Balustrade din sticla securizata pentru spatii interioare Glass Tech

Balustrade din sticla securizata pentru spatii interioare Glass Tech

Contactează furnizorul
Glass Tech

Balustrade din sticla securizata GLASS TECH

Pentru balustrade folosim sisteme de la producatorii de sisteme de balustrade Cortizo – Spania, Qrailing – USA, Umakov – Slovacia. Toate sistele de balustrada sunt certificate CE si sunt insotite de teste de agrementate atat  in Europa, cat si in Romania.


Pentru sistemele cu sticla folosim sticla laminata si securizata, respectand standardele de securitate si fara a face rabat de la acestea, grosimile fiind 8.2.8 sau 10.2.10. Toata sticla este securizata si laminata conform standardelor EN 12150 pentru sticla securizata si EN 14449 pentru sticla laminata.


Acest tip de balustrada se poate realiza in mai multe moduri. Aceastea pot fi cu fixare in profile “U” sau “F” sau “V”, cu fixari punctuale din inox sau folosind montanti din aluminiu sau inox. Oricare model se poate monta atat la exterior, cat si la interior.

Un alt tip de balustrada pus la dispozitia dumneavoastra de compania noastra sunt balustradele executate din inox sau combinand inox cu lemn. Inclusiv acest tip de balustrada se poate folosi atat la interior, cat si la exterior.


6 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Balustrade din sticla securizata pentru spatii interioare Glass Tech
Contactează INTELIGENT GLASS și cere prețuri pentru proiectul tau.