UNILUX CONSTRUCT

UNILUX CONSTRUCT

Sos. Nordului nr. 102-104, Bucuresti, sector 1


Relatii clienti:

UNILUX CONSTRUCT

Bun Venit in Lumea Tehnologiei de Ultima ora a Produselor de Lemn Stratificat

Prin intermediul firmei noastre beneficiati de calitatea produselor germane, produse de UNILUX, in domeniul tamplariei de lemn stratificat si lemn stratificat placat cu aluminiu.
UNILUX este liderul de piata, in Germania, in ceea ce priveste tamplaria la comanda din lemn stratificat cu o experienta de 52 de ani in domeniu.
Noile ferestre din lemn stratificat placate cu aluminiu impun un nou standard in domeniu.

UNILUX este certificata de INCERC Cluj Napoca cu Agrementul Tehnic 007-02/366-2006.

Calitate
Produsele UNILUX comercializate de catre firma nostra indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate certificate de catre forumurile European Standards. De la materialele de fabricare la tehnologia de fabricatie si pana la designul unic, sistemele germane oferite de UNILUX - Fenster und Turen sunt in topul preferintelor produselor de calitate europeana.

Confort
Prin experienta UNILUX acumulata in 52 de ani, prin specialistii si tehnologia de ultima ora, produsele UNILUX comercializate de firma noastra va aduc un confort termic sporit cu 27% fata de sistemele traditionale termopan, prin tehnologia SuperThermo 3. Totodata confortul fonic a fost pus la loc de cinste si prin intermediul unei metode ingenioase patentate de catre UNILUX. Nu veti mai resimti nici un disconfort fonic atata timp cat produsele UNILUX va intregesc caminul.

Securitate
Cum am fi putut sa nu ne gandim la siguranta caminului dumneavoastra? Prin pachetele de securizare SAFE II si SAFE III ferestrele si usile UNILUX va creeaza o stare de siguranta si liniste fie ca stati pe canapeaua din camera de zi, fie ca sunteti plecat din localitate sau la serviciu.

Lux
Prin Calitate, Confort, Securitate produsele UNILUX sunt recomandate ca fiind produse de lux din gama Top Premium.

9 game de produse înscrise