WIENERBERGER

WIENERBERGER

Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 42 - 44, Baneasa Business&Technology Park, Cladirea A1, et. 1, Bucuresti, sector 1


Relatii clienti:

WIENERBERGER

Povestea de succes a grupului nostru a inceput in Austria in urmă cu peste 200 de ani. Astazi, principiile care ghideaza activitatea companie inseamna mult mai mult decat productia de blocuri ceramice, tigla ceramica, caramida de fatada, pavaje si dale. Pe parcursul celor peste 200 de ani de existenta, compania Wienerberger a devenit cel mai mare producator de materiale de constructii la nivel mondial, detinand 201 fabrici si fiind prezenta in 30 de tari. Ne dorim in continuare ca succesul nostru sa fie bazat pe calitatea remarcabila a produselor oferite si pe inovatie. Tehnologiile de ultima ora si expertii din domeniu implicati in procesul de productie a produselor Porotherm, Tondach, Terca si Semmelrock sunt garantia ca produsele obtinute sunt potrivite pentru proiectele arhitectonice moderne, performante energetic si, mai ales, sustenabile.

 

Datorita eforturilor continue de inovare si experientei indelungate, stim sa combinam materialele rafinate, atent selectionate, suprafetele elegante, precum si tehnicile speciale de finisare, pentru a obtine combinatia perfecta intre estetic si functionalitate.

 

Prin solutii inteligente pentru infrastructura si materiale de constructie, Wienerberger modeleaza viitorul caselor si al oraselor. Noi imbunatatim calitatea vietii oamenilor si dezvoltam produse si concepte durabile pentru toate tipurile de cladiri, precum si pentru infrastructura comunitara.

Documentații tehnice

     1 - 1 din 1 documentatii
    4 game de produse înscrise