Prefabricate din beton pentru constructii civile sau industriale SW UMWELTTECHNIK

Prefabricate din beton pentru constructii civile sau industriale SW UMWELTTECHNIK

Contactează furnizorul
SW UMWELTTECHNIK
SW Umwelttechnik Romania produce prefabricate din beton pentru constructii civile sau industriale: gulere, stalpi, grinzi principale si secundare, pereti prefabricati, de orice dimensiune si forma, conform cerintelor din proiect.
 
Mai multe imformatii despre prefabricatele SW UMWELTTECHNIK din beton gasiti aici.
 

Gulere

In prezent stalpii se incastreaza in gulere prefabricate, monolitizate in blocul fundatiei. In functie de incarcare se dimensioneaza inaltimea si grosimea peretilor gulerelor. Pentru pozitionarea stalpilor si a turnarii betonului, se lasa un gol de min. 10 cm in jurul stalpului, iar suprafata interioara a gulerelor si suprafata stalpilor care se incastreaza sunt ampretate pentru o mai buna conlucrare.


Stalpi

Sectiunea stalpilor prefabricati rezulta din incarcari si din schema statica, cat si din sarcinile provenite din transport si montaj. Se pot produce stalpi pe un nivel sau mai multe nivele, cu consoaă sau cu gol pentru sustinere. Pentru rigidizari sau legaturi cu alte corpuri se pot ingloba placute metalice.


Suprafețele stalpilor care se incastrează sunt amprentate pentru o mai buna conlucrare.


Elementele pentru structuri prefabricate se produc conform proiectului de executie.


  • Clase de beton folosite: C30/37-C50/60
  • Otel beton folosit: BST500

Grinzi principale

Sectiunile grinzilor principale sunt date de incarcarile caracteristice si de sabloanele producatorului, avand muchiile paralele, sau cu o panta de 3%, cu sectiunile „T" si „I". Indiferent de travee, acestea sustin panele de beton sau de metal.


Grinzi secundare si de planseu

Grinzile prefabricate secundare se pot utiliza ca grinzi de acoperis pentru deschideri mai mici, grinzi perimetrale, grinzi de planseu si grinzi de fundare. Sectiunea in general este dreptunghiulara, dar pentru a reduce greutatea proprie se poate si „I" sau „T". Din cauza constructiei unui planseu mai jos, se proiecteaza o „grinda cu urechi" sau sectiune"T" inversata. In prezent se foloseste grinda cu sectiune trapezoidala, ca pane de acoperis. Se pot produce si grinzi pretensionate in functie de incarcare si deschidere.


Perete prefabricat

SW Umwelttechnik Romania produce pereti prefabricați pentru structuri prefabricate atat cu rol de grinda de fundare, cat si pentru fatade sau ziduri despartitoare. Se pot produce pereti de orice dimensiune si forma, conform cerintelor din proiect, in limita dimensiunilor transortabile pe camioane agabaritice. 


SW Umwelttechnik Romania produce pereti prefabricati simpli si tristrat cu izolatie din polistiren.

13 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Prefabricate din beton pentru constructii civile sau industriale SW UMWELTTECHNIK
Contactează SW UMWELTTECHNIK ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.