WOODEN DOORS INTERNATIONAL

WOODEN DOORS INTERNATIONAL

Solutii simple pentru un design avangardist!

Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

WOODEN DOORS INTERNATIONAL

WOODEN DOORS INTERNATIONAL este specializata in fabricarea de usi, ferestre si parchet / podele din lemn stratificat. Avem in spate o lunga istorie si 15 ani de parteneriat cu Germania. 

Firma noastra beneficiaza de un personal experimentat, de utilaje performante, achizitionate de la producatori de renume din Europa. 

 

Calitatea produselor, tehnologia inalta si experienta acumulata, acestea sunt argumentele noastre pentru obtinerea de produse la standard internationalProdusele sunt finisate cu materiale de cea mai buna calitate, speciale pentru interior si exterior, pe baza de apa (ecologice). Echipam usile si ferestrele cu feronerie de cea mai buna calitate (italiana sau germana).

 

Produsele noastre se realizeaza in diferite variante constructive, din diferente esente, precum stejar, rasinoase, tei etc. Modelele sunt variate, reunindu-se diferite stiluri, englez, francez, italian, german. De asemenea, se produc usi de bucatarie, usi de dulap, scari interioare, obloane, parchet stratificat si alte produse din lemn.

Produsele sunt inspectate din punct de vedere calitativ de catre specialistii nostri.

 

Pentru mai multe informatii, va punem la dispozitie pagina noastra web, la adresa: http://www.usi-din-lemn-stratificat.ro/