Balustrade metalice din fier forjat TRUTZI

Balustrade metalice din fier forjat TRUTZI

Contactează furnizorul
TRUTZI
Frumusetea si eleganța constructiilor decorate cu elemente forjate sunt in mare masura rezultatul priceperii mestesugarilor, care reusesc sa transforme meseria de fierar intr-o arta.
 
Lucrate cu maiestrie, balustradele din fier forjat pot imbogati vizual orice spatiu interior sau exterior. Acestea pot fi folosite atat pentru decorarea scarilor sau a balcoanelor, cat si pentru delimitarea unor spatii.
Pe langa aspect, functia cea mai importanta a balustradelor este siguranta, pe care acestea o confera.
 
Clientii pot gasi la TRUTZI o gama larga de modele de balustrade, dar si toate elementele necesare completarii lucrarii, cum ar fi: terminatii maini curente, montanti si prim montanti, elemente de prindere si mascare, panouri si capete terminatii balustrade, prefabricate din lemn.
 
Pentru personalizarea suplimentara a lucrarii, beneficiarii pot alege o amprentare in doua dungi, pe margine, batuta, in floare, pe cant, greceasca, scoarta sau transversala.
 
Cat despre materialele folosite pentru balustrade si elementele lor, acestea pot fi realizate din aliaj turnat, fier forjat sau tabla.
 
Pentru a gasi solutiile care se potrivesc locuintei tale, solicita asistenta, iar unul dintre consultantii nostri iti va sugera si prezenta cele mai bune optiuni, ca sa beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret.
 
Portofoliul complet de modele il regasiti aici.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Balustrade metalice din fier forjat TRUTZI
Contactează TRUTZI FIER FORJAT și cere prețuri pentru proiectul tau.