Consumabile si accesorii sudura TRUTZI

Consumabile si accesorii sudura TRUTZI

Contactează furnizorul
TRUTZI
O lucrare poate fi corect realizata, insa ea va ramane trainica doar daca sunt folosite materiale de calitate in fiecare etapa a procesului de productie.
 
Oferim o gama diversa si completa de materiale consumabile, necesare procesului de sudare, care intampina cerintele clientilor nostri si le asigura materiale de calitate pentru un rezultat durabil.
 
TRUTZI s-a specializat in confectionarea produselor din fier forjat si tocmai din acest motiv garantam ca materialele folosite contribuie la trainicia produsului finit, acestea fiind testate de-a lungul anilor in atelierele noastre.

Discuri abrazive TRUTZI

Discurile din gama TRUTZI sunt impartite in trei categorii, in functie de utilitatea lor: taiere, polizare si lamelare. Prima categorie se foloseste la debitarea elementelor metalice, a doua este dedicata procesului de debavurare, prin curatarea sudurii sau a suprafetelor metalice, iar ultima categorie este necesara procesului final de slefuire, prin care se obtine finisarea optima a suprafetei.


Gasiti mai multe informatii despre discurile abrazive TRUTZI aici.


Electrozi sudura TRUTZI

Electrozii sunt elemente indispensabile in procesul de sudare. In gama de electrozi TRUTZI puteti gasi electrozi Super Tit Fin si bazici, care asigura o sudabilitate buna, fara porozitati. Electrozii bazici au un continut scazut de hidrogen si pot fi folositi numai pentru sudura in curent continuu, in cazul materialelor subtiri, sudura fiind una foarte rezistenta.


Mai multe informatii despre electrozii de sudura gasiti aici.


Sarma de sudare TRUTZI

Sarma de sudare TRUTZI garanteaza o structura corespunzatoare a metalului sudat, dar si fluiditatea baii de sudare. Structura acestora se caracterizeaza printr-o buna fuziune, lipsa porozitatii si absenta fisurilor.


Gasiti mai multe informatii despre sarma de sudare aici.


Manusi de sudura TRUTZI

Manusile de sudura TRUTI sunt rezistente la riscuri mecanice medii, dar si in cazul riscurilor de caldura si foc. Astfel, mainile vor fi protejate impotriva agresiunilor fizice si a celor mecanice


Mai multe informatii despre manusile de sudare gasiti aici.

 
Daca nu sunteti siguri de materialele pe care trebuie să le alegeti pentru procesul de sudare, va incurajam sa apelati cu incredere la specialistii nostri pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Consumabile si accesorii sudura TRUTZI
Contactează TRUTZI FIER FORJAT și cere prețuri pentru proiectul tau.