VALPLAST INDUSTRIE

VALPLAST INDUSTRIE

B-dul. Precizei nr. 9, Bucuresti, jud. Bucuresti


Relatii clienti:

VALPLAST INDUSTRIE

Valplast Industrie este unul dintre cei mai importanți producători de țevi și sisteme complete din PVC din România. Compania combină cu succes tehnologiile avansate cu un serviciu complet de satisfacere a clienților de cea mai bună calitate.

Valplast Industrie produce o gamă largă de soluții pentru sistemele de canalizare din PVC, țevi de alimentare cu apă, țevi de scurgere, conducte de presiune, țevi pentru protecția cablurilor electrice și de telecomunicații și capace compozit.

 

Produsele Valplast Industrie se împart în următoarele game:

- BASICLINE

- SPRINGLINE

- DRAINLINE

- CABLELINE

 

CERTIFICĂRI:

Valplast Industrie pune un accent deosebit pe calitate, fapt care a dus la implementarea sistemului de control al calității și mediului ISO 9001 și ISO14001. Din anul 2017, Valplast Industrie,  a primit certificarea voluntară de produs și marca KIWA Quality pentru țevi și fitinguri din gama Basicline.

 

Certificarea este dovada că un anumit produs respectă cerințele din standard și producătorul are dotările umane și materiale necesare pentru a asigura o calitate înaltă și constantă a produsului respectiv.

 

Valplast Industrie este singurul producător din România care a obținut certificare de produs KIWA Quality pentru sistemul de țevi și fiting-uri Basicline.

 

POLITICĂ DE MEDIU:

SC VALPLAST INDUSTRIE  SRL a stabilit un sistem de management de mediu în conformitate cu cerinţele

 standardului SR EN ISO 14001:2015, integrat cu sistemul de management al calităţii.

 

Prin implementarea şi menţinerea sistemului de management de mediu, managementul de la cel mai înalt nivel se angajează pentru:

- conformarea cu legislaţia în vigoare şi cu reglementările de mediu referitoare la aspectele de mediu;

- îmbunătăţirea continuă a sistemului de management de mediu şi prevenirea poluării.

 

Obiective generale de mediu sunt:

- reducerea cantităţii de deşeuri produse şi tratarea acestora în conformitate cu reglementările din legislaţia în vigoare;

- utilizarea eficientă a materiilor prime, materialelor şi utilităţilor în vederea economisirii resurselor naturale;

- îmbunătăţirea performanţei de mediu a societăţii.

 

Obiectivele de mediu sunt analizate periodic de managementul la cel mai înalt nivel pentru a asigura realizarea acestora.

Prin autoritatea delegată reprezentantului conducerii, prin activitatea responsabilului cu prtoecţia mediului, nemijlocit, cât şi prin activitatea responsabilă a fiecărui angajat, managementul la cel mai înalt nivel se asigură de transpunerea în practică a Politicii de mediu.

 

Managementul la cel mai înalt nivel se asigură că Politica de mediu este comunicată şi este disponibilă pentru toţi angajaţii societăţii cât şi pentru public.

5 game de produse înscrise