Pardoseli artistice decorative pentru spatii rezidentiale si industriale UNIFY

Pardoseli artistice decorative pentru spatii rezidentiale si industriale UNIFY

Marca:
UNIFY
Serviciu prestat de:

UNIFY

Vezi profil furnizor
Contactează prestatorul
UNIFY
Sistemele structurate de finisaje pardoseli sunt realizate cu produse profesionale - rasini sintetice epoxidice, poliuretanice sau acrilice, avand la baza tehnologia elvetiana a companiei Technifloor - cu o experienta de 50 de ani in domeniu, specializata in productia de pardoseli din rasini sintetice, brandul Technifloor fiind ulterior preluat de catre IPM ITALIA .
 
Produsele au fost intotdeauna create tinandu-se cont de evolutia pietei, de solicitarile venite din partea clientilor si nu in ultimul rand de feedback-ul primit in urma aplicarii. De aceea, tehnologia TECHNIFLOOR - IPM Italia evolueaza continuu, fiind dezvoltate in permanenta noi produse conform ultimelor tedinte tehnice, estetice si ecologice. Datorita acestor calitati, pardoselile industriale/ artistice Technifloor - IPM Italia sunt solicitate si aplicate in tot mai multe companii, din diverse domenii de activitate, precum: industria agroalimentara, industria farmaceutica si spitale, spatii publice, industria mecanica si electronica, industria chimica, laboratoare bio-chimice; atat in strainatate, cat si in Romania.
 
Pardoselile Technifloor - IPM Italia au in vedere solutionarea tuturor problemelor ce pot aparea intr-un proiect de pardoseala si anume: plinte de racord ale pardoselii cu peretele cu scafa, rosturi de dilatare, de contractie si flotante, etanse, repararea fisurilor din beton, refacerea suportului existent cu ajutorul sapelor din mortar epoxidic, inclusiv punerea la dispozitie a tehnologiilor ulterioare de igienizare si mentenanta la scara industriala.
 

5 imagini

14 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă serviciile de Pardoseli artistice decorative pentru spatii rezidentiale si industriale UNIFY
Contactează UNIFY și cere prețuri pentru proiectul tau.