Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Eficienta, rapiditatea in furnizare si satisfacerea clientului sunt obiectivele primare ale firmei Alunova. In acest mod societatea furnizeaza direct clientului experienta sa extraordinara din domeniul inovatiei si al creativitatii. Alunova este solutia inteligenta pentru  producerea de tamplarie cu costuri reduse de intretinere care vor sa imbine linii extrem de captivante, din punct de vedere estetic, cu performante extraordinare pe planul reducerii consumului energetic si al reciclarii materialelor. Produsele Alunova sunt inteligente pentru ca sunt longevive, eficiente, frumoase si respecta mediul inconjurator.


Alunova, intotdeauna in prima linie a tehnologiei si design-ului, prezinta o ampla gama de profile in aluminiu pentru obloane, o gama larga de acoperiri in aluminiu si alama pentru ferestre din lemn si vinil, un numar nelimitat de culori si finisaje. Fiabilitatea si perfectiunea fac din produsele lor metalice elemente indispensabile pentru producatorii care vor sa produca ferestre de inalta calitate.Debitarea, gaurirea si curbarea profilelor 

Alunova foloseste masini de sectionat automate pentru prelucrarile de taiere si gaurire, acestea fiind gestionate prin intermediul programelor software, pentru a garanta un serviciu rapid si eficient. Curbarea profilelor garanteaza utilizatorului cea mai inalta calitate si ofera libertatea de a gestiona orice forma sau tipologie.


Sudarea si asamblarea mecanica 

Sudarea profilelor de aluminiu, pentru seria profilelor vopsite, se efectueaza cu masini robotizate de ultima generatie. Asamblarea mecanica, prin stantarea cu ajutorul unor coltare particulare, se face in principal pentru profilele cu finisajul “imitatie de lemn”. Acest procedeu se poate folosi si la profilele vopsite.


Vopsirea si decorarea

Liniile productive de vopsire si decorare respecta normele in vigoare referitoare la termenii mediului inconjurator si de siguranta. Sinergia cu partenerii nostri mai ales in domeniul finisajelor ne diferentiaza de ceilalti.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
8 p
Ferestre din lemn placate cu aluminiu Alunova
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
NovaGlass Plus
6 p
Ferestre din lemn placate cu aluminiu Alunova
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
NovaGlass
52 p
Ferestre din lemn placate cu aluminiu Alunova
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
NovaOne
vezi in biblioteca