automobilul Muscle Car american. Rama metalică este varianta cea mai dorită în anul 2017 în magazinele retailerilor mari din Olanda și Germania, reprezentând un vârf de vânzări pe segmentul de scaune a anului 2017.


Scaun Corvette

Dimensiuni standard:

- W 45 - D 50 - H 87 - dimensiuni gabaritice


Inspirat din modelele de scaune aparținând unui model de masină clasic, Corvette, cu o istorie și apreciere unanima confirmată de deceniile de fabricație, acest model de scaun este o replică destinată pasionaților de elemente vintage. Am construit acest tip de scaun pe o structura de lemn masiv, cu tapițerie integrală de piele naturală Buffalo, și cu striațiile caracteristice pe spătar.


Alegerea finisajului pentru piele și culoarea permin îndrăzneților să materializeze la modelul de scaun Corvette, pasiuni din domeniu automobilistic ne-exprimate până acum, la costuri mult mai scăzute decât achiziția supermașinii în sine.


Scaun Cube

Dimensiuni standard:

- W 64 cm/ D 61 cm/ H 83 cm - dimensiuni gabaritice exterioare


Un scaun Cube poate fi descris doar prin termeni de calitate a materialelor folosite. Vorbim de piele naturală sau stofă, pe un cadru solid de lemn masiv.


Spătarul unui scaun Cube este situat aproape la nivelul unei mese de dining, ceea ce-l încadrează în clasa de dimensiuni joase, de regulă utilizate în domeniu HORECA. Scaunul Cube se fabrică doar în varianta cu brațe și poate echipa cu succes o amenajare interioară rezidențială sau HORECA, sub rezerva alegerii corecte a materialului de tapițerie.


Scaun de bar Alice

Dimensiuni standard:

- W 41.5 cm / D 51.5 cm / H 111 cm - dimensiuni gabaritice


Un scaun de bar Alice nu diferă funcțional mult față de modelul de scaun Havana, care este referința de unde s-a pornit la construcția modelului Alice.

Înălțimile ergonomice de ședere pentru scaunele de bar sunt cuprinse între 75-78 cm, similar cu nivelul blatului pentru o masă de dimensiuni normale, clasice.


Scaun de bar Havana

Dimensiuni standard:

- W 41 / D 48 / H 110 - gabarit exterior Havana Classic

- W 43 / D 49.5 / H 109 - gabarit exterior Havana New Side


Un scaun de bar Havana are ca materiale componente schelet de stejar masiv, încleiat și tapițerie de stofă sau piele la alegere. Poate fi echipat cu bara de inox pe legătura dintre picioarele față. Varianta cu semi-brațe atașate de spătar este o derivație care poate spori confortul ocupanților.


Înălțimea de ședere este de 75 cm, similara cu tăblia unei mese clasice iar înălțimea recomandată pentru mesele de bar sau pult pe care le poate echipa este de 105-110 cm. Nu recomandăm înalțimi mai mari pentru acestea pentru că nu se încadrează ergonomic în confortul utilizării.


Scaun Dijon din stejar

Dimensiuni standard:

- W 45 / D 56 / H 101 - dimensiuni gabaritice


Modelul de scaun Dijon fabricat din stejar masiv și echipat cu pernă detașabilă este replica unui model clasic, tradițional. Forma este consacrată și este expresia robusteții simple, trainice.


Legătura în formă de H dintre picioare rigidizează structura scaunului pentru a-i conferi o durată de utilizare de ordinul deceniilor. Este practic indestructibil, iar utilizarea acestui tip de scaune pentru amenjările HORECA asigură trăinicia utilizării pentru perioade îndelungate, în condiții de uz regulat, intens.


Scaun Edward

Dimensiuni standard:

- W 49 / D 53 / H 99 - dimensiuni gabaritice - fara brate

- W 59 / D 53 / H 99 - dimensiuni gabaritice - cu brate


Pentru aranjamente interioare sau exterioare care implică eleganța, fără a face rabat la calitate și rezistență, acest model de scaun Edward oferă soluții foarte reușite.


Se pot atașa brațe pentru acest model ceea ce îl recomandă ca așezare atât de-a lungul mesei cât și pe capete. Poate fi finisat într-o gamă largă de culori, iar alegerea tapițeriei poate schimba total încadrarea sa în stilul dorit. Piele naturală, stofă sau piele ecologică, sunt opțiuni care alături de culoare potrivesc excelent pe o plajă largă de curente de design utilizarea acestui model de scaun. Are o rezistență deosebită în utilizare, fiind produs integral din stejar, iar fibra lemnului este un atu incontestabil.


Scaun Genesis

Dimensiuni standard:

- W 61/D 58.5/H 92


Parte din gama de scaune cu spătarul evazat, modelul de scaun Genesis poate fi echipat pentru ergonomia utilizării cu inel metalic fixat pe dosul spătarului, care are și rol decorativ. Funcțional, acest inel permite repoziționarea în momentul așezării unui ocupant, pentru a facilita accesul la masă.


Legătura de întărire longitudinală între piciorul față și spate, pe ambele părți conferă modelului de scaun Genesis o rezistență suplimentară. Este un model de scaun care poate echipa cu succes amenajările de săli festive sau spații business. Oferă prin dimensiunile generoase confort ocupantului și se pretează perfect amplasării pe partea lungă a meselor. 


Scaun Laura

Dimensiuni standard:

- W 58 cm / D 59 cm / H 83 cm - gabarit exterior


Un scaun Laura se evidențiază în principal prin designul simplu, întăritura de legătură din lemn dintre picioarele laterale și brațele primitoare care denotă confort.


Alegerea tapițeriei este un factor care poate foarte ușor schimba încadrarea acestui tip de scaun din model clasic într-unul avantgardist, îndrăzneț. Puteți vedea la modelele de scaune Tabak sau Birmingham, rezultatele folosirii unor stofe cu explozii de culoare.


Recomandăm acest tip de scaun Laura pentru amenajările de tip HORECA, cafenea, bar sau cofetării. 


Scaun Lawrence

Dimensiuni standard:

- W 42/ D 42/ H 110 - dimensiuni gabaritice


Modelul de scaun Lawrence este rezultatul unui mix de forme aparținând scaunelor Quadrant și Corvette. Structura din lemn a scaunului este similara ca la modelul care s-a inspirat din celebrul autoturism cu aspect vintage industrial, iar șezutul și spătarul au primit un nou tip de cusătură aplicată tot pe pielea naturala. Pielea folosită de noi este tip Buffalo, de proveniență Italia, cu sursa materialului brut din America de Sud.


Scaun Leeta

Dimensiuni standard:

- W 51 / D 68.5 / H 102 - dimensiuni gabaritice


Modelul de scaun Leeta este definit de simplitate. Simplitatea unui scaun este amplificată estetic de componența elementelor constructive.

Un șezut și un spătar plus 4 picioare de regulă pot oferi surprize estetice cu condiția micilor variații dimensionale și de formă. Acest model de scaun Leeta este extrem de confortabil și prin forma de clepsidră a spătarului conferă o tușă de aspect distinct pentru aranjamentul interior pe care îl deservește.

Butonii Chesterfield sunt plusul de valoare ce marchează clar că modelul de scaun este unul dintr-o clasă superioară, iar finisajul picioarelor din lemn masiv întregeste aspectul surprinzător de simplu și totodată distinctiv. 


Scaun Leila

Dimensiuni standard:

- W 47/ D 63.5 / H 83 - dimensiuni exterioare de gabarit


Simplitatea unui scaun Leila este definitorie pentru alegerea sa ca echipare pentru un interior minimalist, dar confortabil.

Secretul unei alegeri inspirate este datorat viziunii de combinare a tapițeriei și a culorii picioarelor din lemn masiv. Recomandăm pentru o întreținere ușoară alegerea pielii sintetice, ecologice, care poate surprinde ca aspect și textură, fără a afecta bugetul într-o măsură prea mare. Încadrarea acestui tip de scaun în segmentul de cheltuieli moderate nu știrbește deloc din valoarea adusă amenjării interioare pe care o echipează.


Scaun Majestic

Dimensiuni standard:

- W - 57 cm / D - 46 cm / H - 99 cm / H sezut 52 - dimensiuni gabaritice


Modelul de scaun Majestic este extrem de generos ca dimensiuni, cu un design avantgardist, fabricat integral din stejar, care poate fi tapițat cu stofă sau piele.

Primele modele fabricate au fost tapițate îndrăzneț cu stofe în culori vii, însă fiecare poate alege liber de constrângeri și în funcție de propriile viziuni pentru amenajarea sa modele de tapițerie variate. Considerăm acest model potrivit pentru asortarea cu mese din clasa rustic industrial mai mult decât dintre cele clasice.


Scaun Morgan

Dimensiuni standard:

- W - 60 cm, H - 100 cm, D - 66 cm - dimeniuni gabaritice


Pentru mese elegante, alegerea modelului de scaun Morgan este o alegere inspirată care oferă libertate designerului să jongleze cu diferite tapițerii. Culoarea lemnului de la picioare este tușa de asortare cu mobilierul încăperii și permite evidențierea mesei pe care o echipează. Este simlar cu modelul de scaun Sandy, cu diferențe de mărime dimensională a semi-brațelor. Confortul este pe primul loc și permite ocupanților să se bucure de timpul pe care-l petrec așezați.


Scaun Quadrant

Dimensiuni standard:

- W 55 / D 65 / H 87 - dimensiuni gabaritice


Modelul de scaun Quadrant este rezultatul trendului vintage industrial, combinand metalul cu pielea naturala finisata vintage. Metalul este finisat natural, gri, slefuit si lacuit . Pielea naturala face pereche foarte inspirata cu metalul si este disponibila in mai multe variante de tapitare. Sunt posibile aplicarea de cusaturi care schimba simplitatea aplicarii pielii pe suprafete drepte. Bratele pot fi imbracate segmentat in aceeasi piele.


Scaun Roxy

Dimensiuni standard:

- W 61 cm / D 76.5 cm / H 106 cm - dimensiuni gabaritice exterioare


Modelul de scaun Roxy este perechea pentru amenajare a banchetei cu același nume, și cu toate că aspectul final poate induce în eroare, tapițeriile aplicate sunt doar stofe. Aspectul de piele Buffalo este conferit de stofa Madagascar, iar rezultatul face ca acest model de scaun Roxy, împreună cu bancheta să reprezinte soluția unei alegeri perfecte pentru cei care doresc o alternativă la piele naturală.

Aparținând unei game de scaune cu spătar evazat, modelul de scaun Roxy poate fi echipat cu inel pe dosul spătarului pentru aspect estetic, însă și funcțional. Grosimea spătarului face dificilă prinderea cu o singură mână pentru a poziționa scaunul când se așează un ocupant, iar inelul oferă o soluție practică de repoziționare cu prindere comodă. 


Scaun Sandy

Dimensiuni standard:

- W 52/ D 63 / H 99 Dimensiuni gabaritice


Alegerea tapiteriei la modelul de scaun Sandy schimba radical perceptia asupra impactului pe care acest tip de scaun o lasa. Pentru o stofa eleganta, completata cu tinte decorative sau pentru piele cu finisaj vintage, acelasi scaun si aceeasi structura pot impune o tinuta diferita. Fie degajata, joviala, fie sobra, de business.


Modelul de scaun Sandy se potriveste minunat pentru amenjarile de office, unde e nevoie de prestanta, sau pentru cele casnice, incalzind amenajarea unui living. Se poate alege pentru lemnul vizibil de la picioare un finisaj similar cu al mesei, iar culoarea tapiteriei sa fie ori complementara ori contrastanta cu ambientul. Forma semi-bratelor este una contemporana, foarte apreciata, iar acest tip de scaun se impune ca fiind obligatoriu in portofoliul oricarui producator, în variante aproximativ identice constructiv.


Scaun Shell

Dimensiuni standard:

- W55/ D 50/ H 83 - dimensiuni gabaritice exterioare


Structura metalica provenita de la scaunul Quadrant este foarte supla si rezistenta, iar forma sezutului de la modelul de scaun Shell se adreseaza celor care cauta confortul total. Bratele, spatarul si sezutul fac corp comun, imbracate in piele naturala si cu un burete HR pentru fermitate si confort. Este un scaun distins, elegant, cu forme destinate persoanelor zvelte, care ofera sprijin complet in zona mediana a corpului.


Scaun Tabak

Dimensiuni standard:

- W 56 cm/ D 67 cm/ H 107.5 cm - dimensiuni gabaritice exterioare


Modelul de scaun Tabak fost prezentat in articolul de pe Stejarmasiv.ro dupa ce si in Romania s-a ales acest model de scaun pentru mobilarea unui restaurant din Bucuresti. Este prezent in colectiile unor retaileri de renume din vestul Europei si preferat atat de cei care amenajeaza locatii HORECA cat si pentru domeniul rezidential. Confortul este intrecut doar de modelul de scaun Roxy care are dimensiuni mai generoase, dar formatul cu semi-brate si inel decorativ pe spatar are parte de o apreciere unanima.

Poate servi cu succes pentru echiparea meselor cu picior cu prindere centrala - masa LondonDetroit sau Kraken.

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.