Pardoseli PVC pentru cabinete medicale, clinici sau spitale DHN

Pardoseli PVC pentru cabinete medicale, clinici sau spitale DHN

Marca:
DHN
Produs furnizat de:

DHN SRL

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
DHN

Covor din PVC pentru centre medicale - TARKETT STELLA

Covorul PVC Stella este un eterogen produs de TARKETT in culori pastel uni, sanitizat si cu clasa maxima de traffic.


Covor din PVC - EVOLUTION

Covorul PVC Standard Evolution Natural este un eterogen produs de GRABOPLAST in nuante de imitatie parchet, sanitizat, cu clasa maxima de trafic si rezistenta la abraziune.


Oferim modele de imitatie parchet si in varianta LVT (dale de PVC dens, rezistente la apa si la foc) cu lipire, click sau asezare simpla. Montam LVT in birouri, magazine, restaurante si spatii publice. Trimitem cataloage cu coduri de culoare si informatii tehnice la cerere.

Covor PVC pentru cabinete medicale - AMETIST

Covorul PVC XL PU este un omogen produs de POLYFLOR in nuante pastel (Ametist, Crystal Blue, Blue Nickel, Opal, Porcelain, Flint, Fosil si Turcoise) imitatie de furnir, cu clasa maxima de trafic dar fara rezistenta la abraziune.

Covor din PVC - ECOSAFE

Covorul PVC Ecosafe este un antiderapant produs de GRABOBLAST, in nuante sare si piper, sanitizat si cu clasa maxima de traffic, foarte rezistent la abraziune (armat cu fibra de sticla si impanat cu carbura de siliciu).


Covorul antiderapant Ecosafe se foloseste la bucatariile profesionale (de restaurant), pentru rezistenta sa la abraziune, alunecare si actiune termica.

Covor PVC pentru sali de sport / fitness - OMNISPORT

Covorul PVC OMNISPORT este un acustic de mare trafic produs de Tarkett. Folosit pentru sali de fitness si sport, el are grosimea de 6,5 mm, pe un suport cauciucat cu un strat de uzura pentru clasa de trafic extrem.


Tapet din PVC - Polycad

Tapetul PVC Polycad este antibacterian, produs in UK pe culori uni si se livreaza la latimi de 1,83 m.


Covor din PVC omogen - TARKETT OPTIMA

Covorul PVC omogen IQ Optima este produs de Tarkett in Suedia si se livreaza in culori imitatie de piatra, marmura sau travertin. Aspectul este  neted sau embosat.


Pardoseala din vinil cu ridicare profilata pentru spatii industriale - TARKETT SPARK

Covorul PVC eterogen Spark produs de Tarkett este sanitizat si antiderapant, cu aspect de sare si piper. Se curate usor si are clasa de trafic intens.


Pardoseala din PVC antiderapanta pentru scari - TARKETT STANDARD PLUS

Standard Plus este un omogen antibacterian produs de Tarkett in culori foarte vii, pe un discret fond de furnir. Are clasa de trafic si se monteaza foarte bine pe scari.


Linoleum pentru cabinete medicale - FORTIS

Fortis este un omogen produs de GRABOPLAST in culori vii, cu model multisens si cea mai mare rezistenta la abraziune pentru un omogen (clasa T). Antibacterian si de trafic foarte intens, Fortis se sudeaza frumos, pretandu-se la montajul cu model (borduri, logouri etc).


 
Mai multe informatii, pe site-ul specializat: www.linoleum-pvc.ro
Pentru cereri de oferta:
 - E-mail: linoleum@dhn.ro  
 - Whatsapp: 0732124650

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pardoseli PVC pentru cabinete medicale, clinici sau spitale DHN
Contactează DHN SRL și cere prețuri pentru proiectul tau.