Bioactivatori pentru fose septice si statii de epurare MICROCAT

Bioactivatori pentru fose septice si statii de epurare MICROCAT

Contactează furnizorul
MICROCAT
Fara un ajutor de incredere, functionarea improprie a unei fose sau statii de epurare poate crea serioase batai de cap.
Fie ca vorbim de blocaje pe conducte, mirosuri deranjante sau complicatii cu vidanjarea constanta, toate sunt probleme cu care nimeni nu vrea sa se confrunte.

Retetele patentate ale bioactivatorilor Microcat garanteaza rezolvarea celor mai dificile probleme de acest gen.

Avand la baza cea mai ridicata concentratie de microorganisme si o formula unica de bacterii selectate, asigura descompunerea reziduurilor umane si menajere, neutralizand astfel mirosurile neplacute derivate. In plus, necesitatea vidanjarilor scade pana la a fi eliminate complet.

Bioactivator intretinere statii epurare - EPUR CLEAN

EPUR CLEAN este un produs pe baza de microorganisme destinat utilizarii costante in statiile de epurare, pentru sustinerea activitatii acestora si combaterea mirosurilor neplacute.


AVANTAJE:

  • - Elimina in totalitate mirosurile neplacute!
  • - Utilizarea constanta a EpurClean poate combate nevoia vidanjarii impreuna cu neplacerile si costurile pe care acest proces le implica.
  • - Creeaza un biofilm de protectie impotriva colmatarii intregului sistem.
  • - Numar ridicat de bacterii si specii selectionate.
  • - Descompune complet materia organica acumulata in interiorul statiei si in sistemul de scurgere.
  • - Datorita compozitiei unice, patentate, este compatibil cu produsele de igiena comune, activitatea acestuia nefiind afectata.
  • - Te protejeaza de costuri nedorite cu reparatii si interventii cauzate de blocajele sistemului de canalizare.
  • - Fara efect coroziv asupra conductelor din sistem.
  • - Simplu si usor de folosit - utilizati lingurita de dozare inclusa si aplicati biopreparatul direct in vasul de toaleta sau statie.
  • - Produs biodegradabil, fara chimicale si compusi toxici, perfect sigur pentru om si mediul inconjurator.
  • - Varianta de 500 g asigura necesarul pentru 4-5 luni, in functie de volumul incarcarii fosei.


DESCRIERE:

EpurClean este cea mai sigura si cost eficienta solutie pentru mentinerea functionarii optime a statiilor de epurare.

EpurClean prelungeste viata sistemului de scurgere si a statiei, protejandu-ti caminul sau afacerea de costuri si probleme neasteptate.

Produs in SUA, bioactivatorul Microcat are la baza o reteta brevetata care descompune materia organica in timp record, asigurand libera curgere in interiorul statiei si pe tot ciclul sistemului. Numarul ridicat de bacterii, calitatea familiilor selectate si ingredientele alese pentru stimularea acestora asigura un proces accelerat de descompunere, superior altor produse de acelasi gen.

EpurClean este folosit cu succes pentru a sustine si asigura o activitate microbiologica optima in statiile de epurare, mentinand un ritm alert al acesteia si eliminand complet mirosurile neplacute.

Formularea unica a EpurClean si concentratia mare de microorganisme asigura descompunerea eficienta a materialelor fecale si a celorlalte reziduuri.

Datorita eficientei procesului de descompunere asigurat de bacteriile din compozitia EpurClean, nevoia vidanjarii va fi reduse pana la eliminarea completa a acesteia.


EpurClean vine cu garantia satisfactiei. Nu trebuie sa iti asumi niciun risc - daca nu vei fi multumit de rezultatele EpurClean, iti inapoiem banii.


MOD DE UTILIZARE:

EpurClean se amesteca in apa si se aplica direct in toaleta sau chiuveta. Doza initiala recomandata este de 50 g dizolvata in 5 l de apa calduta, pentru fiecare toaleta. Ulterior, se va diminua doza la 25 g bioactivator, diluat in 5 l de apa, pentru fiecare toaleta. Aplicati saptamanal.


Gramaj: Recipient 500 g, Recipient 1000 g


Activator microbiologic statii de epurare - EPUR START

EPUR START este un produs natural complex pentru declansarea si stimularea activitatii microbiologice in statiile de epurare.


AVANTAJE:

  • - Aplicat direct in vasul de toaleta, bioactivatorul pentru statii EpurStart creeaza un biofilm de protectie impotriva colmatarii intregului sistem.
  • - Numarul ridicat de bacterii, calitatea familiilor selectate si ingredientele alese pentru stimularea lor garanteaza insamantarea rapida la instalare sau dupa vidanjare.
  • - Elimina mirosurile neplacute.
  • - Reduce frecventa vidanjarii pana la eliminarea lor completa a vidanjarilor impreuna cu neplacerile si costurile implicate.
  • - Datorita compozitiei unice, patentate, este compatibil cu produsele de igiena comune, activitatea acestuia nefiind afectata.
  • - Previne formarea crustelor.
  • - Asigura o functionare constanta a fosei si un proces accelerat de descompunere.
  • - Nu are efecte daunatoare pentru panza de apa freatica.
  • - Asigura mentinerea echilibrului microbiologic in interiorul fosei.


DESCRIERE:

EpurStart® contine o combinatie de enzime şi microorganisme aerobe si  anaerobe, selectate din natura pentru capacitatea lor de a descompune o gama largă de substante intalnite in apele uzate.

Datorita formularii unice, patentate, a EpurStart, performantele maxime ale statiei sunt atinse in timp record. Bioactivatorul are o reteta brevetata, avand in compozitie cea mai mare concentratie de microorganisme (pana 2x miliarde/specie) si cel mai mare numar de specii de bacterii (5 specii vs una singura la majoritatea produselor similare - Bacillus Subtilis).

Performanta bioactivatorului nu este afectata de utilizarea produselor comune de curatare si igiena.

EpurStart se aplica direct in vasul de toaleta sau chiuveta, creand un biofilm de protectie impotriva colmatarii intregului sistem.

Utilizarea constanta pastreaza statia la parametri de functionare optimi, asigurand un nivel ridicat al calitatii al apei epurate. 


MOD DE UTILIZARE:

EpurStart se amesteca in apa si se aplica direct in toaleta sau chiuveta. Doza de activare recomandata este de 100 g dizolvata in 5 l de apa calduta, pentru fiecare toaleta. Pentru mentenanta, doza se poate scadea la 50 g/toaleta, aplicata saptamanal.


Gramaj: Borcan 500 g, Borcan 1000 g


Bioactivator fosa septica - SEPTIC START

SEPTIC START este un complex microbiologic cu eficienta garantata pentru activarea foselor septice.


AVANTAJE:

  • - Aplicat direct in vasul de toaleta, bioactivatorul pentru fose SepticStart creeaza un biofilm de protectie impotriva colmatarii intregului sistem.
  • - Datorita compozitiei unice, patentate, este compatibil cu produsele de igiena comune, activitatea acestuia nu este afectata.
  • - Elimina mirosurile neplacute.
  • - Reduce frecventa vidanjarii pana la eliminarea lor completa a vidanjarilor impreuna cu neplacerile si costurile implicate.
  • - Previne formarea crustelor.
  • - Asigura o functionare constanta a fosei si un proces accelerat de descompunere.
  • - Numarul ridicat de bacterii, calitatea familiilor selectate si ingredientele alese pentru stimularea lor garanteaza insamantarea rapida la instalare sau dupa vidanjare.
  • - Nu are efecte daunatoare pentru panza de apa freatica.
  • - Asigura mentinerea echilibrului microbiologic in interiorul fosei.


DESCRIERE:

Bioactivator cu efect garantat.

Datorita formularii unice, Septic Start va elimina toate problemele legate de functionarea fosei sau haznalei din curtea dumneavoastra.

Biopreparat sub forma de pudra, destinat utilizarii in fosele septice.

SepticStart este folosit cu succes pentru a declansa si sustine activitatea microbiologica in fose, dupa instalare sau dupa ce aceasta a fost golita.

Familiile de bacterii nepatogene selectate populeaza fosa asigurand prin activitatea lor o descompunere sigura, naturala, a materiei organice.

Formularea unica a SepticStart si concentratia mare de microorganisme asigura descompunerea eficienta a materialelor fecale si a celorlalte reziduuri, neutralizand in acelasi timp mirosurile neplacute derivate.


MOD DE UTILIZARE:

SepticStart se amesteca in apa si se aplica direct in toaleta sau chiuveta. Doza initiala recomandata este de 100 g de biopreparat pentru 1 m3 din volumul total al fosei. Amestecul este dizolvat in 5 l de apa calduta, apoi dozat in vasul de toaleta. Ulterior, se va diminua doza la 25 g bioactivator, diluat in 5 l de apa, pentru fiecare toaleta. Aplicati saptamanal.


Gramaj: Borcan 500 g, Borcan 1000 g


Tratament microbiologic pentru sustinerea activitatii foselor septice - SEPTIC CLEAN

SEPTIC CLEAN este un produs pe baza de microorganisme destinat utilizarii costante in fose septice, pentru sustinerea activitatii acestora si combaterea mirosurilor neplacute.


AVANTAJE:

  • - Cel mai bun bioactivator pentru fose septice, datorita numarului ridicat de bacterii, calitatii familiilor selectate si ingredientelor alese pentru stimularea acestora.
  • - Bioactivator cu efect garantat de combatere a mirosurilor neplacute. Asigura un proces accelerat de descompunere, superior altor produse de acelasi gen.
  • - Scade pana la eliminarea completa frecventa vidanjarilor impreuna cu neplacerile si costurile implicate.
  • - Produs biologic, fara compusi chimici, sigur pentru om si mediul inconjurator.
  • - Aplicat direct in vasul de toaleta, bioactivatorul creeaza un biofilm de protectie impotriva colmatarii intregului sistem.
  • - Fara efect coroziv asupra sistemului de scurgere.
  • - Datorita compozitiei unice, patentate, este compatibil cu produsele de igiena comune, eficienta si rezultatele nu ii sunt afectate de acestea.
  • - Previne colmatarea sistemului de scurgere sau a fosei.


DESCRIERE:

Dezvoltat initial pentru marina americana, Microcat SepticClean avea rolul de a descompune in mod natural acumularilor de materie organica poluanta de la bordul submarinleor, in asa fel incat sa nu se creeze un mediu nociv si mirosuri neplacute.

Formularea unica a SepticClean si concentratia mare de microorganisme asigura descompunerea eficienta a materialelor fecale si a celorlalte reziduuri, neutralizand in acelasi timp mirosurile neplacute derivate.

Utilizarea constanta a SepticClean poate combate nevoia vidanjarii si neplacerile produse de aceasta.

Aplicat direct in vasul de toaleta, bioactivatorul creeaza un biofilm de protectie impotriva colmatarii intregului sistem. Datorita compozitiei unice, patentate, este compatibil cu produsele de igiena comune, activitatea acestuia nefiind afectata.

 

MOD DE UTILIZARE:

SepticClean se amesteca in apa si se aplica direct in toaleta sau chiuveta. Doza initiala recomandata este de 50 g dizolvata in 5 l de apa calduta, pentru fiecare toaleta. Ulterior, se va diminua doza la 25 g bioactivator, diluat in 5l de apa, pentru fiecare toaleta. Aplicati saptamanal.


Gramaj: Borcan 500 g, Borcan 1000 g

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Bioactivatori pentru fose septice si statii de epurare MICROCAT
Contactează BIOACTIVATORI by MICROCAT și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.