WETTERBEST

WETTERBEST

Calitate, Rezistenta, Siguranta, Culori

WETTERBEST

Str. Infratirii nr. 142, Baicoi, jud. Prahova


Relatii clienti:

WETTERBEST

Wetterbest este unul din principalii producatori de tigla metalica, tabla cutata si de accesorii pentru acoperisuri si hale industriale din Romania. Pe langa tiglele metalice din brandul Wetterbest, pe care le produce, intreprinderea ofera sisteme complete si complexe de acoperisuri pentru constructii civile si industriale.

 

Cand spui Wetterbest, spui calitate, rezistenta, siguranta. Suntem un brand romanesc de incredere, recunoscut datorita calitatii produselor, in randul montatorilor si distribuitorilor de la nivel national.

 

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri incredere, confort si siguranta prin produse care se achiziționeaza usor si convenabil. In acelasi timp, ne asumam si rolul de educator in meseria de montatori de tigla metalica, din dorinta de a imbunatati calitatea lucrarilor, prin Scoala Wetterbest. Ne dorim sa fim prima optiune in recomandarea expertilor in montaje de acoperisuri, dar si a clientilor, pe piata din Romania.

Valorile in jurul carora ne desfasuram activitatea sunt calitatea fara compromisuri, respectarea promisiunilor, pasiunea pentru lucrul bine facut si grija fata de oameni. De la Wetterbest primesti profesionalism, promptitudine, suport tehnic, un raport optim calitate-pret si sisteme performante intr-o gama variata de culori, pentru acoperisuri care dureaza o viata.

Documentații tehnice

    Catalog produse Wetterbest 2021
    Catalog, brosura
    56 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    4 game de produse înscrise