Panouri media Led pentru fatade din sticla  Glass Tech

Panouri media Led pentru fatade din sticla Glass Tech

Contactează furnizorul
Glass Tech
Compania noastra va propune un produs nou pe piata din Romania si anume panouri media led transparente care va ajuta sa transformati fatada cladirii dumneavoastra.
 

Panou media LED NEXNOVO

Prin folosirea acestor panouri media led va garantam o transformare totala a fatadelor din sticla care in acest moment sunt simple fatade din sticla. Folosind aceste panouri puteti sa obtineti un plus de valoare prin vanzarea de reclame si astfel sa transformati fatada cladirii intr-un centru de venit. Pe langa acest avantaj aceste panouri media va pot ajuta la reducerea consumului de energie deoarece ele va scad factorul solar cu cel putin 50% si astfel sistemele de ventilatie vor functiona mai putin pe timp de vara.


Prin folosirea acestor tipuri de panouri fatada devine una media la exterior fara a va afecta vizibilitatea de la interior catre exterior. Veti benificia de venituri suplimentare atat prin inchirierea panourilor, cat si prin reducerea consumului de energie.


Acest tip de panouri se pot folosi inclusiv pentru fatadele de magazin din centrele comerciale sau stradale.

Un alt avantaj este acela ca reclamele sunt furnizate din interiorul cladirii ceea ce nu va obliga sa platiti taxe locale ca pentru reclamele exterioare. Singura taxa in acest caz este taxa de publicitate.

Pentru a va convinge ca ceea ce va propunem este real ne puteti contacta pentru o prezentare la fata locului.


GLASS TECH SOLUTIONS – For new innovations!

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Panouri media Led pentru fatade din sticla Glass Tech
Contactează INTELIGENT GLASS și cere prețuri pentru proiectul tau.