VENISE INTERNATIONAL PRODUCTION

VENISE INTERNATIONAL PRODUCTION

Str. Miraslau nr. 48, Popesti Leordeni, jud. Ilfov


Relatii clienti:

VENISE INTERNATIONAL PRODUCTION

Societatea comerciala VENISE INTERNATIONAL PRODUCTION S.R.L. este o societate mixta belgo-romana, creata in anul 1996, avand ca actionar principal societatea P.I.C. S.A. - BELGIA, care este si furnizorul de materie prima si componente.

Societatea VENISE INTERNATIONAL PRODUCTION  produce jaluzele orizontale din aluminiu, la comanda, in doua variante (16mm si 25mm latime a lamelei), intr-o gama care cuprinde 68 de culori, disponibile imediat sau la comanda si isi propune sa aduca un suflu nou pe piata romaneasca in ceea ce priveste stilul, calitatea finisajului si varietatea coloristica, raportul calitate-pret rezonabil, elemente foarte importante pentru piata romaneasca a produselor de protectie solara si decoratiuni.

Principalul actionar al societatii noastre, P.I.C. S.A., este o societate belgiana creata in anul 1989 . Este producatorul national numarul 1 in domeniul componentelor pentru storuri venetiene si ocupa un loc de frunte in randul fabricantilor de elita europeni. Rapida sa dezvoltare i-a permis, in scurt timp, sa exporte produsele sale in peste 16 tari (GERMANIA, FRANTA, SPANIA, OLANDA, SIRIA, IORDANIA, ITALIA, PORTUGALIA, etc. )

Storurile venetiene VIP sunt total protejate impotriva coroziunii. Toate componentele din plastic (terminatii bare, capace, clipsuri, etc.) si textile ( scarite, sfori de tiraj, etc.) au totdeauna aceeasi culoare cu ansamblul storului sau nuante apropiate. Produsele noastre au in componenta lor cele mai groase lamele existente pe piata romaneasca ( 0,21- 0,22 mm).

2 game de produse înscrise