Cazane murale si de pardoseala in condensatie pe gaz pentru instalatii termice ELCO

Cazane murale si de pardoseala in condensatie pe gaz pentru instalatii termice ELCO

Contactează furnizorul
ELCO

Cazan mural - THISION® L PLUS

Design flexibil, performanțe remarcabile

Noul THISION® L PLUS este cel mai puternic cazan mural care intră pe piața de HVAC, cu puteri de până la 200kW (sau un 1,6MW atunci când este montat în cascadă). Dimensiuni compacte cu o inaltime totala a cazanului de doar 1.7 m. Pot fi montate până la opt cazane în cascadă, fie în linie, fie spate în spate.


- Raport de modulare de pana la 10:1;

- Număr maxim de credite BREEAM (NOx < 24mg / kWh)


Back-up încorporat

Datorită design-ului special cu două schimbătoare de căldură si două pompe, cazanele THISION® L PLUS au redundanță încorporată (funcționează independent) - creând un sistem de cascadă în interiorul unui cazan. Cele două schimbătoare de căldură sunt capabile să funcționeze independent unul de celălalt, asigurand necesarul de incalzire conform cerintelor sistemului deservit.


Proiectat pentru standardele viitoare

În interiorul cazanului THISION® L PLUS se află tehnologia unică HEX3 ELCO, care structurează schimbătorul de căldură în trei zone

Zona NOx: emisiile scazute de NOx sunt rezultatul temperaturii ridicate a flăcării și timp îndelungat în camera de ardere cu o prima scade lenta a temperaturii gazelor sub 1.000°C.

Zona CO: Prin optimizarea formei schimbatorului de caldura se obtine o scadere graduala a temperaturii gazelor ce permite oxidarea prelungita din CO in CO2 cu temperaturi ce trebuie mentinute la peste 600°C scazand astfel valorile CO.

Zona de condensare H2O: cu tuburi de schimbătoare de căldură mici și distribuite compact, transferul maximum de căldură se realizează în această zonă, asigurând o eficiență optimă.


Plug & Play

Prin integrarea componentelor principale în cazan, timpul de instalare, costurile și spațiul necesar sunt toate reduse semnificativ.


Simplu de întreținut

Toate componentele cheie sunt accesibile din fața centralei, simplificând întreținerea și reducând timpul de lucru.


Cazan de pardoseala in condensatie - TRIGON® L PLUS

Design flexibil, performanțe remarcabile

TRIGON® L PLUS este cel mai compact cazan de pardoseală disponibil, având și o greutate mică pentru dimensiunile sale, datorită conținutului redus de apă. Cazanele pot fi montate în cascadă în linie (printr-un suport special suspendat pe perete) sau spate în spate, oferind o instalare ușoară, cu o putere maximă de 1,6 MW.


- Modulare de până la 10:1

- Număr maxim de BREEAM (NOx < 24mg / kWh)

- Amprentă la sol cu < 0,5 m² chiar și pentru cazanul de 200 kW


Back-up încorporat

Datorită design-ului special cu două schimbătoare de căldură si două pompe, cazanele TRIGON® L PLUS au redundanță încorporată (funcționează independent) - creând un sistem de cascadă în interiorul unui cazan. Cele două schimbătoare de căldură sunt capabile să funcționeze independent unul de celălalt, asigurându-se că un sistem nu este lăsat niciodată fără încălzire extrem de eficientă.


Plug & Play

Prin integrarea componentelor principale în cazan, cum ar fi pompa și clapetele de sens, timpul de instalare, costurile și spațiul necesar sunt toate reduse semnificativ. Datorită noului display HMI (Human Manual Interface) și a unei game largi de accesorii, instalarea rapidă și punerea în funcțiune devin foarte simple. Cazanele pot fi accesorizate cu butelie de egalizare sau schimbător de căldură cu plăci.


Simplu de întreținut

Toate componentele cheie sunt accesibile din fața centralei, simplificând întreținerea și reducând timpul de lucru.


Proiectat pentru standardele viitoare

TRIGON® L PLUS conține tehnologia unică HEX3 de la ELCO, care structurează schimbătorul de căldură în trei zone.

- Zona NOx: emisiile scazute de NOx sunt rezultatul temperaturii ridicate a flăcării și timp îndelungat în camera de ardere cu o prima scade lenta a temperaturii gazelor sub 1.000°C.

  - Zona CO: Prin optimizarea formei schimbatorului de caldura se obtine o scadere graduala a temperaturii gazelor ce permite oxidarea prelungita din CO in CO2 cu temperaturi ce trebuie mentinute la peste 600°C scazand astfel valorile CO.

   - Zona de condensare H2Ocu tuburi de schimbătoare de căldură mici și distribuite compact, transferul maximum de căldură se realizează în această zonă, asigurând o eficiență optimă.


   Materiale ușoare

   Prin utilizarea celor mai noi și ușoare materiale, TRIGON® L PLUS poate fi comandat, transportat și manevrat cu ușurință la locul de montaj. Datorită schimbătorului său de căldură din oțel inoxidabil, nu sunt compromisuri privind durabilitatea. În plus, conținutul scăzut de apă și tehnologia avansată de ardere facilitează rapiditatea transferului de căldură cu eficiență extrem de ridicată.


   Cazan mural - THISION® L ECO

   Deosebit de rezistent

   THISION® L ECO reprezintă o îmbinare a tehnologiei avansate cu calitatea superioară a componentelor în scopul obținerii unuia dintre cele mai performante cazane din această clasă. Conceput pentru a funcționa în cele mai dificile condiții, THISION® L ECO asigură durabilitate și fiabilitate maxime pe tot parcursul duratei de viață a dispozitivului.


   Clapetă de retenție integrată

   Clapeta de retenție integrată de pe instalația de evacuare a gazelor arse permite aplicarea mai multor soluții pentru sistemele de aer - gaze arse.


   Control extern total

   Cazanele pot fi conectate la BMS (Building Management System - Sistemul de management al clădirii) prin intermediul semnalului de tip on/off, protocolului de comunicare Opentherm sau semnalului 0 - 10 V.


   Comandă complexă în cascadă

   Automatozarea în cascadă încorporată în cazan permite optimizarea rapidă și ușoară a funcționării întregului sistem, schimbarea automată a cazanului master, precum și programarea și diagnosticarea completă.


   Tubulaturi de evacuare și admisie

   Furnitura cazanului conține kit-uri de gaze concentrice pentru evacuare și admisie Conversia la un sistem separat necesită folosirea unui adaptor simplu.


   Plug & Play

   Cazanele și accesoriile Plug & Play au fost special proiectate pentru a înlesni instalarea rapidă și eficientă, inclusiv a îmbinărilor sistemului în cascadă.


   Sisteme în cascadă

   Sistemele liniare și "spate în spate" permit conectarea a până la 8 cazane formându-se astfel o cascadă cu puterea de până la 960 kW.


   Cazan de pardoseala in condensatie - TRIGON® XL

   TRIGON® XL reprezintă un avans semnificativ în tehnologia încălzirii. Cu o configurație extrem de flexibilă, un design inteligent și o gamă largă de modele, cazanul este perfect pentru o varietate mare de aplicații comerciale. De asemenea, în extensie, este posibilă cascadarea până la 8 cazane cu o putere combinată de până la 4560 kW.


   Eficiență ridicată pe întreaga durată de viață și emisii scăzute

   Un arzător cu preamestec cu flacără rece, răcit cu apă și zona de combustie optimizată realizează emisii de NOx și CO extrem de scăzute și asigură o eficiență ridicată de până la 110%.


   Flexibilitate uimitoare pentru fiecare aplicație

   Cu un dT de 30 K și o presiune maximă a apei de 8 bari, TRIGON® XL poate face față aproape oricărei aplicații, fie în aplicații cascadă simple, fie în cele avansate. Construcția sa ușoară, cu conținut scăzut de apă, permite și instalarea pe acoperiș.


   Dimensiuni compacte

   Gama conține 7 modele de la 150 la 570 kW cu 2 lățimi. Toate modelele sunt proiectate astfel încât să treacă printr-o ușă de lățime standard de 760 mm.


   Concept modular inteligent

   Toate modelele TRIGON® XL pot fi dezasamblate printr-o manevrare ușoară. Acest lucru permite cazanului să fie instalat cu ușurință în clădiri cu restricții de acces. Pentru o mobilitate ușoară, cazanele sunt livrate cu roți de transport.


   Cazan de pardoseala in condensatie - TRIGON® XXL

   TRIGON® XXL - până la 2MW de performanțe pentru un singur cazan cu premix.

   Noua gamă de cazane în condensare Trigon XXL oferă performanțe de top, atingând puteri de până la 2MW datorită unui design unic. Montate în cascadă, cazanele Trigon XXL pot ajunge la o putere totală de 32 MW. Descoperă alaturide ELCO noua gamă de cazane eficiente, compacte și modulare!


   Model de top cu emisii scăzute

   Schimbătorul de căldură modulant și răcit cu apă utilizează o tehnologie unică pentru a furniza puteri de până la 2MW păstrând fiabilitatea și eficiența cazanului. Tehnologia arzătorului dezvoltată intern este recunoscut pentru eficiență optimizată și emisiile extrem de scăzute.


   Conceput pentru sisteme complexe

   Folosind tehnologii cu conținut mic de apă, ELCO construiește cazane compacte și cu greutate redusă. Astfel, cazanele ELCO îndeplinesc cele mai exigențe cereri pentru instalații comerciale compolexe.


   Soluții optimizate pentru fiecare proiect

   Gama Trigon XXL cuprinde 3 tipuri de cazane care oferă performanțe de top, aducând pe piață cazanul industrial de 2MW. Cu o configurație extrem de flexibilă, un design inteligent și o serie de modele disponibile, această gamă de cazane este perfectă pentru diverse de aplicații comerciale.


   42 imagini

   10 Documentatii tehnice
   Vezi toate

   Cazan pe gaz in condensare
   Fisa tehnica
   8 p | RO
   Manual de instalare si utilizare - Cazan in condensare cu functionare pe gaz
   Instructiuni montaj, utilizare
   272 p | RO - EN + inca 1 limba

   VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
   CERE OFERTĂ ACUM

   Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Cazane murale si de pardoseala in condensatie pe gaz pentru instalatii termice ELCO
   Contactează Elco Heating Solutions România și cere prețuri pentru proiectul tau.
   Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
   Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

   Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

   Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

   Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.