Dale de cauciuc pentru locuri de joaca si sali de fitness PARDOSELI SPORTIVE OTTO

Dale de cauciuc pentru locuri de joaca si sali de fitness PARDOSELI SPORTIVE OTTO

Contactează furnizorul
PARDOSELI SPORTIVE OTTO

Dale de cauciuc - PARDOSELI SPORTIVE OTTO

PARDOSELI SPORTIVE OTTO va ofera o gama larga de pavele de cauciuc de diferite dimensiuni, culori si grosimi, prevazute cu sistem de interconectare, atat pentru exterior, cat si pentru interior.  Utilizarea acestora in locurile de joaca elimina pericolul de lovire, de zgariere sau ranire, oferind atat siguranta, cat si protectie. Pavajul din cauciuc se poate monta pe suprafata dura: ciment, asfalt, gresie etc, precum si pe un strat de nisip.


Avantaje:

- Antiderapante - Datorita compoziției din cauciuc, acestea isi pastreaza aderenta atat in mediul umed, cat si in cel uscat.

- Elastice - Cauciucul face ca pavelele sa absoarba o mare parte din energia unui impact, fapt ce le recomanda pentru locurile de joaca pentru copii.

- Durabile - Nivelul crescut al rezistentei la abraziune a cauciucului permite utilizarea dalelor in zone cu trafic intens pentru perioade indelungate de timp.

- Atenuează zgomotul - Elasticitatea naturala a cauciucului reduce zgomotul cu pana la 20 dB;

- Usor de instalat - Datorita sistemului de interconectare a dalelor, acestea pot fi instalate usor chiar si de dumneavoastra.


Domenii de utilizare:

- Amenajare locuri de joaca (gradinite, parcuri)

- Terenuri de sport (sali de fitness, miniterenuri de baschet)

- Imprejmuire piscine

- Gradini zoologice


9 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Dale de cauciuc pentru locuri de joaca si sali de fitness PARDOSELI SPORTIVE OTTO
Contactează PARDOSELI SPORTIVE OTTO și cere prețuri pentru proiectul tau.