Hidroizolatie pentru rosturi de turnare din beton - PENTAFLEX H-BAU Technik

Hidroizolatie pentru rosturi de turnare din beton - PENTAFLEX H-BAU Technik

Contactează furnizorul
H-BAU Technik

PENTAFLEX - Hidroizolatii pentru rosturi de turnare la elemente de constructii din beton impermeabil

Ce este sistemul PENTAFLEX?

Sistemul de hidroizolare PENTAFLEX KB se utilizeaza pentru etansarea rosturilor de turnare la elemente de constructii din beton armat, situate deasupra sau sub nivelul terenului, pana la o presiune hidrostatica de 3,0 bari. In rosturile de turnare (de lucru) aderenta puternica ce se creeaza intre PENTAFLEX si betonul proaspat, impiedica patrunderea lichidelor de orice fel. O inglobare de 3 cm in beton este suficienta pentru a rezista la o presiune de 3,0 bari (comparativ cu alte sisteme care au o rezistenta la presiune de aprox. 0,7-0,8 bari). Elasticitatea foarte mare a elementului PENTAFLEX previne neetanseitatile care apar datorita contractiei betonului, si invelisul special cu care este prevazut este rezistent la toate tipurile de ape menajere. Ambele fete ale PENTAFLEX sunt protejate cu hartie, pentru a impiedica murdarirea cu pasta de ciment in faza de turnare.


Ca regula si oriunde este posbil, va fi utilizat elementul PENTAFLEX KB 16,7 pentru hidroizolarea rosturilor. In cazurile in care nu este posibil aceasta, de ex. datorita pozitiei armaturii sau inaltimii limitate de turnare, cum ar fi la intersectia perete-planseu, poate fi utilizat elementul PENTAFLEX KB 8.

In acest caz, trebuie asigurata o adancime minima de inglobare in beton de 3cm pe amble margini ale hidroizolatiei.


Elementele PENTAFLEX KB sunt compuse din benzi de tabla galvanizata cu inaltime de 167 mm (Pentaflex KB 16,7) sau 80mm (Pentaflex KB 8) si grosime de 0,6 mm complet acoperite pe ambele fete cu o acoperire adeziva speciala (bitum continand adezivi), care asigura aderenta intre beton si hidroizolatie. Toate produsele sunt fabricate in Germania, uzinat pe linii tehnologice moderne, automatizate. Controlul calitatii se asigura de-a lungul intregului proces de fabricatie, la receptia materialelor componente, in timpul fazelor intermediare de executie si pe produsul finit. Conform prevederilor aprobarii P-BWU 03-514-4.001 in cadrul controlului continuu in productie se verifica temperatura punctului de lipire a acoperirii adezive, grosimea foii de tabla si stratul de galvanizare. H-Bau Technik este certificat conform DIN EN ISO 9001:2000.


Avantaje hidroizolatie PENTAFLEX:

- Montaj rapid cu ajutorul agrafelor de pozitionare

- Manopera redusa, se instaleaza doar in rosturile de turnare

- Rezistent la toate tipurile de ape menajere

- Cantitate redusa de materiale, nu necesita spatii mari de depozitare

- Solutii pentru toate situatiile posibile

- Sistem verificat si aprobat de institutiile specializate din Germania si din tara.


Punerea in opera se va face in conformitate cu proiectul de executie si cu recomandarile producatorului privind modul de montare, de catre personal calificat.


17 imagini

2 Documentatii tehnice

Hidroizolatie pentru rosturi de turnare
Catalog, brosura
64 p | GE
Hidroizolatie pentru rosturi de turnare
Catalog, brosura
64 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Hidroizolatie pentru rosturi de turnare din beton - PENTAFLEX H-BAU Technik
Contactează JORDAHL&PFEIFER Tehnica de Ancorare S.R.L. și cere prețuri pentru proiectul tau.