Chituri pentru noduri si repararea lemnului EURO ABRAZIVE

Chituri pentru noduri si repararea lemnului EURO ABRAZIVE

Marca:
EURO ABRAZIVE
Produs furnizat de:

EURO ABRAZIVE

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
EURO ABRAZIVE
Va oferim chituri pentru noduri si repararea lemnului, non-toxice, usor de folosit, rezistente la temperaturi scazute sau ridicate.

Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

Chitul pentru lemn sub forma de batoane este non-toxic, se intareste in cateva secunde, gata de folosire (nu necesita intaritor), pierdere minima, slefuire fara particule toxice, aplicare usoara cu pistolul, nodurile mari se pot umple fara probleme,  sta in lemn o perioada lunga de timp, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, perfect pentru repararea muchiilor si a colturilor, 5 ani garantie (daca este aplicat corect). Este un produs ideal pentru producatori de mobilier din lemn, dar si pentru persoanele fizice care au mici probleme cu mobila veche, fisuri sau noduri sarite la constructiile din lemn (foisor, terasa, gardena, banci). Chitul este conceput sa reziste la temperaturi scazute de -40 de grade si sa nu se modifice atunci ca este pus in bataia soarelui, rezista la temperaturi ridicate de pana la 160 de grade.


In forma solida chitul de noduri este in baghete cu o lungime de 150 sau 300 mm si cu un diametru de 12 mm. Se aplica foarte usor cu un pistol pentru chit de noduri – BCD 360.


Se aplica chitul de noduri lichid in locul unde se face reparatia  ->  se pune peste el o scula de racire -> se taie / slefuieste surplusul de chit de noduri  -> gata de aplicarea tratamentului final al lemnului.

Variante disponibile:
SET MARE - STEJAR - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MARE - STEJAR - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de STEJAR, pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - STEJAR - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MIC - STEJAR - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de STEJAR, pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - MIX 2X4 - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT

SET MARE - MIX 2X4 - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, Mix 4 nuante : Pin, Stejar, Nuc si Negru; pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - FAG - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MARE - FAG - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de FAG, pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - FAG - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MIC - FAG - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de Fag, pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - PIN DESCHIS - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT

SET MARE - PIN DESCHIS - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de Pin deschis, pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - PIN DESCHIS - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT

SET MIC - PIN DESCHIS - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de Pin deschis, pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - PIN - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MARE - PIN - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de PIN, pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - PIN - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MIC - PIN - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de Pin, pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - MAHON- CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MARE - MAHON- CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de Mahon, pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - MAHON - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MIC - MAHON - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de Mahon, pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - CIRES - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MARE - CIRES - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de Cires, pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - CIRES - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MIC - CIRES - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de CIRES, pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - FRASIN - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MARE - FRASIN - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de Frasin, pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - FRASIN - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MIC - FRASIN - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de Frasin, pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - NUC - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MARE - NUC - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de NUC, pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - NUC - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MIC - NUC - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de NUC, pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - ALB - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MARE - ALB - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de ALB, pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - ALB - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MIC - ALB - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe culoare ALB, pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - GALBEN - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MARE - GALBEN - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe culoare Galben, pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - GALBEN - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MIC - GALBEN - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de Frasin, pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - GRI - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MARE - GRI - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe culoare Gri, pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - GRI - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MIC - GRI - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe nuanta de Gri, pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - GRI MARO- CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MARE - GRI MARO- CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe culoare GRI MARO, pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - GRI-MARO - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MIC - GRI-MARO - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe culoare GRI-MARO, pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - NEGRU - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MARE - NEGRU - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe culoare Negru, pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - NEGRU - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MIC - NEGRU - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, culoare Negru, pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - TRANSPARENT - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MARE - TRANSPARENT - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, Transparent (culoarea rasinei) pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - TRANSPARENT - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT BATOANE

SET MIC - TRANSPARENT - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, transparent (culoare rasinei), pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - ALB GALBUI - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT

SET MARE - ALB GALBUI - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe culoare Alb Galbui, pachet MARE, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MIC - ALB GALBUI - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT

SET MIC - ALB GALBUI - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru lemn, pe culoare Alb Galbui, pachet mic, pentru exterior si interior, gata preparat, se aplica usor cu ajutorul unui pistol si intareste rapid. Este rezistent la temperaturi de -40 pana la +160 de grade, compatibil cu ulei, lac, vopsea, bait, dur si flexibil, ideal pentru noduri sau fisuri.
SET MARE - BATOANE DE CURATARE - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului -

SET MARE - BATOANE DE CURATARE - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru curatarea pistolului, pachet mic.
SET MIC - BATOANE DE CURATARE - CHIT BATOANE Chit pentru noduri si repararea lemnului -

SET MIC - BATOANE DE CURATARE - CHIT BATOANE

Chit batoane pentru curatarea pistolului, pachet mic.

Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PUDRA, BICOMPONENT

Chitul pulbere/pudra bicomponent se prepara cu apa. Daca se doreste ca acest chit sa aiba o duritate si rezistenta mai mare se adauga apa si un intaritor special rezultand un chit cu uscare rapida. Chit pentru lemn sub forma de pudra sau pulbere este rezistent in timp, la schimbari si deformari ale lemnului, mobilei. Chitul se comporta normal la aplicarea grundului sau vopselelor, avand proprietati asemanatoare lemnului.


Chit pasta bicomponent se prepara cu apa sau cu intaritor in diverse proportii pentru micsorarea timpului de intarire. Disponibil in mai multe nuante sau in varianta Clair - care se amesteca cu pigment de lac pentru obtinerea nuantei dorite. Pigmentul si intaritorul nu sunt incluse. Pretul este pe kilogram si este disponibil in galeti de  5kg, respectiv 30 kg.

Timp de aplicare 30 de min.

Mod de preparare : mix 3-1 (3x chit + 1x apa)
Greutate 5 kg sau 30 kg
Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C.
Temperatura de depozitate 5-30
°C.

Variante disponibile:

CHIT PUDRA, BICOMPONENT - Stejar

CHIT PUDRA, BICOMPONENT - Stejar natural

CHIT PUDRA, BICOMPONENT - Stejar negru

CHIT PUDRA, BICOMPONENT - Stejar - nod

CHIT PUDRA, BICOMPONENT - Cires

CHIT PUDRA, BICOMPONENT - Frasin

CHIT PUDRA, BICOMPONENT - Stejar afumat

CHIT PUDRA, BICOMPONENT - Merbau

CHIT PUDRA, BICOMPONENT - Negru

CHIT PUDRA, BICOMPONENT - Alb


Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PASTA E800

Chitul pasta E800 este un produs popular de o inalta calitate.  Este un chit pasta traditional foarte fin care se foloseste la lucrarile de reparare a lemnului. Datorita caracteristicii principale de respingere a apei se poate folosi in mediul exterior, acesta putandu-se intari (usca) fara nicio problemă. Chiar si fara un tratament de finisare a suprafetei chitul respinge apa si umezeala in general.


Acesta calitate specifica face din acest chit sa poata fi folosit in special pentru lemnul folosit in mediul exterior, cum ar fi la ferestre si usi de exterior. Baitul, lacul, vopseaua pe baza de ulei  poate fi aplicat după ce  chitul s-a intarit. Produsul este pe baza de apa si este folosit in conditii de siguranta. Fabricat din componente minerale non-toxice.

Variante disponibile:
CHIT PASTA 9 KG - STEJAR Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PASTA E800

CHIT PASTA 9 KG - STEJAR

Chit Pasta pe nuanta de Stejar, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 9 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA 1 3 KG - STEJAR NEGRU Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT

CHIT PASTA 1,3 KG - STEJAR NEGRU

Chit Pasta pe nuanta de Stejar Negru, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 1,3 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA 1 3 KG - STEJAR Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PASTA

CHIT PASTA 1,3 KG - STEJAR

Chit Pasta pe nuanta de Stejar, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 1,3 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA 1 3 KG - STEJAR AFUMAT Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT

CHIT PASTA 1,3 KG - STEJAR AFUMAT

Chit Pasta pe nuanta de Stejar Afumat, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 1,3 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA 1 3 KG - STEJAR NOD Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT

CHIT PASTA 1,3 KG - STEJAR NOD

Chit Pasta pe nuanta de Nod de Stejar, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 1,3 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA E800 AQUA+ 400GR - STEJAR Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PASTA

CHIT PASTA E800 AQUA+ 400GR - STEJAR

Chit pasta gata preparat pentru interior si exterior. Se poate aplica lac peste, nu este toxic, nu are miros, un produs ecologic. Timp de lucru 30 minute. Timp de asteptare pana la vopsire 4h
CHIT PASTA 9 KG - PIN Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PASTA E800

CHIT PASTA 9 KG - PIN

Chit Pasta pe nuanta de Pin, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 9 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA 1 3 KG - PIN Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PASTA

CHIT PASTA 1,3 KG - PIN

Chit Pasta pe nuanta de Pin, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 1,3 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA 1 3 KG - PIN NOD Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT

CHIT PASTA 1,3 KG - PIN NOD

Chit Pasta pe nuanta de nod de PIN, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 1,3 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA 9 KG - FRASIN Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PASTA E800

CHIT PASTA 9 KG - FRASIN

Chit Pasta pe nuanta de Frasin, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 9 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA 1 3 KG - FRASIN Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PASTA

CHIT PASTA 1,3 KG - FRASIN

Chit Pasta pe nuanta de Frasin, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 1,3 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA 1 3 KG - MESTEACAN NOD Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT

CHIT PASTA 1,3 KG - MESTEACAN NOD

Chit Pasta pe nuanta de Nod de Mesteacan, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 1,3 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA 1 3 KG - MESTEACAN Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PASTA

CHIT PASTA 1,3 KG - MESTEACAN

Chit Pasta pe nuanta de Mesteacan, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 1,3 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA 1 3 KG - MAHON Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PASTA

CHIT PASTA 1,3 KG - MAHON

Chit Pasta pe nuanta de MAHON, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 1,3 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA E800 AQUA+ 400GR - MAHON Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PASTA

CHIT PASTA E800 AQUA+ 400GR - MAHON

Chit pasta gata preparat pentru interior si exterior. Se poate aplica lac peste, nu este toxic, nu are miros, un produs ecologic. Timp de lucru 30 minute. Timp de asteptare pana la vopsire 4 h.
CHIT PASTA 1 3 KG - NEGRU Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PASTA

CHIT PASTA 1,3 KG - NEGRU

Chit Pasta pe nuanta de Negru, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 1,3 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA 1 3 KG - ALB Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PASTA

CHIT PASTA 1,3 KG - ALB

Chit Pasta pe nuanta de ALB, gata preparat, timp de uscare completa 4h-6h (in functie de adancimea reparatiei). Timp de lucru: 30 minute Greutate 1,3 kg. Temperatura optima pentru aplicare 10 - 25°C. Temperatura de depozitate 5-30°C.
CHIT PASTA E800 AQUA+ 400GR - ALB Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT PASTA

CHIT PASTA E800 AQUA+ 400GR - ALB

Chit pasta gata preparat pentru interior si exterior. Se poate aplica lac peste, nu este toxic, nu are miros, un produs ecologic. Timp de lucru 30 minute. Timp de asteptare pana la vopsire 4 h.

Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT GRANULE

Chitul de tip granule se foloseste la scara industriala si se aplica cu un pistol special de tip TR55.

Variante disponibile:

CHIT GRANULE - Trandafir

CHIT GRANULE - Pin

CHIT GRANULE - Mahon

CHIT GRANULE - Wenge

CHIT GRANULE - Gri

CHIT GRANULE - Negru

CHIT GRANULE - Transparent

CHIT GRANULE - Stejar

CHIT GRANULE - Pin deschis

CHIT GRANULE - Nuc


Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT WAX

Va prezentam cateva tipuri de ceara, moale sau tare, de suprafata sau de adancime, pentru reparatia mobilei sau a parchetului.

Variante disponibile:
SET BATOANE CEARA MOALE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT WAX

SET BATOANE CEARA MOALE

Contine 12 batoane de ceara moale, pentru reparatia mobilei. Se poate comanda pachet mix 12 culori sau 1 culoare x 10 batoane. Ambalajul Mohawk Soft Wax Mix (M230-1250) include 12 batoane de ceara moale de culoare diferita, potrivite pentru reparatii la suprafata din lemn si suprafete din lemn. Alege doar o culoare si freaca ceara moale in defect. Dacă este necesar, utilizati apoi o carpa pentru a indeparta excesul de ceara. Pachetul Soft Wax Mix include zece tonuri diferite de lemn, plus alb-negru. Contine culorile: Alb, Ceara naturala, Ceara inchisa, Strejar inchis, nucsoara, nuc deschis, nuc maro, nuc inchis, artar, mahon, mahon inchis si negru
SET BATOANE CEARA DURA Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT WAX

SET BATOANE CEARA DURA

Pachetul de amestec de ceara dura Mohawk (M310-1001) include 10 batoane de ceara de culoare diferita, potrivita pentru reparatii mai durabile la atingerea suprafețelor de mobila si parchet. Folosiți instrumentul de topire cu baterii pentru a topi ceara tare in defect. Folositi o dalta pentru a indeparta excesul de ceara cand ceara s-a intarit. Pachetul de ceara Hard include opt culori diferite de lemn, plus alb-negru.
KIT DE CEARA PENTRU MOBILA 20 PIESE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT WAX

KIT DE CEARA PENTRU MOBILA 20 PIESE

Setul de mobila Mohawk Hard Wax este un set complet de ceara tare, potrivit pentru zgarieturi si reparatii mai mici din lemn. Folositi kitul pentru mobila din ceara tare pentru a repara daunele mai mici din mobilier, blaturi, fatete, laturi, usi, podele, sertare si alte suprafete din lemn. Continut: • 1x Instrument de topire a bateriei StarkTex 4.5V, 6W • 20 de bucati de ceara tare (75 mm / buc) • 3x Marker cu varful de perie (M365-2006 Stejar deschis, M265-2002 Brown perfect, M265-2005 Negru) • 1x Dalta pentru ceara tare • 1x instrument de nivelare pentru ceară tare • hartie pentru slefuit • Panza fara scame si tampon de mana netesute • Duza suplimentara pentru instrumentul de topire cu baterii • 3x baterii AA
KIT DE CEARA PENTRU MOBILA 40 PIESE Chit pentru noduri si repararea lemnului - CHIT WAX

KIT DE CEARA PENTRU MOBILA 40 PIESE

Setul de mobila Mohawk Hard Wax este un set complet de ceara tare, potrivit pentru zgarieturi si reparatii mai mici din lemn. Folositi kitul pentru mobila din ceara tare pentru a repara daunele mai mici din mobilier, blaturi, fatete, laturi, usi, podele, sertare si alte suprafete din lemn. Continut: • 1x Instrument de topire a bateriei StarkTex 4.5V, 6W • 40 de bucati de ceara tare (22,5 mm / buc) • 3x Marker cu varful de perie (M365-2006 Stejar deschis, M265-2002 Brown perfect, M265-2005 Negru) • 1x Dalta pentru ceara tare • 1x instrument de nivelare pentru ceara tare • hartie pentru slefuit • Panza fara scame si tampon de mana netesute • Duza suplimentara pentru instrumentul de topire cu baterii • 3x baterii AA
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.