Dulapuri, etajere și casetiere pentru depozitare birou Narbutas

Dulapuri, etajere și casetiere pentru depozitare birou Narbutas

Marca:
Narbutas
Produs furnizat de:

NORDIK

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
Narbutas

Sistem modular de depozitare CHOICE

Libertatea ta de alegere!

Acest sistem modular de depozitare vă va ajuta să creați un mediu de lucru bine organizat și modern. Oferim o gamă largă de soluții de depozitare și funcționalitate, astfel încât veți putea selecta sau crea dulapuri personalizate cele mai potrivite pentru spațiul dumneavoastră de birou.


Combinații nesfârșite

Puteți combina cu ușurință diferite dulapuri și vă puteți crea propriul design unic. O idee bună este să combinați diferite tipuri de texturi: tapiserie, melamină și furnir natural.


Culori jucăușe

Adăugați o notă de stil jucăuș spațiului dvs. de lucru prin încorporarea mai multor culori! Alegeți dintr-o gamă largă de țesături de tapiserie pentru a crea combinațiile de culori dorite care se vor îmbina frumos în biroul dvs.


7 tipuri de baze diferite

Plinta metalica sau picioarele metalice vor fi perfecte pentru cei care doresc sa creeze un stil de birou minimalist. Picioarele din lemn de frasin natural te vor aduce mai aproape de natura intr-o maniera foarte subtila. Rotile vor facilita rearanjarea mobilierului de birou.

Dulapuri modulare cu vestiare CHOICE

Atribut esențial pentru spațiile comune

Hot-desking-ul și conceptul de lucru bazat pe activități devin din ce în ce mai relevante în birourile moderne. Din acest motiv, apar mai multe locuri de muncă cu birou partajat și creează nevoia unui spațiu pentru păstrarea lucrurilor.

Dulapurile modulare cu vestiare sunt o soluție versatilă pentru depozitarea în siguranță a articolelor personale și de birou, pentru utilizare temporară sau pe tot parcursul zilei. Dulapurile CHOICE pot fi utile atât pentru lucrătorii rezidenți, cât și pentru cei mobili sau pentru vizitatorii biroului.


Sistem modular

Creați cele mai potrivite combinații pentru diverse spații prin combinarea modulelor de dulap CHOICE de aceeași înălțime (917 mm / 1367 mm / 1817 mm). De asemenea, puteți combina uși de două înălțimi (450 mm / 900 mm) și diferite tipuri – standard și cu decupaj pentru poștă sau circulație a aerului.


Dulapuri personalizate

O varietate de dimensiuni și tipuri de cutii îndeplinesc diferite nevoi – de la depozitarea uneltelor personale și de lucru mici până la articole de dimensiuni mari.

A avea un loc convenabil și sigur pentru a vă păstra obiectele personale vă oferă liniște sufletească. Personalizați-vă dulapul folosind articole suplimentare, cum ar fi rafturi metalice, suport pentru cartea de vizită sau cârlig pentru haine.


Combinații colorate

Locker este un instrument excelent pentru a exprima cultura companiei dvs. Ar putea fi locul în care adăugați culori de marcă spațiului dvs. de birou. În plus, cu dulapurile CHOICE poți crea imaginea dorită – expresivă sau rezervată. Oferim o paletă largă de culori pentru combinațiile dvs.


4 tipuri de încuietori

Alături de închiderea tradițională cu chei, oferim și încuietoare cu combinație și încuietori electronice (deschise prin cod sau card). Dulapurile cu încuietori electronice pot fi alocate pentru uz personal sau pot fi folosite de diferiți utilizatori pentru nevoi temporare.


Birou turn BOXI

Minimalist style – unlimited possibilities

Un mediu de lucru confortabil și modern ar trebui să fie atât ergonomic, cât și de înaltă tehnologie și, în același timp, bine organizat. Cel mai bine este să vă asigurați că rechizitele de birou și obiectele personale sunt la îndemână, dar nu vă stau în cale. Acest lucru le permite angajaților să creeze un loc de muncă personalizat care îi face să se simtă confortabil.

Dulapul de depozitare BOXI este o soluție simplă și universală concepută pentru a găzdui toate elementele esențiale de birou pentru nevoile zilnice din birou. Datorită capacității sale de stocare, acesta poate fi ajustat pentru a satisface nevoile specifice de stocare ale angajaților și se asigură că toate elementele esențiale sunt la îndemâna lor. Un turn de depozitare închis face ca un loc de muncă individual să fie bine organizat și atractiv.


Atât pentru munca în echipă, cât și pentru individ

BOXI este un sistem universal de depozitare pentru birou, conceput pentru o varietate de aplicații, permițându-vă să vă mențineți spațiul de birou bine organizat și asigurând depozitarea funcțională a diverselor articole atât pentru echipele mari, cât și pentru cele mai solicitante nevoi ale indivizilor.

Toate turnurile de depozitare sunt disponibile în două adâncimi de 800 mm sau 820 mm, astfel încât pot fi combinate cu birouri individuale sau birouri de bancă.


Amenajarea flexibilă a spațiilor de lucru

Alegeți o înălțime preferată a turnului: un turn de depozitare de 740 mm poate servi ca prelungire pentru un birou cu înălțime fixă, în timp ce opțiunile de 1090 mm sau 1200 mm vor fi o completare excelentă pentru birourile cu picioare sau pot fi folosite ca separator de spațiu de lucru.

Turnurile de depozitare BOXI cu rafturi pot avea configurație fie pe partea dreaptă, fie pe partea stângă, astfel încât pot fi rearanjate cu ușurință dacă decideți să schimbați aspectul spațiului de lucru.


Versatilitate vizuală

Turnurile de depozitare BOXI au un stil minimalist și se potrivesc perfect cu o varietate de interioare de birou, servind în același timp ca un plus atrăgător pentru spațiul dvs. de lucru. BOXI poate fi folosit ca container de depozitare universal și aduce o notă jucăușă spațiului de birou.

Amestecați și potriviți diferite capace din melamină sau folosiți o cutie de jardinier pentru a transforma turnurile de depozitare BOXI în insule verzi cu verdeață înfloritoare, care va fi o modalitate excelentă pentru angajați de a-și odihni ochii în timpul unei pauze.


Dulapuri cu incuietori Nova

Dulapuri universale de depozitare

Dulapuri NOVA care se încuie pentru depozitarea obiectelor personale sau a rechizitelor de birou. Alege din gama noastră largă pentru a-l găsi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Oferim dulapuri suspendate, dulapuri mobile sub birou sau dulapuri fixe cu înălțime de birou. Dulapurile pot veni cu sertare convenționale sau sertare pentru dosare suspendate.

Opțiunile de design cu mânere minimaliste sau fără mânere vă permit să creați un spațiu de birou îngrijit și „curat”. De asemenea, puteți adăuga o notă jucăușă locului dvs. de muncă combinând diferite culori ale ușilor sau cadrelor dulapurilor sau încorporând o pernă, astfel încât angajații să poată lua loc pe dulap pentru o scurtă pauză de odihnă.

NOVA este un sistem de mobilier de birou cu gamă largă, care cuprinde birouri, soluții de depozitare, mobilier pentru ședințe și recepții, ideale pentru cei care doresc să amenajeze spații de lucru pentru lucru individual/colaborativ sau pentru relaxare și să se bucure de un spațiu de birou coerent și convenabil.


Dulap cabinet NOVA

Simplitate minunată

Aceste dulapuri fac parte din sistemul larg și universal de mobilier de birou NOVA. Soluțiile simple și ergonomice sunt ideale pentru amenajarea spațiilor mari de birou și ajută la crearea unui stil interior coerent.


Sistem larg

Configurați posturi de lucru ergonomice, spații de lucru în echipă și zone de întâlnire cu clienții. Linia de produse NOVA oferă o gamă largă de birouri de lucru și mese de întâlnire, dulapuri și mobilier de recepție.


Decorative elements

Alegeți inserții și mânere decorative din sticlă acrilică pentru dulapul dvs. pentru a-i adăuga o notă plăcută.


Adaptat la înălțimea biroului

Înălțimea dulapurilor se potrivește cu înălțimea banchetelor disponibile în linia de produse. Acest lucru nu numai că le va face confortabil de utilizat, ci și se va potrivi armonios cu designul general al locului de muncă.


Dulap depozitare NOVA

O soluție simplă de depozitare

Dulapurile NOVA sunt disponibile în șase sau opt uși care se pot încuia.

NOVA este un sistem de mobilier de birou cu gamă largă, care cuprinde birouri, soluții de depozitare, mobilier pentru ședințe și recepții, ideale pentru cei care doresc să amenajeze spații de lucru pentru lucru individual/colaborativ sau pentru relaxare și să se bucure de un spațiu de birou coerent și convenabil.


Casetiera mobila sau fixa OPTIMA

Caracter distinctiv și libertate de exprimare pentru stilul tău

Alege din gama noastră largă de culapuri pentru a-l găsi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Oferim dulapuri suspendate, dulapuri mobile sub birou sau dulapuri fixe cu înălțime de birou. Dulapurile pot veni cu sertare convenționale sau sertare pentru dosare suspendate.


Rafturi modulare SAAR

Funcție și noblețe

Un sistem de rafturi industriale cu o construcție geometrică care poate fi variat cu scaune, rafturi și alte accesorii. Aceste elemente schimba functia mobilierului, conferindu-i o forma unica.

Saar este un sistem extrem de functional pentru un birou sau receptie, impresioneaza prin manopera atenta, atentia la fiecare detaliu si folosirea unor materiale rezistente si nobile.


Module Saar

Puteți crea singur rafturi din cadre și accesorii verticale și orizontale: scaune, rafturi, cutii, panouri acustice, scânduri și umerase.

O gamă largă de lacuri, laminate și țesături de tapițerie vă permite să proiectați un produs individual și funcțional.

Modele, variante ale acestui produs
SM BS 3x1 - Rafturi modulare SAAR

SM BS 3x1

SM BS 3x3 - Rafturi modulare SAAR

SM BS 3x3

SM BS 3x5 - Rafturi modulare SAAR

SM BS 3x5

SM BS 4x3 - Rafturi modulare SAAR

SM BS 4x3

SM BS 4x4 - Rafturi modulare SAAR

SM BS 4x4

SM BS 4x5 - Rafturi modulare SAAR

SM BS 4x5

SM BS 5x5 - Rafturi modulare SAAR

SM BS 5x5

SM SS 5x5 - Rafturi modulare SAAR

SM SS 5x5


Sistem de depozitare universal UNI

Acest sistem de stocare universal este conceput pentru arhivarea ușoară a documentelor. Alegeți din gama noastră largă de dulapuri de depozitare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice și pentru a utiliza eficient spațiul dumneavoastră de birou.


Depozitare bine organizată a materialelor de birou

Dulapurile UNI sunt o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unor soluții de depozitare care vă permit să organizați documentele în mod eficient și să vă ajute să le localizați rapid. O gamă largă de accesorii vă permite să aranjați interiorul dulapurilor în funcție de nevoile dumneavoastră individuale.


Detalii colorate

Adăugați o notă de stil jucăuș dulapurilor dvs. Un spate tapițat al dulapului adaugă culoare spațiului dumneavoastră de birou și absoarbe zgomotul. Daca alegi un dulap cu spatele special potrivit pentru scris pe el, vei avea un spatiu suplimentar pentru a-ti surprinde ideile.


Gamă largă

Oferim o gamă largă de dulapuri disponibile în diferite înălțimi și lățimi. Gama noastră include biblioteci, dulapuri cu uși, dulapuri cu uși tambur și dulapuri de birou.

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.