Pereti verzi cu licheni si muschi decorativi Urbanature

Pereti verzi cu licheni si muschi decorativi Urbanature

Marca:
Urbanature
Produs furnizat de:

URBANATURE

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
Urbanature
Draparea peretilor cu licheni este o metoda de finisaj moderna, spectaculoasa care ne ajuta sa avem un mediu mai sanatos. Exista posibilitatea draparii cu licheni pe orice suprafata fixa sau mobila, tavane, usi glisante, sticla.
 
  • 100% natural
  • Handmade
  • Purifica aerul
  • Indicator al umiditatii
  • Eco-friendly
  • Miros fresh
  • Nu necesita intretinere
  • Fonoabsorbant
  • Ignifugat
  • Sanatate
 
Avantajele lichenilor decorativi sunt:
Nu au nevoie de intretinere - lichenii decorativi nu au nevoie de intretinere sub orice forma ar fi montati.
Nu intretin arderea - lichenii decorativi reprezinta material ignifug, nu contin substante care provoaca sau intretin arderea.
Nu produc alergeni - acestia nu favorizeaza aparitia insectelor si nu produc niciun fel de alergeni. Adezivul folosit pentru a fi montati este non-toxic.
Nu cresc si nu trebuie tunsi - odata culesi, lichenii decorativi nu mai sunt in viata si nu trebuie tunsi pentru ca sunt conservati. Montati pe perete, lichenii decorativi nu se mai dezvolta, nu cresc si nu isi schimba forma.
Sunt montati manual - bucata cu bucata lichenii sunt lipiti sub forma dorita, astfel creandu-se un perete cu un impact vizual puternic. Procesul de montare al lichenilor decorativi necesita atentie la detaliu si meticulozitate.
Nu au nevoie de lumina - asa cum nu au nevoie de ingrijire speciala, lichenii decorativi nu au nevoie nici de lumina artificiala sau naturala.
Sunt un indicator al umiditatii - locul in care se vor monta lichenii decorativi trebuie sa aiba umiditatea de minim 40%, in caz contrar, lichenii vor deveni casanti, se vor intari si, in timp, aspectul va avea de suferit.
Sunt fonoizolanti - lichenii decorativi nu pot fi considerati o solutie de fonoizolare profesionala, dar la suprafete mari raportate la incaperea in care sunt montati reusesc sa amelioreze ambientul.
Nu ocupa spatiul inutil - lichenii decorativi se monteaza pe perete in forma verticala, astfel nu aglomereaza si nu ocupa spatiul inutil. Acestia pun in evidenta zonele neutilizate, iar pereti nu mai sunt doar elemente arhitecturale, ci construiesc identitatea spatiului.
Nu trebuie sa fie expusi in soare direct - locul in care vor fi expusi lichenii decorativi trebuie sa fie ferit de razele soarelui, astfel acestia isi vor schimba textura.
 
Peretii cu licheni naturali stabilizati reduc stresul, cresc productivitatea, creativitatea si induc o stare de bine.
 
Avem disponibile 30 culori cu care putem realiza designuri unice, conform dorintelor tale.
 
Contacteaza-ne acum si aducem natura mai aproape de tine, acasa sau la birou!
 

17 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pereti verzi cu licheni si muschi decorativi Urbanature
Contactează URBANATURE și cere prețuri pentru proiectul tau.